Εχω ακουσει και εγω διαφορα για μαγνητες που ειναι ολο υποσχεσεις αλλα χωρις αποτελεσμα .Αλλα αυτο χωρις να ειμαι ειδικος απο διαφορες πληροφοριες που πειρα δεξια - αριστερα ειναι διασπαστης καυσιμου μεσω ηλεκτρομαγνιτικου πεδιου κανει διασπαση των μοριων και αυτο εχει ως αποτελεσμα την πιο αμεση αναφλεξη -καυση και η ροπη (αρπαγμα) να ξεκινα απο χαμηλες στροφες . Οποτε αν καπιος δεν αλλαξει οδηγικη συμπεριφορα θα εχει αισθητη μειωση στην καταναλωση, τωρα για το ποσο θα ειναι ειναι αναλωγα με το ποσο βαρη ειναι το ποδι του, εχει επεισης μειωση στα καυσαερια καλυτερη λειτουργεια στον κινητηρα και πολλα αλλα.... Οπως και να εχει καλο κανει και κακο δεν κανει
Σε οτι αφορα μετρησεις ειχα κανει με το ποιο μικρο μοντελο και ειχα ενα κερδος εως 10% με το νεο ειναι νωρις ακομη αλλα περημενω καλυτερα αποτελεσματα,για παραδιγμα κατι αμεσο να πω κατι ειναι οπως οταν βαζεις σουπερ αμολυβδη αφηνεις το γκαζι και δεν κοβει αλλα παει ακομη , ετσυ λειτουργει με την απλη ή πριν για να παω με 120χλμ/ωρα ειχα 3500rpm τωρα το κανω με 3000rpm .
Αυτα για την ωρα ελπιζω να μην σας κουρασα