Εντυπώσεις από το Kaiser Locker

Re: Εντυπώσεις από το Kaiser Locker

Δημοσίευσηαπό pantg » Σάβ Οκτ 01, 2011 7:46 pm

Συνάδελφοι τετρακίνητοι,

να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια.
Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από αυτό που θα περίμενα και ο ίδιος να κάνει κάποιος που θα μου πρότεινε κάτι και δεν θα λειτουργούσε, για τον οποιονδήποτε λόγο, έτσι όπως μου είπε.

Είναι πραγματικά περίεργο το ότι υπήρξαν τόσο έντονα συμπτώματα από το ΚΑΙSER στο αυτοκίνητο του Νίκου.
Και δεν αναφέρομαι στους θορύβους αλλά στον "λόξυγκα" όταν άφηνε το γκάζι ή πατούσε συμπλέκτη.

Ακριβώς επειδή τέτοιου είδους συμπτώματα δεν έχουμε δει σε άλλες εφαρμογές πιστεύω ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε και σε κάποιο άλλο Vitara ή Grand Vitara για να ελέγξουμε το αν τα συμπτώματα αυτά τελικά οφείλονταν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή στην συγκεκριμένη τοποθέτηση και όχι στον τρόπο που ο Νίκος και εγώ οδηγήσαμε το αυτοκίνητο του Νίκου ή και στην συγκεκριμένη μονάδα του ΚΑΙSER (γιατί πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους και πιθανότητες)

---------------------

Ανεξάρτητα από τα πιό πάνω θα ήθελα να σας παρακαλέσω για κάτι.

Σε αυτό το φόρουμ είμαστε πρώτα από όλα και κυρίως ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ τετρακίνητοι. Μπορεί τα KAISER να εισάγονται από την εταιρεία ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε. αλλά πάντοτε όταν φέρνω κάτι στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύω μία εταιρεία και προτείνω και δίνω τα προϊόντα της τα δοκιμάζω είτε σε δικά μου αυτοκίνητα είτε σε αυτοκίνητα συναδέλφων που μπορώ να εμπιστευτώ για το ότι θα μπορέσουμε μαζί να αξιολογήσουμε το ότι όντως δουλεύουν σωστά και κάνουν αυτά που υποστηρίζουν οι κατασκευαστές τους. Και κυρίως ότι η κατασκευάστρια εταιρεία σέβεται ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ σαν συνεργάτες και πελάτες της.
Εχω στο παρελθόν έρθει σε πλήρη, ολοκληρωτική και κάθετη ρήξη με εταιρείες που αντιπροσώπευα αποκλειστικά και είχα μακρά συνεργασία μαζί τους (σε μία περίπτωση με εταιρεία που είχα επαφές επί 15 χρόνια). Και αυτό γιατί είτε αρνήθηκαν να βελτιώσουν προβλήματα που διέγνωσα σε προϊόντα τους είτε αρνήθηκαν να προσφέρουν σωστή υποστήριξη μετά την πώληση (after sales support) σε θέματα εγγυήσεων ή αντικατάστασης εξαρτημάτων υπο εγγύηση είτε κάλυψη κόστους σε περίπτωση που δεν δούλεψε καν το προϊόν (όπως π.χ. όταν τοποθετήσαμε ένα ΚΑΜ locker σε Suzuki Samurai, το δεύτερο σε επίπεδο πελάτη λιανικής στην Ευρώπη και δεν δούλεψε ποτέ αλλά η ΚΑΜ "έκανε την πάπια"....)

Θα ήθελα λοιπόν να μην με αντιμετωπίζετε ως "επαγγελματία". Αυτό που κάνω το κάνω περισσότερο γιατί το κάνω κέφι και μου αρέσει να βρίσκω νέα προϊόντα που δουλεύουν σωστά και να τα προσφέρω κυρίως σε όσους έχουν Landies (η "λόξα" μου με τα Landies δεν κρύβεται, συγγνώμη).
Ευτυχώς η παλαιά μου επαγγελματική απασχόληση, από την οποία οικειοθελώς έχω αποχωρήσει εδώ και 13 χρόνια, μου επέτρεψε να μην χρειάζεται πλέον αναγκαστικά να λειτουργώ ως επαγγελματίας.
Ομως θέλω να πιστεύω ότι αυτό που κάνω το κάνω πολύ καλύτερα από τους επαγγελματίες εμπόρους στην Ελλάδα και τους περισσότερους και από το εξωτερικό.
Σκέφτομαι, ενεργώ και αντιδρώ σαν πελάτης και όχι σαν έμπορος και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε τις επαφές μας για προϊόντα που φέρνω στην Ελλάδα αυτό θα το δείτε και στο μέλλον.

------------------

Πίσω στα δικά μας για το KAISER τώρα. Σήμερα παρέδωσα στα χέρια των ιδιοκτητών τους τα πρώτα δύο KAISER για τον εμπρός άξονα για Feroza. Θα σας ενημερώσω για το τί θα έχουν να μας πουν και οι συνάδελφοι FEROZAδες.

