αλλα τι περιμενεις απο γαλλο???οπως ελεγε ενας παλιος μαστορας
ο γαλλος ειναι μονο για αρωμα και για πιπες...(βγαζουν γαλλικες πιπες?δεν το ηξερα

περαστικα σας φιλοι μου...
nidi έγραψε:όλα τα προβλήματα είναι για να λύνονται..
nidi έγραψε:αυτό που μας νοιάζει πιο πολύ είναι αν υπάρχει κάποια ανάλογη εμπειρία ή κάποια άλλη άποψη.. φυσικά με τόσα χλμ να μας χωρίζουν, δεν μπορεί κάποιος να κάνει ασφαλή διάγνωση.. απλά επειδή σε αυτό το φόρουμ έχουν γίνει θαύματα και θαύματα γιαυτό και "ανεβάσαμε" το νέο μας πρόβλημα..
κυριακος αθανασιου έγραψε:δυστυχως καθε μερα πιστευω ολο και περισσοτερο οτι ο κινητηρας το ζηκου ηταν ανεπαρκης για ενα τετοιο ταξιδι...
αλλα τι περιμενεις απο γαλλο???οπως ελεγε ενας παλιος μαστορας
ο γαλλος ειναι μονο για αρωμα και για πιπες...(βγαζουν γαλλικες πιπες?δεν το ηξερα![]()
)
περαστικα σας φιλοι μου...
gmak έγραψε:Περίμενα να το γράψει κάποιος ειδικός τόσο καιρό πριν πω την γνώμη μου...δυστυχώς φίλε μου , μόλις διάβασα εξ αρχής το εγχείρημα σας και με ποιο αυτοκίνητο θα το κάνατε, αναρωτήθηκα μέχρι που θα φτάνετε και σε τι ταλαιπωρία θα πέφτατε... εκτός τις ανεπάρκειας του κινητήρα για ένα τέτοιο ταξίδι το συγκεκριμένο αμάξι είχε ήδη κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα..και το συγκεκριμένο μοντέλο πετρελαίου δεν ήταν και από τα πιο αξιόπιστα γενικότερα(οχι οτι το δικό μου είναι)...
πέραν τούτου..είχε γινεi νωρίτερα το εγχείρημα απο το περιοδικο τετρακινηση με το ζευγαρι, που ειχε ενα καρο χορηγους και καινουργιο αυτοκινητο, και παρολααυτα ταλαιπωρηθηκαν αρκετά με προβλήματα του αμαξιού...
ποσο μαλλον στην δικη σας περιπτωση με μεταχειρισμενο αμαξι και χωρις χορηγους και χωρις budjet κλπ κλπ
τι να πω βρε παιδια..μακαρι να τα λυσετε τα οποια προβλήματα και μακαρι να ειναι εντελως λαθος η τοποθετηση μου αυτη...αλλά μηπως πρεπει να αναθεωρήσετε από την ριζα το πρόβλημα...και ειτε να το σταματησετε εδω..ειτε να κανετε μια αλλαγη αυτοκινητου..ειτε ειτε ειτε....παντως ο ζηκος εχει αναδειχτεί σε πηγαδι διχως πατο....
συγνώμη εξ αρχής για την οποια σκληρότητα των λόγων μου αλλά θέλω να ειμαι ειλικρινής απέναντι σας, με σεβασμό στην προσπάθεια που κανετε όλον αυτον τον καιρο ..ειλικρινά σας ευχομαι να ειναι λάθος η γνώμη μου.
dpol έγραψε:Παιδια εχω παρακολουθησει αντιστοιχες αποστολες (φυσικα και των παιδιων ασχετα εαν δεν γραφω λογω χρονου) που πηγαινουν και με δευτερο αυτοκινητο μαζι γεματο ανταλλακτικα![]()
![]()
Το προβλημα δεν ειναι το αυτοκινητο το ιδιο κατα την γνωμη μου αλλα οι προδιαγραφες του.
Αυτα που προοριζονται για τετοια εδαφη και κλιματα εχουν πολυ διαφορετικες προδιαγραφες απο τα Ευρωπαϊκα.
