από Χαρης Κ. » Δευτ Απρ 10, 2017 12:18 am
Για την προβληματικη παρτιδα,εμαθα απο τον μηχανικο που μου ειπε κιολας για το προβλημα που εχω (υ.γ:ο συγκεκριμενος μηχανικος ειναι απολυτως εμπιστο ατομο μου,απλα λογω συγκυριων δεν μπορεσα να παω σε αυτον το αυτοκινητο για ελεγχο πριν το αγορασω δυστυχως).Επειδη αντιμετωπισε κατα το παρελθον το ιδιο προβλημα,και ψαχνοντας το μεσω ο,τι γνωστων στην Suzuki ειχε τοτε,εφτασε σε ατομο στο εργοστασιο της Suzuki στην Βουλγαρια,που του ειπε για την συγκεκριμενη παρτιδα.Οπως επισης του ειπε οτι ανακληθηκαν καποια μοντελα τοτε,τους αλλαχθηκε το διαφορικο,αλλα δυστυχως καποιοι "κακοβουλοι" εμποροι,πηραν τα διαφορικα που αντικατασταθηκαν,και τα διοχετευσαν στην αγορα σαν μη προβληματικα.
Πριν λιγες μερες λοιπον που το πηγα το αυτοκινητο στον μηχανικο μου,το πηγαμε μια βολτα για να το τσεκαρει,εβαλε την τετρακινηση,κανονικα,ισιο τιμονι,απο σταση κιολας,και δοκιμαζοντας να στριψει το αυτοκινητο (ημουνα και εγω στη θεση του συνοδηγου φυσικα) μου εδωσε να καταλαβω το προβλημα,στριβοντας δηλαδη οι μπροστινοι τροχοι πηγαιναν σαν "φρεναριστοι",και καναν τον αναλογο θορυβο,ενιωθες οτι δεν ρολλαρουνε δηλαδη.Το ιδιο δε γινεται αλλασε μικροτερη εκταση οταν πας και σε ευθεια,νιωθεις οτι δεν ρολλαρουνε οι τροχοι κανονικα.Και μου εξηγησε οτι αν κινηθω ετσι,το αποτελεσμα θα ειναι να κοπουν τα ημιαξονια καποια στιγμη.