1.Το αυτοκίνητο έκανε εγκατάσταση αερίου περίπου στις 65-70.000. Δεν είδα τα χαρτιά αλλά θα το κοιτάξω αργότερα και αν κάνω λάθος θα το ανανεώσω. Χρησιμοποιείται πολύ λίγο γιατί υπάρχει και δεύτερο όχημα στο σπίτι και δεν τρώει τρελλά ζόρια.
2.ΣΥνολικά να έχει κάνει λοιπόν 40.000χλμ με αέριο.
3. Η κατανάλωση ήταν κοντά στο 9,5-10 με αέριο. Έτσι το υπολόγισα σε γενικές γραμμές.Κάποιες φορές υπολόγισα και 8,5 αλλά όπως ξέρετε αναλόγως με την περίοδο μπορεί να αργήσει περισσότερο να γυρίσει στο αέριο οπότε να κάψει περισσότερη βενζίνη και να μην είναι σωστοί οι υπολογισμοί μιας και το αυτοκίνητο κάνει συνήθως μικρές αποστάσεις.
4. Με τη ρύθμιση δεν έστρωσε καθόλου. Αλλά όταν είχε γίνει ρύθμιση στις 94.000 χλμ, ο πατέρας μου, λέει ότι δούλεψε καλύτερα, τότε.
5. Δυστυχώς για να μετρήσουμε συμπίεση θέλει να είναι ανοιχτό το συνεργείο και μεγάλη Παρασκευή ψιλοχλωμά τα πράγματα. Γι αυτό όπως έλεγα μετατέθηκε για τρίτη.
6. Αυτό που λες φίλε για την εγκατάσταση το έχω σκεφτεί και επειδή τα έχω λίγο μαζεμένα για τον εγκαταστάτη από άλλες καταστάσεις και τον έχω καρατσεκαρισμένο σε κάποια θέματα, το φοβάμαι πολύ αυτό το ενδεχόμενο. Τελοσπάντων ελπίζω να μη φταίει η εγκατάσταση γιατί βαριέμαι να μαλώνω πάλι.
7.
κυριακος αθανασιου έγραψε:Πουλαω ενα καπακι κομπλε αν θες...

Επειδή μιλάς με "κασμά" ως προς τους τεχνικούς όρους, όταν λέμε καπάκι τι εννοούμε; Εννοούμε όλο το συμπράγκαλο από έξω μέχρι τη φλάτζα; Συγνώμη αλλά εγώ στο δικό μου "ροζ" κόσμο όταν λέω καπάκι καταλαβαίνω το εξωτερικό (αυτό που έχει επάνω την τάπα του λαδιού, για να εξηγούμαστε). Αν εσύ εννοείς ουσιαστικά τη μισή μηχανή(το κομμάτι δηλαδή που ξεκινάει από πάνω και φτάνει μέχρι τη φλάτζα και συμπεριλαμβάνει τις βαλβίδες εισαγωγής εξαγωγής και όλο το παραμύθι του, εννοείται ότι με ενδιαφέρει να το συζητήσουμε. Ειδικά αν μιλάμε για "μαμά". Αν πάλι δε μιλάμε για "μαμά", συνεχίζει να με ενδιαφέρει αλλά λογικό είναι, νομίζω να με καταλαβαίνεις, θα κοιτάξω και αυτό το ενδεχόμενο πριν έρθουμε σε συνεννόηση. Σου στέλνω ένα πμ με το κινητό μου και απάντησέ μου κι εσύ με το δικό σου για να έρθουμε σε επικοινωνία από τρίτη μόλις επιβεβαιώσω τη ζημιά.