Ρε παιδια και εμενα σημερα αναβοσβηνε δεν μου το λετε στα ελληνικα τι να κανω γιατι δεν τα κατεο και τοσο τα αγγλικα.Η θα μου το κανει ο πανος οταν τον πετυχο εδω στο μενιδι.
Χτες άρχισε να αναβοσβήνει και σε μένα...Από 3 μέχρι 13 φορές οπότε δεν έβγαλα άκρη έτσι..Το γέμισα φρέον και παρατήρησα οτι ενώ στο ρελαντί δουλεύει ο κομπρέσσορας, όταν πατάω γκάζι ξεκομπλάρει..Μήπως το κάνει για να μην σπάσει από την πίεση? Αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει στο δικό του GV, γιατί αν δεν το κάνει κανονικά μάλλον έχω πρόβλημα Κρύο αέρα πάντως βγάζει κανονικά
Δηλαδή η βαλβίδα δίνει εντολή να ξεκομπλάρει όταν δίνω έστω και λίγο γκάζι? Γιατί όσες φορές και να το δοκίμασα με το που τράβαγα λίγο τη ντίζα σταματούσε να γυρνάει..Ανακουφίστηκα τώρα Και όσο για το λαμπάκι...αν μου ξανααναβοσβήσει και εφόσον δεν αναβοσβήνει σταθερά, να το πάω σε μηχάνημα διάγνωσης?
όταν το είπα στην αντιπροσωπεία, μου είπε ότι έβαλε το μηχάνημα ηλεκτρονικού ελέγχου και έτσι είδε ότι είχε "μπερδευτεί" λόγω της αλλαγής θέσης του επιλογέα θέσης αέρα... και του έκανε reset αυτά τα λάθη λέγοντας ότι τώρα δεν θα μου το ξανακάνει. Προφανώς γι'αυτό δεν το ξανάκανε, το δοκίμασα επίτηδες σε διάφορες θέσεις, αλλά δεν μου άναψε καθόλου...
επανέρχομαι μετά από 1+ χρόνο: Δεν το έχει ξαναπαρουσιάσει μέχρι σήμερα
μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα... Ξαφνικά όμως, το λαμπάκι του AirCondition αρχίζει και αναβοσβήνει, είτε είναι σε λειτουργία είτε είναι εκτός λειτουργίας... Όταν είναι σε λειτουργία, και αναβοσβήνει το A/R δεν "κόβει", τουλάχιστον έτσι νιώθω... Απο την άλλη μπορεί και να μην προλαβαίνει να κόψει, γιατί αναβοσβήνει πάρα πολύ γρήγορα...
Περιμένω να δω την συμπεριφορά που θα έχει, και μετά είμαι για επίσκεψη....
Το κανει και το δικο μου ακομη και οταν το A/C δεν δουλευει. Επισης εχω παρατηρησει οτι το προβλημα ειναι εντονοτερο οταν εχει πολυ ζεστη. Το A/C δουλευει κανονικα και με πολυ καλη αποδοση.
Τα νήματα σχετικά με το θέμα ενοποιήθηκαν, το θέμα καθαρίστηκε και έγιναν κάποιες μικρές επεξεργασίες σε κάποιες δημοσιεύσεις για λόγους ευχρησίας και κατανόησης των λεγομένων
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Πάνο... αυτό είναι προφανώς από κάποιο service manual. Έψαξα αυτά που έχουμε και δεν υπάρχει τέτοια ενότητα (7B). Δηλ υπάρχει αλλά δεν είναι για το A/C. Για το A/C είναι η 1Β, η οποία δεν αναφέρει τίποτε απολύτως από όλα αυτά... Επειδή αυτοί που ανέφεραν το πρόβλημα είχαν XL7 πιθανώς να είναι το manual του XL7.