Και όσον αφορά τα αυστηρά δικά μας για τον πίσω άξονα των Vitara/Grand Vitara περιμένω όποιον από εσάς επιθυμεί να τοποθετήσει το KAISER που έχουμε άμεσα διαθέσιμο στα χέρια του Νίκου (ή τα δικά μου όταν κανονίσουμε να βρεθούμε για να μου το δώσει, αν θέλει). Βάλτε το, δοκιμάστε το, "πιείτε του το αίμα", αν μπορείτε σπάστε το κιόλας. Εγώ από εσάς θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες εντυπώσεις για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος χρήσης.
Μακάρι να φανεί ότι η μονάδα είχε πρόβλημα και να την στείλουμε πίσω για να την δούν και στο εργοστάσιο, να αποδειχθεί ότι πέσαμε στην ειδική περίπτωση και να μας στείλουν άλλη.
Η' επίσης και μακάρι να αποδειχθεί ότι πέσαμε στην ειδική περίπτωση που απλώς δεν "κάθησε" καλά η συγκεκριμένη μονάδα KAISER στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο του Νίκου (βρε Νικόλα μήπως το είχες ταϊσει σκορδαλιά το GV το βράδυ πριν του τοποθετήσεις το ΚΑΙSER? <χιχιχιχι>)
Οποιος συνάδελφος λοιπόν θέλει έχει το KAISER που είχαμε βάλει στο GV του Νίκο στην διάθεσή του. Εμένα θα μου κάνετε πραγματικά μεγάλη χάρη και εξυπηρέτηση να το δοκιμάσουμε και σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Και κυρίως είμαι πραγματικά περίεργος να δω αν θα μας δημιουργήσει και πάλι τα συμπτώματα που φάνηκαν στο αυτοκίνητο του Νικόλα σε συνθήκες χρήσης δρόμου.
Και μία ακόμη σημείωση. Αν υπάρχει κάποιο Vitara/Grand Vitara με αυτόματο κιβώτιο θα ήθελα να το δοκιμάσουμε και σε αυτό.

-----------------------------

Οσον αφορά το θέμα της συμπεριφοράς του KAISER στο χιόνι και τον πάγο.
Ο καλός συνάδελφος που έχει βάλει από τον Ιανουάριο φέτος το ΚΑΙSER στον πίσω άξονα του Land Rover Discovery 2 V8 4.0 κατοικεί μόνιμα στην Καβάλα και πηγαίνει σχεδόν κάθε ΣΚ στο Bansko στην Βουλγαρία για σκι τον χειμώνα. Το KAISER όχι μόνον δεν του δημιούργησε κάποιο πρόβλημα αλλά του έκανε το αυτοκίνητο πολύ πιό σταθερό (και είχε ήδη ABS και Τraction Control) και μάλιστα χωρίς να του εμφανίσει και το γνωστό πρόβλημα των 100% μπλοκέ διαφορικών που "τραβάνε" προς την μεριά της κατηφόρας σε πλάγιες κλίσεις. Οπως μου έγραψε, και αν θυμάμαι καλά το έχω αναρτήσει και στο φόρουμ αυτό, ήταν σαν να μην φορούσε μπλοκέ εκεί που δεν το χρειαζόταν και απλά είχε πρόσφυση και στους δύο τροχούς ή στον τροχό που έπρεπε όταν αυτό χρειαζόταν. Χωρίς καμμία απολύτως αρνητική επίπτωση στην συμπεριφορά σε χιόνι, πάγο, λάσπη, γλίτσα.

-----------------------------

Να είσαστε όλοι καλά και πάλι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και την συνεργασία όλων σας.

Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε.
Tηλ. 22950 37637
κιν. 6944 579911
e-mail: pantg@otenet.gr

EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ LAND ROVER (ιδρυτής)
www.lrcg.gr/forum (συνδιαχειριστής)
pantg
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό lyggas » Σάβ Οκτ 01, 2011 8:57 pm

Δείχνετε το δρόμο όσον αφορά την αντιμετώπιση των πελατών κ. Γιαμαρέλλο και μόνο για αυτό είστε άξιος συγχαρητηρίων. :)
Οσον αφορά τα υπόλοιπα, ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να δούμε τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου προιόντος σε άλλο GV και σε όλα τα terrain.
Mε εκτίμηση.-
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό SIAL » Σάβ Οκτ 01, 2011 11:27 pm

Ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις στο θέμα που αφορά το χιονισμένο και παγωμένο τερέν!!! :clap: :clap: :clap: :wink:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό pantg » Κυρ Οκτ 02, 2011 9:00 am

Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα σας ήμουν ευγνώμων αν αντί για αυτό το τυπικό "κ. Γιαμαρέλλο" μπορούσα να είμαι απλά ο Παντελής και στην παρέα αυτή.

Ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω και στο φόρουμ αυτό σαν συνάδελφος και φίλος και όχι σαν κάποιος που τον αντιμετωπίζετε τυπικά και με τον τρόπο που προστάζουν οι καλοί τρόποι και η ευγένεια που αναντίρρητα σας διακρίνουν.
Ελπίζω να κατορθώσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας και την φιλία σας και να την διατηρήσω και στο μέλλον και ο "κ. Γιαμαρέλλος" να γίνει και για την παρέα των Vitaraδων o "Παντελής" (ή έστω αυτός ο χοντρος τύπος από τον Ωρωπό που έχει λόξα με τα LandRovers<τι διαστροφή και αυτή ε???>)

Να είσαστε όλοι καλά

Χαιρετώ
Παντελής
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε.
Tηλ. 22950 37637
κιν. 6944 579911

pantg
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Οκτ 03, 2011 9:13 pm

Άντε λοιπόν Vitaraκηδες ας γίνει και άλλη μια τουλάχιστον δοκιμή και σε άλλο αμάξι :!:

Παντελή Γιαμαρέλλο τα σέβη μου για την άψογη συμπεριφορά :clap:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό pantg » Τρί Οκτ 04, 2011 12:37 am

Να ευχαριστήσω και πάλι για τα καλά σας λόγια.

Θα πρέπει να αναφέρω ότι η άμεση απόφαση και εντός από λιγότερο από 24 ώρες επιστροφή των χρημάτων στον Νίκο ήταν προσωπική επιλογή και χωρίς να έχει υπάρξει καμμία απολύτως προηγουμένη επαφή με το εργοστάσιο αναφορικά με το αν θα υπήρχε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων πλέον από την δική τους πλευρά προς εμένα ή αν θα καλύψουν είτε απλώς το κόστος αγοράς ή και το κόστος αγοράς, τα μεταφορικά και τα εκτελωνιστικά.

Το διευκρινίζω αυτό γιατί θέλω να υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πάρθηκε η απόφαση της επιστροφής χρημάτων στον Νίκο.

Την στιγμή που έκρινα προσωπικά και μετά από εκτεταμένη δοκιμή του πώς λειτουργούσε το KAISER σε συνθήκες οδήγησης πόλης ότι η συμπεριφορά του, για οποιονδήποτε λόγο, δεν ήταν αυτή που περιγραφόταν στο διαφημιστικό και ενημερωτικό κείμενο που φέρει ακόμη την υπογραφή μου στο φόρουμ αυτό ήταν και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ να επανορθώσω με τον πλέον κάθετο και αποτελεσματικό τρόπο. Αδιαφορώντας εντελώς για το τί έχει να πει ή θα μας πει το εργοστάσιο.

Οταν περιγράφω, έστω και μεταφράζοντας κατά λέξη κείμενο του εργοστασίου, ότι δεν κάνει θορύβους και δεν έχει κανένα αρνητικό αποτέλεσμα στην κυκλοφορία στον δρόμο τότε αν κάτι τέτοιο συμβεί, και μάλιστα στην έκταση του "λόξυγκα" στο αυτοκίνητο του Νίκου, θεωρώ ότι οφείλω να αναστρέψω την πώληση προς τον άνθρωπο που με εμπιστεύθηκε και δεν έλαβε αυτό που του είχα αναφέρει ότι θα λάβει. Τελεία και παύλα.

Η προηγουμένη εμπειρία που είχαμε από την δοκιμή του KAISER στο Discovery 2 μας έδειξε ότι εκτός από έναν μικρό θόρυβο (σαν το "κλονγκ" που ακούσαμε με τον Νίκο, αλλά σε πιό μικρή ένταση) μπορούσε να ακουστεί. Κάτι που κρίθηκε απολύτως δικαιολογημένο και χωρίς να δημιουργεί κανέναν λόγο για ανησυχία από τον καλό συνάδελφο που το δοκίμασε και του "ήπιε το αίμα" σε διάφορες συνθήκες δρόμου και εκτός δρόμου.
Για αυτό μετά την επιτυχή δοκιμή του KAISER στο Discovery 2 και προχώρησα και στην εκτεταμένη πλέον προώθηση του KAISER την ανάρτηση και των φωτογραφιών του Discovery 2 στα νεροφαγώματα και την ανάρτηση και των εντυπώσεων του ιδιοκτήτη του. Και μετά και στην αποδοχή της επομένης παραγγελίας που συμπεριελάμβανε και το διαφορικό του Νίκου.

Το ΚΑΙSER τελικά στις υπόλοιπες εφαρμογές όντως έδωσε τον θόρυβο "κλονγκ" που ακούσαμε με τον Νίκο όχι όμως τόσο δυνατό. Και αυτό τόσο στο Pinin όσο και στο D110. Κάτι που κρίθηκε σαν φυσιολογικό και αποδεκτό και από τους άλλους συναδέλφους τετρακινήτους που το χρησιμοποιούν.

