Σήμερα επέστρεψα από το εξοχικό όπου θα γίνονταν τα τεστ στο αυτοκίνητο
Οπότε φιλαράκια , σας ενημερώνω
Βασικά δεν χρησιμοποίησα 4x4 γιατί διαπίστωσα πρόβλημα -θα σας πω παρακάτω-Λοιπόν, μπορώ να σας πω με ασφάλεια πως το αμάξι είναι μια ταχύτητα πάνω σε όλα τα σημεία που δυσκολευόταν
Φανταστείτε τι θα γίνει να βάλει κάποιος αυτό το βήμα με την παλιά διάσταση ελαστικών
Στο ταξίδι πάει παραπάνω από άνετα, οικονομικά, τρελλαίνεται για επιταχύνσεις και προσπεράσματα
Στους δασικούς δρόμους τα κάνει όλα με μια 3η στο σασμαν και στις ~3000 σαλ, δεν χρειάζεται να καταφεύγεις στη 2η, παρά μόνο σε ανηφορικές φουρκέτες
Με 5η στο κιβώτιο στις 3000 σαλ έχει 105 χαω κοντερίσια
Πάντα λοιπόν όταν πάω στο εξοχικό φτάνοντας στο σπίτι κλειδώνω απλά τις πλήμνες μου για κάθε ενδεχόμενο
Έτσι και αυτή τη φορά
Ήρθε το Σάββατο απόγευμα, και ξεκινήσαμε για Ψάθα για το τεστ στην παραλία με 4H / 4L για να δούμε κι εκεί τα τσεκαρίσματα και να τραβήξουμε με χαμόγελο κανέναν που θα κόλλαγε και να σας βάλω και τις αντίστοιχες φωτό
Ομως ήρθε η πίκρα
Με το που ξεκινάει το αμάξι με κλειδωμένες τις πλήμνες ακούω από μπροστά συνεχόμενο θόρυβο σαν γρανάζι να ακουμπάει σε γρανάζι χωρίς να έχει κουμπώσει -κάτι σαν τον ήχο κκκρρρρρ που ακούμε αν δεν κουμπώσει η όπισθεν, αλλά πιο σιγανό-
Βάζοντας στο free τις πλήμνες όλα ακούγονται οκ
Βάζοντας στο lock τις πλήμνες και με 4H ο ήχος δεν ακουγόταν
Μόνο με lock οι πλήμνες και 2H ακουγόταν
Πέφτω από κάτω, κάνω μια επιθεώρηση -τρομάρα μου- και ανακαλύπτω πως η φούσκα του δεξιού ιμιαξονίου είναι σκισμένη με μια χαρακιά.
Αμέσως πάει το μυαλό μου στο γεγονός ότι αμέσως με το που έφυγα από τον Κυριάκο προχθες άρχισε να μου μυρίζει σαν βαλβολίνη αλλά δεν έδωσα σημασία και το απέδωσα στις εργασίες που είχαν γίνει
Όμως και στο ταξίδι προς το εξοχικό η μυρωδιά συνεχιζόταν. Συνεχίστηκε και σήμερα κατά την επιστροφή.
Μήπως αυτό που ακούω με κλειδωμένες πλήμνες είναι μπιλιοφόρος ? Δεν ξέρω. το αμάξι θα μπει πάλι στον Κυριάκο για να το ανακαλύψει
Εύχομαι να είναι κάτι εύκολο. Πάντως η φούσκα είναι μαλακιά και όχι ξερή
Όλα τα παραπάνω με στεναχώρησαν πάρα πολύ και αγωνιώ να βγει το πόρισμα με το τι συμβαίνει
(Κυριάκο θα στο φέρω άμεσα)
Έτσι αναμένουμε το τεστ με 4x4 το επόμενο ΣΚ πρώτα ο Θεός (κυριάκος)
Αυτά..