Πάνο, το ρουλεμάν του τεντοτήρα γιατί το άλλαξες τότε στα 120.000 χλμ, σου είχε βγάλει πρόβλημα η?
Πόντος , θα συμφωνήσω και εγώ με τον Πόλυ, που λέει να χρησιμοποιούμε γνήσια ρουλεμάν, υπάρχουν διάφορα ρουλεμάν στην αγορά και το κάθε ένα από αυτά έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές , υπάρχουν τόσα πολλά όμως , που έχει χαθεί η μπάλα με δαύτα, εννοώ ότι , μπορεί κάποιος να βρίσκει το ρουλεμάν με της διαστάσεις που του κάνει , αλλά να μην κάνει για της προδιαγραφές που το θέλει.
Με την τεράστια γκάμα που υπάρχει είναι εύκολο να γίνει λάθος.
Αυτό που ξέρω από εμένα παλιά που αγόραζα ρουλεμάν για κάτι αντλίες, που ήθελαν καλά ρουλεμάν, για ανταπεξέλθουν στης απαιτήσεις λειτουργίας της αντλίας , βρίσκαμε ρουλεμάν του εμπορίου, καλά όμως, αλλά δεν είχαν μεγάλη διαφορά στην τιμή από τα γνήσια, περίπου στα 20Ε και έκαναν την δουλεία τους καλά .
Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι υπάρχουν καλά ρουλεμάν και του εμπορίου, αν όμως είναι για της προδιαγραφές που το θέλουμε, ναι γιατί όχι ? να τα βάλουμε.
Αλλά έχει να κάνει με επιλογή, αν με ρωτούσε κάποιος τη θα επιλέξεις , γνήσιο ή του εμπορείου ρουλεμάν ? θα απαντούσα γνήσιο.
Αν όμως μου πει, την επιλογή , έχω και του εμπορείου που είναι δοκιμασμένο(έχει της προδιαγραφές) και έχει 20Ε λιγότερο από το γνήσιο ,

θα επέλεγα του εμπορίου .
Πάνο, καλοτάξιδο,