Και μιλαμε απο το φιλτρο εισαγωγης μεχρι και την εξατμιση.
Το ξερω πολυ καλα απο φιλους που δουλευουν στην Αφρικη και στα εμιρατα, τα αυτοκινητα τους ειναι απο αλλο πλανητη, οι προδιαγραφες τους μερα με την νυχτα![]()
nidi έγραψε:gmak έγραψε:Περίμενα να το γράψει κάποιος ειδικός τόσο καιρό πριν πω την γνώμη μου...δυστυχώς φίλε μου , μόλις διάβασα εξ αρχής το εγχείρημα σας και με ποιο αυτοκίνητο θα το κάνατε, αναρωτήθηκα μέχρι που θα φτάνετε και σε τι ταλαιπωρία θα πέφτατε... εκτός τις ανεπάρκειας του κινητήρα για ένα τέτοιο ταξίδι το συγκεκριμένο αμάξι είχε ήδη κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα..και το συγκεκριμένο μοντέλο πετρελαίου δεν ήταν και από τα πιο αξιόπιστα γενικότερα(οχι οτι το δικό μου είναι)...
πέραν τούτου..είχε γινεi νωρίτερα το εγχείρημα απο το περιοδικο τετρακινηση με το ζευγαρι, που ειχε ενα καρο χορηγους και καινουργιο αυτοκινητο, και παρολααυτα ταλαιπωρηθηκαν αρκετά με προβλήματα του αμαξιού...
ποσο μαλλον στην δικη σας περιπτωση με μεταχειρισμενο αμαξι και χωρις χορηγους και χωρις budjet κλπ κλπ
τι να πω βρε παιδια..μακαρι να τα λυσετε τα οποια προβλήματα και μακαρι να ειναι εντελως λαθος η τοποθετηση μου αυτη...αλλά μηπως πρεπει να αναθεωρήσετε από την ριζα το πρόβλημα...και ειτε να το σταματησετε εδω..ειτε να κανετε μια αλλαγη αυτοκινητου..ειτε ειτε ειτε....παντως ο ζηκος εχει αναδειχτεί σε πηγαδι διχως πατο....
συγνώμη εξ αρχής για την οποια σκληρότητα των λόγων μου αλλά θέλω να ειμαι ειλικρινής απέναντι σας, με σεβασμό στην προσπάθεια που κανετε όλον αυτον τον καιρο ..ειλικρινά σας ευχομαι να ειναι λάθος η γνώμη μου.
Η ταλαιπωρία την οποία αντιμετώπισαν τόσο ο Άκης με τη Βούλα και το ολοκαίνουριο LR Discovery, όσο και εμείς είναι ακριβώς η γλύκα του ταξιδιού.. και για το λόγο αυτό αφήσαμε τους καναπέδες του σπιτιού μας και πήραμε τους δρόμους..
δεν έχει υπάρξει κανένας ταξιδιώτης που να έκανε αντίστοιχο ταξίδι και να κάλυψε αντίστοιχες αποστάσεις με οποιοδήποτε αυτοκίνητο (Landcruiser, LR, Nissan κλπ) και να μην αντιμετώπισε προβλήματα.. μικρά μεγάλα.. και όλοι μα όλοι τα επίλυσαν και προχώρησαν παρακάτω.. και στο τέλος έβρισκαν τη δύναμη να χαμογελούν.. ανεξαρτήτου κινητήρα..
Όσον αφορά εμάς και το δικό μας αυτοκίνητο, αν επικεντρωθεί κάποιος μόνο στα προβλήματα που έχει βγάλει μετά από 182.000 συνολικά όπου τα τελευταία 30.000 χλμ έχουν γίνει μέσα σε 7 μήνες σε οποιοδήποτε τερέν και κλιματολογικές συνθήκες, τότε ναι.. μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που έχει βγάλει πολλά προβλήματα..
αλλά και ποιο δε θα έβγαζε.. υπάρχει στα αλήθεια αξιόπιστο αυτοκίνητο??
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες