από gba » Παρ Ιουν 19, 2026 5:53 pm
Αν και δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος, θα καταθεσω την εμπειρια μου, μαζεμενη ολη εντος του 2026, αν και ειχα αυτοκινητο απο το 1990.
Στο δικο μου GV ετους 2000, μετα απο 26χρονια, εβαλε φετος πολυ νερο απο την πορτα οδηγου, λογω σχισιματος της προστατευτικης μεμβρανης, οταν επισκευαστηκε το ηλεκτρικο παραθυρο. Μολις τακτοποιησα την μεμβρανη, δεν βαζει, ουτε σταγονα.
Μπορεις να κανεις και ενα τεστ για την πορτα, ριχνοντας μπολικο νερο με το λαστιχο , πρωτα με κλειστη πορτα και να ελεγχει ενας δευτερος απο μεσα και μετα και με ανοιχτη την πορτα και βλεπεις αν τρεχει ελευθερα απο τα λουκια.
Στο saab 2006 του αδελφου μου, παλι εφταιγε η μεμβρανη στις πορτες οδηγου και συνοδηγου.
Στο renault captur 2019 της συζυγου ειχαν βουλωσει τα λουκια κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες.
Αν και ειναι καλοκαιρι και αν το αφησεις στον ηλιο με ανοιχτα παραθυρα στεγνωνει ευκολα,
σημαντικο για το στεγνωμα των μοκετων, ειδικα για τις αλλες εποχες του χρονου και αν δεν ειπωθηκε καπου παραπανω :
αν δεν εχεις, να δανειστεις εναν αφυγραντηρα, ειναι πολυ αποτελεσματικος για την αφαιρεση της υγρασιας.