Για να αποδεχθώ την παραγγελία των δύο μονάδων KAISER για τον εμπρός άξονα του Feroza (αρκετοί ξέρετε και για αυτό μιας και έχετε επαφή και με τους συναδέλφους FEROZAδες) προηγούμενα ειδοποίησα γραπτώς τους συναδέλφους που τα παρήγγειλαν ακριβώς και αναλυτικά για το θέμα των ανεπιθυμήτων συμπτωμάτων που δυστυχώς είχαμε στο αυτοκίνητο του Νίκου και ζήτησα από το εργοστάσιο να μας διαβεβαιώσουν ότι σε χρήση 4Χ2 δεν θα υπήρχε κάποιος θόρυβος ή αντίδραση του KAISER. Κάτι που το εργοστάσιο έκανε απαντώντας ότι το KAISER είναι "εντελώς "αόρατο" (completely invisible) σε τέτοια χρήση και απλώς αρχίζει να λειτουργεί όπως πρέπει όταν δέχεται κίνηση και ο εμπρός άξονας και έχουν εμπλακεί και οι εμπρός πλήμνες ελευθέρου τροχασμού.
Με την διευκρίνηση και απόλυτη ενημέρωση των συναδέλφων μας για το ότι μπορεί να έχουν κάποιον θόρυβο όταν θα είναι σε λειτουργία 4Χ4 και αφού αποδέχθηκαν το πιθανό αυτό γεγονός προχώρησα στην τοποθέτηση της παραγγελίας. (τα KAISER για τα FEROZA ήδη βρίσκονται στα χέρια των ιδιοκτητών τους και περιμένω από ημέρα σε ημέρα την τοποθέτησή τους και τις εντυπώσεις τους, κάτι για το οποίο φυσικά και θα ενημερώσω και αυτό το φόρουμ)

Οπως ήδη έχει αναφερθεί δεν επιθυμώ να εκπροσωπώ στην Ελλάδα κάτι που δεν δίνει αυτά που υπόσχεται. Το εργοστάσιο της NEKARTH μου είχε προμηθεύσει, από το 2008 που άρχισαν οι επαφές μου μαζί τους, προωθητικό υλικό που ανέφερε ότι είναι εντελώς ήσυχο και δεν μεταβάλλει την αίσθηση οδήγησης στον δρόμο. Αυτό το κείμενο μετέφρασα και αυτές τις εντυπώσεις είχα και από τον συνάδελφο που δέχθηκε να το δοκιμάσει πρώτος (μάλιστα η εισαγωγή των μονάδων του ζήτησα και έγινε από τον ίδιο για να τον κάνω να είναι σίγουρος ότι δεν θα έβγαζα ούτε ένα ευρώ κέρδος, μάλιστα πλήρωσα και ένα μικρό ποσό από την τσέπη μου αφού δεν ήθελα να τον επιβαρύνω με τα έξοδα αποστολής από την Αθήνα στην Καβάλα).
Οταν το θέμα του σπανίου και μικρής εντάσεως "κλονγκ" προέκυψε το ανέφερα άμεσα. Ομως ο θόρυβος στο αυτοκίνητο του Νίκου, όπως μου είπε, ήταν δυνατός αν και μετά έπεσε σε ένταση. Ο "λόξυγκας" όμως δεν ήταν κάτι που μπορούσε ούτε ο Νίκος, ούτε εγώ να δεχθούμε ως "ομαλή" λειτουργία αν και το εργοστάσιο μας ανέφερε εγγράφως ότι ίσως να έπρεπε ο Νίκος να προσαρμόσει τον τρόπο οδήγησής του. Κάτι τέτοιο σίγουρα χρειάζεται σε κάθε είδους μπλοκέ διαφορικού 100% εμπλοκής και αυτόματης λειτουργίας ή ακόμη και στα διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης ή κατανομής ροπής. Ομως δυστυχώς το σύμπτωμα του "λοξυγκα" στο αυτοκίνητο του Νίκου δεν είχε σχέση με κάτι τέτοιο. Και έτσι ανέλαβα προσωπικά τις ευθύνες μου ως άνθρωπος που σέβεται τον πρώτα και πάνω από όλα τον εαυτό του, την υπογραφή του και όσους τον εμπιστεύονται. Και επέστρεψα άμεσα τα χρήματα στον Νίκο.

Οσο για το προωθητικό υλικό που ανέφερε ότι δεν υπάρχουν θόρυβοι έχω ήδη ζητήσει από το εργοστάσιο να αλλάξει η περιγραφή των πλεονεκτημάτων του KAISER και συντόμως θα προβώ από μόνος μου στην αλλαγή του προωθητικού υλικού για την Ελλάδα αναφέροντας τα πράγματα ως έχουν.

Μένει μόνον να αποσαφηνίσουμε το θέμα του "λόξυγκα" στην εφαρμογή στο αυτοκίνητο του Νίκου και να δούμε, δοκιμάζοντάς το και σε άλλο Vitara/GV αν θα επαναληφθεί. Και αν όντως επαναληφθεί θα πρέπει να στείλω την μονάδα πίσω στην Βραζιλία για εξέταση μήπως και τελικά πέσαμε σε περίπτωση ελλατωματικής ή κακώς ρυθμισμένης μονάδας (τα σκόρδα που λέγαμε Νίκο....)

Πιστεύω, όπως πιστεύετε και εσείς, ότι το KAISER αξίζει να το δοκιμάσουμε ακόμη σε ένα ή και και σε δύο αυτοκίνητα Vitara/GV.

Από την δική μου πλευρά θέλω να σας επαναλάβω ότι για όσο καιρό θα προσφέρω τα KAISER σε συναδέλφους αυτό θα γίνεται πάντοτε με απολύτως διαφανή τρόπο και πάντοτε έχοντας απόλυτη και πλήρη ενημέρωση για το πως συμπεριφέρονται και λειτουργούν. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται κυρίως η ανταλλαγή πληροφορίων και η άμεση επαφή μεταξύ εμού, των τελικών χρηστών και η μεταφορά των πληροφορίων και δεδομένων και στο εργοστάσιο.

===========================================================================================================

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα πλέον να αναφερθώ και σε κάτι που δυστυχώς έγινε σήμερα και ζητώ πλέον την βοήθεια όσων εκτιμήσατε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στους φίλους μου (γιατί δεν θέλω να έχω "πελάτες" αλλά πραγματικούς φίλους και το είδατε αυτό πριν δημιουργηθεί η πιο κάτω δυσάρεστη κατάσταση)

ΝΑ διευκρινήσω ότι πληροφορήθηκα τα πιό κάτω ΜΕΤΑ την επιστροφή των χρημάτων στον Νίκο και ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν είχε αυτό με την προσωπική μου επιλογή να συμπεριφερθώ με τον αυτονόητο για εμένα αυτό τρόπο στον καλό μας συνάδελφο. Πληροφορήθηκα για τις ενέργειες της αυθαίρετης χρήσης των εμπορικών σημάτων της NEKARTH ΚΑΙSER από άλλη ελληνική εταιρεία που παρουσίασε στο site της ότι διαθέτει το KAISER από τον συνάδελφο που αγόρασε δύο μονάδες για το Pinin του την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 15:12 μέσω e-mail (για αυτό και αναφέρω συγκεκριμενη ημερομηνία και ώρα).
Τα χρήματα του Νίκου είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του στις 8 Σεπτεμβρίου στις 13:24 ενώ είχα δεσμευθεί προφορικά για αυτό την προηγουμένη μέρα μετά την συνάντησή μας και αφού οδήγησα το αυτοκίνητό του.
Αρα η επιστροφή των χρημάτων στο Νίκο δεν είναι αποτέλεσμα όσων θα διαβάσετε πιό κάτω.
Το αναφέρω προκαταβολικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις.

Τρεις ημέρες λοιπόν μετά την επιστροφή των χρημάτων στον Νικο λόγω του εμφανούς και αναντίρρητου προβλημάτος με τα συμπτώματα που είδαμε στο αυτοκίνητο του Nίκου πληροφορήθηκα ότι υπήρξε προσπάθεια παραπλάνησης των τελικών αγοραστών του KAISER από εταιρεία που εισάγει εξοπλισμό εκτός δρόμου και παρουσιάσθηκε εδώ και περίπου ένα μήνα και μέχρι σήμερα ως πηγή από την οποία μπορούσαν οι Ελληνες offroaders να προμηθευτούν το προϊόν αυτό. Μετά από επιβεβαίωση των Βραζιλιάνων ότι ουδεμία επαφή είχαν με την εταιρεία αυτή και μετά από μήνυμα που έστειλαν από την Βραζιλία γνωρίζοντας στην ελληνική εταιρεία ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί απλά η ελληνική εταιρεία επέλεξε να αδιαφορήσει και να μην επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινώνησα λοιπόν ο ίδιος μαζί του αφού μου ζητήθηκε από τους Βραζιλιάνους. Και πάλι η ελληνική εταιρεία αδιαφόρησε. Μετά από παρέλευση ευλόγου χρόνου η αντίδρασή μου ήταν κάθετη και ζήτησα είτε να επικοινωνήσουν μαζί μου για να συζητήσουμε το αν θα μπορούσαν να αποτελέσουν τμήμα του δικτύου διανομής των KAISER στην Ελλάδα είτε να αποσύρουν τα εμπορικά σήματα και τις λάθος πληροφορίες (ανακριβή στοιχεία για τις εφαρμογές του KAISER ανά τύπο οχήματος) άμεσα. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου χωρίς να παρουσιάσει κάποιον λόγο (προφανώς γιατί δεν υιοθετεί την προσωπική μου τακτική υποστήριξης μετά την πώληση?) και ανακοίνωσε στο εργοστάσιο ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον (για τώρα θα έλεγα καλύτερα) να διαθέσει τα KAISER συνεργαζόμενος μαζί μου προφανώς γιατί τον ενοχλεί ότι θα πρέπει να είναι απλώς διανομέας λιανικής και όχι ο εισαγωγέας τους. (προφανώς για να "φάει ολόκληρη την πίττα" που ελπίζει ότι είναι το KAISER...)

Δυστυχώς το εργοστάσιο μου ανακοίνωσε προ ολίγου ότι στο τέλος του χρόνου θα επανεξετάσουν το θέμα της αποκλειστικής εκπροσώπησης του KAISER από τον υπογράφοντα και την εταιρεία μου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ότι ίσως θα υπάρχουν KAISER lockers στα οποία εκ των πραγμάτων δεν θα είναι δυνατή η υποστήριξη μετά την πώληση στο επίπεδο και με τον τρόπο που είδατε ότι επιθυμώ να προσφέρω και αποδείχθηκε εμπράκτως ότι κάνω.

Η απόφαση αυτή του εργοστασίου που μου κοινοποιήθηκε σήμερα 3/10/2011 στις 19:17 (ώρα που εμφανίζεται σαν ώρα άφιξης του e-mail τους) λήφθηκε από πλευράς τους γιατί ο εκπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας τους γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου και η Βραζιλιάνικη εταιρεία δεν είναι χαρούμενη για αυτό. Και αποφάσισαν να παρέμβουν γνωστοποιώντας μου ταυτόχρονα ότι από το τέλος του έτους προτίθενται να αλλάξουν την στρατηγική της εκπροσώπησής τους.

Σας το αναφέρω αυτό για να σας ειδοποιήσω αμέσως τώρα που το έμαθα ότι το εργοστάσιο προτίθεται να αλλάξει την τακτική αντιπροσώπευσής του και να ορίσει και άλλον εισαγωγέα για τα KAISER.
Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει τελικά και για τα KAISER την ίδια κατάσταση που ζούμε στην Ελλάδα με μάρκα εργατών και 100% μπλοκέ διαφορικών που αντιπροσωπεύονται κατ' αποκλειστικότητα από την εταιρεία που με "πειρατικό" και παράνομο τρόπο δημιούργησε το πρόβλημα που σας εκτέθηκε πιό πάνω.

Αν συμφωνείτε με την απόφαση του Βραζιλιάνικου εργοστασίου και επιθυμείτε να λαμβάνετε στο μέλλον υπηρεσίες και υποστήριξη μετά την πώληση του KAISER σαν αυτή που λαμβάνετε ως τώρα από τους "επαγγελματίες" που τόσο καθαρά είπατε ότι σας έχουν δυσαρεστήσει τότε σας παρακαλώ επικοινωνήστε με το εργοστάσιο και πείτε τους ότι δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την υποστήριξη και την αντιμετώπιση που είχατε και έχετε από τον υπογράφοντα και ότι η απόφαση τους σας βρίσκει σύμφωνους και επιθυμείτε να υπάρξει και άλλος εισαγωγέας για την Ελλάδα.

Αν από την άλλη πιστεύετε ότι ο υπογράφων είτε προσωπικά είτε ως επαγγελματίας σας συμπεριφέρετε όπως πρέπει σας παρακαλώ στείλτε τα σχόλιά σας στο εργοστάσιο και ενημερώστε τους για το αν συμφωνείτε με το να αναθέσουν την εισαγωγή των KAISER και σε άλλους που σας έχουν συμπεριφερθεί με τρόπο που εσείς οι ίδιοι γράψατε ότι δεν σας άρεσε.

Το εργοστάσιο κατασκευής των KAISER είναι μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά και δυστυχώς δεν μπορεί να έχει την σωστή εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας. Εισπράττει αυτά που κάποιοι του υπόσχονται και τα ερμηνεύει μόνον σε τζίρο και υποσχέσεις παραγγελιών. Αν θέλετε να υπάρχει και να συνεχίσει να υπάρχει η υποστήριξη που είδατε εμπράκτως να συμβαίνει τουλάχιστον για το KAISER είναι πλέον στο χέρι σας το να βοηθήσετε να συμβαίνει αυτό και μετά από λίγους μήνες.

To όνομα της ελληνικής εταιρείας είναι στην διάθεση ενός εκ των moderators και μπορώ να το γνωρίζω και με π.μ. σε όποιον ενδιαφέρεται, εκτός φυσικά και αν μου δοθεί η άδεια από τους διαχειριστές του φόρουμ να το γράψω και δημοσίως.

