Μέτα απο 2 με 3 στάσης απο δω και απο εκεί κάνω μια τελευταία στάση για καφεδάκι και τα συναφεί στα δικαστήρια ( για οσους γνωρίζουν την περιοχή ) για μένα και την οικογένεια που ήταν μαζί μου.
Όταν μπήκαμε στο αμάξι για να φύγουμε, τοποθετό το κλειδεί για να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο να φύγω αλλα η suzi δεν ήθελε να φύγει. Η μίζα δούλευε κανονικά, η αντλία βενζίνης ακουγόταν οτι έστελνε καύσιμο και έκανε τον χαρακτιριστικό ήχο ( τσίκ ) οτι έκλεινε μετα απο λίγο πριν μιζάρο.
Παρατήρισα για πρώτη φορά στα 17 χρόνια το λαμπάκι ( check egine ) να αναβοσβήνει σταθερα.......
Πανικός... τη είναι τούτο αναρωτηθήκαμε όλοι στο αμάξι. Όπος κάθε γνώστης

Τηλέφωνο στην οδική, γερανός και το αμάξι στο ηλεκτρολογείο.
Μετά απο αρκετό ψάξιμο και δύο μέρες μετά ο επιστήμονας του ηλεκτρολογείου μου λέει οτι για κάποιον λόγο ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σταμάτησε την επικοινονία με το immobilaizer και γενικά τη ύπαρξη του......
Προσωπική ονομασία βλάβης Εγκεφαλικό.
Εγκέφαλος και immobilaizer αφέρεση και αποστολή σε ηλεκτρονικό για να τον διορθώση, επανατοποθέτηση και μετα όλα καλα. Κατα τα λεγόμενα του ηλεκτρολόγου και του ηλεκτρόνικου αυτό έγινε πού πίθανον γιατί η μπαταρία μου ήταν πεσμένη ( χαλασμένη ).
Αποτέλεσμα:
Εργασία/Ψάξιμο ηλεκτρολόγου = 50 ευρώ.
Εργασία ηλεκτρονικού = 130 ευρώ. ( να τα φάει σε τυρόπιτες είπα μόλις το άκουσα )
Αντικατάσταση μπαταρίας = 90 Ευρω.
Σύνολο = 270 ευρώ.
Η Γιαγιά suzi είναι και πάλι περδίκη και περίφανη.