Τον Ιανουάριο μετά από ένα καλό σέρβις λάδια, φίλτρα, ιμάντες χρονισμού και ιμάντες στροφάλου κτλ... πήγα και πήρα το αυτοκίνητο από το συνεργείο και όλα καλά..
Μέχρι βέβαια που άρχισε να σφυρίζει

στο συνεργείο ξανά του εξήγησα τι συμβαίνει και μου είπε ότι μάλλον θα χαλάρωσε ο ιμάντας και για αυτό σφυρίζει... Τον τέντωσε όλα καλά για μια δύο μέρες και μετά
πάλι τα ίδια.... Παρέλειψα να πω ότι δεν σφύριζε συνέχεια αλλά συνήθως το πρωί και όταν είχε αυξημένη υγρασία καθώς επίσης και όταν ήταν παγωμένο κατά τη διάρκεια
της ημέρας... το σφύριγμα κρατούσε κάποια δευτερόλεπτα και σταματούσε...
Ετοιμαζόμουν για ταξίδι και δεν προλάβαινα να το αλλάξω μήπως φταίει ο ιμάντας για κάποιο λόγο... Το πήγα ξανά στο μηχανικό ο οποίος με διαβεβαίωσε οτι δεν θα με αφήσει...

Τελικά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και μετά από 10 μέρες, καθώς βρισκόμουν στην Περιφερειακή της Δράμας ο ιμάντας μας άφησε χρόνους.....

άναψε και το check οπότε επιβεβαίωσα την αλλαγή του θορύβου που άκουσα......

Ευτυχώς είχα οδική κάτι που δεν παραλείπω ποτέ και όλα καλά... με φόρτωσε με πήγε στο συνεργείο το δικό του μου άλλαξε και τους δύο ιμάντες, καθώς ο μηχανικούλης
μου μάλλον είχε βάλει λάθος ιμάντες...

Το ταξίδι συνεχίστηκε με πολλά χλμ... καθώς έμεινα 5 μέρες ακόμη και ένα πρωινό με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ξαναξεκίνησε ένα ελαφρύ σφύριγμα...

Δεν έδωσα σημασία γιατί οι ιμάντες ήταν καινούριοι και λέω μόλις φτάσω Ζάκυνθο θα τους αλλάξω μιας και έφευγα την επόμενη. Έφτασα Ζάκυνθο αλλα λόγω άλλων συνθηκών δεν το έψαξα άλλο...
Στο δια ταύτα πλέον... παρατήρησα ότι όταν ο κινητήρας ζεσταθεί η τροχαλία του στροφάλου κάνει ένα μικρό παίξιμο...
Το πήγα στο ξεφτέρι το μηχανικό μου και μου είπε να αλλάξουμε την τροχαλία αυτή.... ο κινητήρας είναι το G16B...
Εαν σας έχει τύχει κατι παρόμοιο ας μου πει τι έκανε να πάρουμε καμιά ιδέα... Επίσης εαν γνωρίζεται που θα βρώ αυτή τη τροχαλία στροφάλου.
Σας ευχαριστώ...