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιο στην Βραζιλία και τον υπεύθυνο πωλήσεων εξωτερικού τότε και αυτό μπορώ να σας το γνωρίσω μέσω π.μ. ή κατόπιν αδείας των διαχειριστών και δημοσίως μέσω του φόρουμ. H' μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το εργοστάσιο μέσω του site του στο:
http://www.kaiserlocker.com/en/contato/

Η επιθυμία του εργοστασίου είναι να "αναμειχθεί" (intervene όπως ανέφεραν) για το θέμα της εκπροσώπησής τους στην Ελλάδα και την Κύπρο και νομίζω ότι αυτοί που θα πρέπει να έχουν βασικό λόγο στο θέμα αυτό είναι εκείνοι που τελικά το αγόρασαν, το χρησιμοποίησαν και όσοι προτίθενται να το αγοράσουν (αν φυσικά στην περίπτωση των Vitara/GV αποδειχθεί ότι λειτουργεί όπως πρέπει, κάτι που όλοι ελπίζουμε)

Είναι λοιπόν στο χέρι σας να υπερασπισθείτε τον τρόπο που εσείς οι ίδιοι εκτιμήσατε να συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας ως φίλοι και όχι να λαμβάνετε την υποστήριξη μετά την πώληση που είχατε μέχρι τώρα.

ή να αφήσετε το εργοστάσιο να παραδώσει το KAISER και σε αυτούς που εμφανώς σας έχουν δυσαρεστήσει στο παρελθόν.

Σας ευχαριστώ όλους και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα ιδίως με το τελευταίο μέρος αυτής της καταχώρησης.

Χαιρετώ
Παντελής
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε.
Tηλ. 22950 37637
κιν. 6944 579911

pantg
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Τρί Οκτ 04, 2011 12:55 am

kfanis έγραψε:Παντελή μου εν συντομία, λυπάμαι που το λέω αλλά τον τομέα της εμπορίας τέτοιων ειδών στην Ελλάδα....απο όπου και να τον πιάσεις βρωμάει!
Και ο νοών νοήτω!!!

Γι'αυτό και μας εξέπληξε τόσο ευχάριστα η δική σου αντιμετώπιση... :idea:

Ολοσωστος!!! :clap:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό pantg » Τρί Οκτ 04, 2011 7:42 am

Συνάδελφοι καλημέρα,

από το 1982 που άρχισα να οδηγώ αυτοκίνητο, και απευθείας "έπεσα" στα τετρακίνητα με ένα Niva <που τότε ήταν 1600 με καρμπυρατέρ και τετρατάχυτα, ένοιωσα στο πετσί μου αυτό που νοιώθουμε όλοι μας ότι βρωμάει.

Για τον λόγο αυτό και από τότε άρχισα να φέρνω μόνος μου από το εξωτερικό τα πράγματα που χρειαζόμουν (το Niva είχε "στηθεί" με πράγματα που έφερα από τον Alain Βoyer στην Γαλλία που είχε βελτιώσει και τα Niva της Γαλλικής αντιπροσωπείας που έτρεχαν στο Paris Dakar και έρχονταν δεύτερα μετά τα εργοστασιακά Gwagen και τις Porsche 959).

Aκριβώς επειδή έχω νοιώσει την βρωμιά και την ανήθικη αντιμετώπιση και εγώ έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με αυτό που τώρα θέλω να προσφέρω στους συναδέλφους που ασχολούνται με τα τετρακίνητα με τον τρόπο που όλοι είδατε ότι πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει.

Ατυχώς όμως η κατάσταση αυτή θέλει και τελικούς χρήστους που θα υποστηρίζουν όσους εισαγωγείς ή προμηθευτές επιλέγουν να συμπεριφέρονται ως άνθρωποι και όχι να βλέπουν εμας τους τελικούς χρήστες των προϊόντων ως πρόβατα προς πήδημα, άρμεγμα, κούρεμα και σφάξιμο.

Για αυτό και στην περίπτωση αυτή ΕΣΕΙΣ πρέπει να δείξετε με ποιούς προτιμάτε να έρχεστε σε επαφή και να σας εξυπηρετούν (και όχι απλά να σας πουλάνε και μετά να σας "πουλάνε")

Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια. Μέσα από αυτή την εντελώς αρνητική χθεσινή ημέρα που δεν το κρύβω με στεναχώρησε εξαιρετικά κρατάω τα δύο αυτά σας μηνύματα που διάβασα μόλις ξύπνησα σήμερα και σας ευχαριστώ και πάλι για την τόσο σημαντική ηθική υποστήριξη και την αναπτέρωση του ηθικού που μου προσφέρατε.

Καλημέρα σε όλους

Παντελής
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε.
Tηλ. 22950 37637
κιν. 6944 579911

pantg
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό MKB » Τρί Οκτ 04, 2011 7:25 pm

kfanis έγραψε:Παντελή μου εν συντομία, λυπάμαι που το λέω αλλά τον τομέα της εμπορίας τέτοιων ειδών στην Ελλάδα....απο όπου και να τον πιάσεις βρωμάει!
Και ο νοών νοήτω!!!