Και για να καταρρίψω κάποια που είχαν πει σε κάποιους φίλους παλιότερα:
mobile έγραψε:Λοιπον παιδια και μενα μου αναβοσβηνει και καποια στιγμη που ρωτησα στο συνεργειο μου ειπαν οτι θελει συμπληρωμα φρεον.
Ουδεμία σχέση. Φρεον συμπλήρωσα πέρισυ και παρόλα αυτά πέρισυ άρχισε τα "τραγούδια" το λαμπάκι!
anto έγραψε:ΣΤΗΝ PERSONAL BEST ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ A/C
Κουκουρούκου! Σε λίγο θα μας πουν ότι και το αριστερό φλας ανάβει από μόνο του επειδή θες να στρίψεις!!
panoshm έγραψε:Λοιπόν, στην PB μου είπαν ότι: ........................
Αυτό φταίει μου είπαν, ότι βλέπει διαφορετική "θέση" από αυτήν που "θυμάται".... Πρόβλημα όμως δεν πίστευαν πως δημιουργείται από αυτό το φαινόμενο...
Κι αυτό κουκουρούκου... το έκανα και δεν έχει να κάνει...
Για το ζήτημα το λέει και στο παραπάνω link που έχει δωθεί, το ανέφερε και ο Πάνος πιο πριν:
The A/C light will flash if there is a fault code stored in the A/C system.
Δηλ. το λαμπάκι του A/C αναβοσβήνει όταν υπάρχει αποθηκευμένος ένας κωδικός σφάλματος στο σύστημα του A/C (κι όχι αλλού, στον εγκέφαλο π.χ.). Σε απάντηση αυτού ο SuzukiDon λέει (σε μετάφραση):
Το παραπάνω ποστ τα συνοψίζει όλα. 3 τα πιθανά προβλήματα: η μονάδα ελέγχου (του A/C) ή ένας από τους ενεργοποιητές θυρών (κλαπέτων;;;;). Ο ένας ενεργοποιητής είναι προσβάσιμος από το ντουλαπάκι συνοδηγού (και ίσως είναι αυτό που ανέφερε ο tarifakos εδώviewtopic.php?f=12&t=273&start=11) και ο ρυθμιστής από τη μεριά του οδηγού μπορεί να αλλαχθεί αν ξαπλώσει κανείς (στη μεριά του οδηγού εννοεί, στα πεντάλ) και χρησιμοποιήσει κατσαβίδι με ελαστική προέκταση, αλλά είναι μπελάς! Το πρόβλημα πρέπει να είναι φρακαρισμένες (κολλημένες) θύρες (κλαπέτα;;;) και όπως έχει ειπωθεί συνήθως δεν επηρεάζει τη λειτουργία του A/C από τη στιγμή που το το πρόβλημα θεραπεύεται από μόνο του (εννοεί ότι οι θύρες με κάποιο τρόπο αυτορυθμίζονται ξανά και το λαμπάκι σταματά να αναβοσβήνει;;;)
Εγώ έκανα και κάτι άλλο που μου πήγε στο μυαλό... Σκέφτηκα ότι το καλοκαίρι δεν έχουμε λόγο να γυρίσουμε το ρυθμιστή θερμοκρασίας αέρα προς το ζεστό. Οπότε το κλαπέτο του καλοριφέρ είναι κλειστό. Και μάλιστα κλειστό για αρκετό καιρό μιας και μιλάμε για ολόκληρους μήνες. Λες λέω να έχει κολλήσει το σύστημα επειδή έχει "ξεχάσει" ότι υπάρχει και καλοριφέρ; Οπότε γύρισα τέρμα ζεστό το ρυθμιστή για να ανοίξει το κλαπέτο του καλοριφέρ, έφερνε μεν ζεστό αέρα λόγω εισαγωγής του από την κίνηση του οχήματος (δεν είχα βάλει και ανεμιστήρα), αλλά το λαμπάκι ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΑΨΕ!!! Τυχαίο; Μπορεί και όχι, διαβάζοντας τα παραπάνω του SuzukiDon....
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!