Γι'αυτό και μας εξέπληξε τόσο ευχάριστα η δική σου αντιμετώπιση... :idea:

+10000000 :clap: :clap: :clap: :clap:
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

Δημοσίευσηαπό char » Τρί Οκτ 04, 2011 8:17 pm

Οι λέξεις "ηθική" και "δεοντολογία" στον ευρύτερο κλάδο της αυτοκίνησης, είναι βάναυσα κακοποιημένες...
Λίγο-πολύ, όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας απ' αυτό... :-x
Συμπεριφορές σαν του Παντελή Γιαμαρέλλου αλλά και λίγων (δυστυχώς) άλλων, είναι αυτό που θα πρέπει να απαιτούμε πλέον ως καταναλωτές από τους επαγγελματίες του χώρου!
Και θα πρέπει, επίσης, να προβάλλουμε και να υποστηρίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο όσους αποδεδειγμένα είναι σωστοί επαγγελματίες!

Προσωπικά, θα στείλω e-mail στην εταιρία NEKARTH για να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για το after sales service του Έλληνα αντιπροσώπου της, που θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την εταιρία τους, και να υποβάλλω τα παράπονά μου για την σχεδιαζόμενη αλλαγή αντιπροσώπευσής τους!
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Τρί Οκτ 04, 2011 9:55 pm

Εγω φίλε διαβάζοντας το όλο θέμα είδα την άψογη συμπεριφορά σου και την επεξηγηματική ανάλυση του θέματος.Η άψογη και χωρίς περιστροφές υποστήριξη στο αμάξι του Νίκου είναι αξιοσέβαστη και αξιοσημείωτη.Σπάνιο φαινόμενο,όπως είπαν και τα παιδιά,για την Ελληνική πραγματικότητα.

Προσωπικά μόνο και μόνο για το ατυχές θέμα του Νίκου (μπορεί να ήταν αστοχία υλικού) αλλά και για τη συνεχή ανάλυση του θέματος (πολλές φορές μοιάζει και με απολογία) εγώ θα σε στηρίξω στέλνωντας σχετικό mail στην εταιρία.

Είναι σπάνιο φαινόμενο να συναντάς επαγγελματία με το ¨Ε¨ κεφαλαίο με σκοπό την προστασία και τη στήριξη του πελάτη,χωρίς να τον βλέπει σαν ευρώ....

Εάν θες στείλε μου τα σχετικά

Ευχαριστώ
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό heroicentaur » Πέμ Οκτ 13, 2011 2:38 pm

Θελοντας να παρουσιασω την εφαρμογη του KAISER LOCKER στο μπροστινο διαφορικο του FEROZA (kostas_kc μελος απο την Ανδρο) θα ηθελα να ευχαριστησω και απο εδω τον Παντελη για την ολη δουλεια και εμπαθεια που δινει σε εμας τους 4χ4 κατοχους.

Μου λεει πως ο Kostas_KC ειναι ετοιμος για το πρωτο τεστ του Kaiser μπλοκε, οποτε πηγαμε παρεα στην Πεντελη να το δοκιμασουμε σε κομματια που τα feroza μας εχουνε ελαχιστη προσφυση. Το μπλοκε λειτουργησε αψογα ουτε θορυβος ουτε μαγκοματα γενικα δεν ενιωθες κατι να αλλαξε.

Οταν ομως ο kostas_kc το ερειξε μεσα στα εμποδια εκει ητανε που ειδαμε το θαυμα :o ουτε μαρσαρισμα ουτε διακοπες ουτε καψιμο λαστιχου, λαου λαου περασε ολα τα εμποδια και με οινομια καυσιμου :D

Υπερ
1. Δεν πατας τερμα πια το γκαζι
2. Εχει απολυτη προσφυση με 2 χροχους στον αερα
3. Κανενας θορυβος μεσα στην καμπνια

Κατα
1. Σε πλαγιες κλισεις εχει την ταση το μπλοκε να σε τραβαει προς την κατηφορα
η λυση? ξεκλειδωνεις την χειροκινητη πλυμνη που κοιταει προς την κατηφορα και πηγαινεις
με 3χ4 χωρις να σε τραβαει το μπλοκε πια.

2. Καπως πιο βαρυ το τιμονι ειδικα οταν δουλευεις τα αργα

3. Το κουστουμι ειναι καπως ακριβω αλλα τα αξιζει τα λεφτα του

Βιντεο
[video]http://www.youtube.com/watch?v=j3YldgGFOTU[/video]

Φωτογραφιες
http://s51.No third party hosts allowed! Please use our service!.com/upload/album ... nteli-2011
Άβαταρ μέλους
heroicentaur
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό char » Πέμ Οκτ 13, 2011 3:17 pm

Πάρα πολύ ευχάριστο νέο! :D
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Οκτ 13, 2011 9:34 pm

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :D :clap: :clap: :clap: :clap:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό pantg » Τρί Οκτ 18, 2011 4:35 pm

Συνάδελφοι να υπενθυμίσω ότι το KAISER είναι στα χέρια του Νίκου και όποιος θέλει μπορεί να το πάρει και να το δοκιμάσει στο αυτοκίνητό του.

Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος
Παντελής Γιαμαρέλλος
ΠΡΟΣΗΜΟ Ο.Ε.
Tηλ. 22950 37637
κιν. 6944 579911

pantg
4x4 rookie member
4x4 rookie member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες