Αλλαγή Σαζμάν και πρόβλημα ξανά!!!

Αλλαγή Σαζμάν και πρόβλημα ξανά!!!

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Τετ Σεπ 17, 2014 7:59 pm

Καλησπέρα,
Μαζεψα όσο κουράγιο μπόρεσα μετά από αρκετή απογοητευση και γράφω εδώ μπας και βρουμε καμμιά λυσή....

Την ιστορία μου ίσως καποιοι την εχετε διαβασει ίσως όχι....Τεσπα το στο αυτοκίνητο που έχω είχε κάνει 2 επισκευές
στο σαζμάν ο Κώστας (Ζηρεία) και άλλες 3 έκανα εγω...

Η όλη ιστορια μου κόστισε 1500 ευρώ πανω κατω και το σαζμάν δεν εγινε....Μετα την τελευταια επισκευή το σαζμάν ακουγόταν, γρατζουνούσε
2-3-4 και ειχε αρκετά γρεζια...Παρόλα αυτα έβγαλε 65.000 κμ.....

Στις βαλβολίνες ήμουν πάντα σχολαστικότατος απο οταν το πήρα (150.000 κμ) μιας κ είχε θεμά και παίζει να τις εχω αλλαξει τις περισσότερες φορές απο οποιονδήποτε ανθρωπο έχω γνωρίσει στη ζωή μου :roll: :roll:

Ειπα λοιπον να το αλλάξω μιας και βρέθηκε μεταχείρισμενο απο αγγελία στο φόρουμ....Το αμάξι ήταν "πενα" το σαζμαν ελεγχμενο...Τεσπα πήγα το είδα, το σαζμαν είναι η αλήθεια οτι δεν ακουγόταν καθόλου (ουτε και τώρα ακουγεται βέβαια) και φαινόταν μια χαρά....

Το σαζμάν το βάλαμε χθες στο αυτοκίνητο μαζι με σετ συμπλέκτη AISIN, βαλβολίνες 75-90 GL4 συμφωνα με τον κατασκευαστή και μαζί με λαδια φιλτρα σταυρό διαφορικού και κατι ψιλά που αλλαξα μου εφυγε το 500αρι....Βαλε και 400 το σαζμάν φτασαμε στα 900....Με τα πηγαινε ελα να το παρω και να το φορτωσο το 1000 εφυγε.....
Χαλάλι είπα, το αμαξι το γουστάρω όσο δεν πάει και τώρα που εγινε και το σαζμάν θα το κρατήσω μεχρι να σαπίσει....

Ομως οταν το βαλαμε επανω και ανοιξαμε τις τάπες για να βάλουμε βαλβολινη, οι λίγες που είχανε μείνε μέσα είχανε γρέζια.... :( :( :( :( :(

Δυστηχώς η λαχτάρα για το καινούριο απόκτημα μετατράπηκε σε εφιάλτη στα πρωτα μετρα που περπάτησα....

1-2 και 2-3 γρατζουνάει.......Νορμαλ στροφές, χαλαρές αλλαγές.....
Η απογοητευση μου δεν περιγράφεται.....

Το σαζμάν βέβαια ειναι σε πολυ καλύτερη κατάσταση απο αυτό που είχα, ΑΛΛΑ δεν είναι αυτό που ηθελα να βάλω στο αυτοκίνητο γτ δεν είχα κανένα λόγω να ξοδέψω 1000 ευρώ για να ξαναέχω πορβλήματα, εστω και λιγότερα.....

Εν τω μεταξυ δεν εχει προβλημα στα κατεβάσματα, ακόμη και αρκετες στροφές, παρα μόνο στα ανεβάσματα....

Η 1-2 δεν εχει τόσο θεμα αλλα από δευτερα σε τρίτη χτυπάει σχεδόν πάντα....

Καναμε σμρ μια εξαέρωση στον συμπλέκτη, αν και ήταν ανώφελο αφου δουλευε μια χαρα και αν ειχε θέμα θα είχε παντου.....

Ο Μηχανικος μου πρότεινε να βάλουμε κάποιο αντιτριβικό μεσα μπας και στρώσει ή να του βάλουμε πολύ χοντρές βαλβολίνες.... 90 -120 ή 80 -120 ή κατι που έφτανε μέχρι 140....Δεν έχω ιδέα....

Βοηθήστε την κατάσταση γτ απο χθές δεν μπορώ να υσηχασω....Ειναι δυνατόν να έχω τόση γκαντεμιά.... :tsoukalas: :tsoukalas:
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Ανδρέας

Re: Αλλαγή Σαζμάν και πρόβλημα ξανά!!!

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Σεπ 18, 2014 8:29 am

Αντρέα δεν είναι απαραίτητο ότι το νέο σαζμάν που πήρες έχει τα ίδια προβλήματα με το παλιό... Ίσως να γρατζουνάει λίγο στην αρχή λόγω ακινησίας του μέχρι να πουληθεί... :think: Ξέρει πόσο καιρό ήταν "ακίνητο"; Το ότι είχε κάποια γρέζια μέσα
ximikos00 έγραψε:Ο Μηχανικος μου πρότεινε να βάλουμε κάποιο αντιτριβικό μεσα ....

βάλε το ενισχυτικό βαλβολινών της Liqui Molly. Πιστεύω το όποιο γρατζούνισμα είναι μέχρι το σαζμάν να περπατήσει λίγο επάνω στο αυτοκίνητο... :think:
Ελπίζω να μην έβαλες ακριβές βαλβολίνες τώρα, γιατί σε 500χλμ θα πρότεινα να τις πετάξεις και να βάλεις άλλες (μαζί με το ενισχυτικό πάλι).
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Πέμ Σεπ 18, 2014 8:58 am

Κι εγώ συμφωνώ με το γαμπρό :!:
vitaroulas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ » Πέμ Σεπ 18, 2014 9:12 am

Συμφωνω και εγω με τον γαμπρο ΑΛΑ μονο με συμφωνια με τον μηχανικο <πως εαν συνεχισει να γρατσουναει θα πρεπει να παει απο εκει που ηρθε> :-)
Γιατι τα χιλιαρικα δεν περισσευουν σε κανεναν ;-) :!:
Οποίος φοβάται πέφτει και κοιμάται!!!
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

Λάστιχα: NANKANG 205/80/16 MT
Διάσταση ελαστικών: 225
Suspension: +6cm KYB,αποστατες
Aka: ΚΑΣΤΟΡΑΣ
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Πέμ Σεπ 18, 2014 9:32 am

Ευχαριστώ παιδες....

Στο μηχανικό τι να πω??? Εγω το πήρα το σασμάν.... :(

viewtopic.php?f=78&t=23898&hilit=%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CE%BF%CE%BB%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%BF+GV+2000cc

Ο Παναγιώτης εβαλε την αγγελία τον Ιουλη....Οποτε το σασμάν καθόταν 2 1/2 μήνες τουλάχιστον....

Βαλβολίνες δεν εβαλα ακριβές, γτ ειχα και γω στο νου μου να τις πετάξω μαζί με την επομενη αλλαγλη λαδιών...Αλλωστε καπου συζητούσαμε εδω μέσα οτι δεν παίζει τοσο ρόλο η μάρκα όσο η συχνη αλλαγή...Οποτε καλυτερα να βαζεις κατι φθηνό και να το αλλαζεις παρα να σου παρει υγρασια το ακριβό και να τρέχεις...

Τεσπά επειδή χαθηκα διαβάζοντας για βελτιωτικά και αντιριβικά καλύτερΑ να παρω αυτό που προτείνεις....
Ποιο απο τα 2 όμως???
http://www.autopartscenter.gr/default.a ... odcatid=24

Προφανώς το Gear protect ???

Βρηκα ήδη που το πουλάνε Θεσσαλονική και μάλλον θα πάω να το παρω να το βάλουμε απάνω να υσηχάσω.....

ΓΙα τις χονδρές βαλβολίνες έχετε αποψη???
Απο οτι εψαξα αυτό δεν διορθώνει το πρόβλημα αλλα το "σκεπάζει" οποτε καποια στιγμη το παιρνεις στο χέρι.....
ΕΠιπλέον με τις χοντρες θα εχω και θεμα το χειμωνα μεχρι να ζεσταθεί....Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Να διαβάζεις για κατι RX-8 που γρατζούναει λέει ο αλλος στις 8000 σ.α.λ. Με τον πόνο μου παίζουν εγω 2-3 με 40-50 αλλάζω και σκαλώνει....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Σεπ 18, 2014 10:15 am

ximikos00 έγραψε:δεν παίζει τοσο ρόλο η μάρκα όσο η συχνη αλλαγή...Οποτε καλυτερα να βαζεις κατι φθηνό και να το αλλαζεις παρα να σου παρει υγρασια το ακριβό και να τρέχεις...

Μην το λες αυτό.... η ποιότητα έχει να κάνει με την διατήρηση των συστατικών της βαλβολίνης στην αύξηση των θερμοκρασίας ;-) Για την συγκεκριμένη περίπτωση (βελτιωτικά και γρήγορη αλλαγή) ναι βάλε 2ης ποιότητας, αργότερα που θα βάλεις τις "κανονικές" όμως να μην τις λυπηθείς :naughty: Πόσο θα κέρδιζες? 20, 25, 30 ευρώ? :ugeek: Αξίζει?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Πέμ Σεπ 18, 2014 10:44 am

E καλά δεν εβαλα και λάδι κουζίνας....Συνθετική βαλβολίνη βάλαμε, δεν θυμαμαι μάρκα, Made in germany, 35 ευρώ στα 3,5 λίτρα έδωσα :whistle: :whistle: :whistle:

Αλλωστε τόσο πάνε 8-12 ευρώ πανω κατω...ΕΚτός αν κάνω λάθος εγώ τι να πω δεν ξερω....

Ο μάστορας μου είπε να μν βάλουμε αυτό (liqui moly) αλλα κάτι με βάση το τεφλόν που κάνει επικάλυψη πάνω στα γρανάζια....
35 ευρώ έχει το liqui.....Tzivi το έχεις δοκιμάσει??? Κάνει δουλεια???
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Πέμ Σεπ 18, 2014 12:17 pm

Λοιπον ,,,ας αρχισω με τα ευκολακια ,,
Χοντρη βαλβολινη μην βαλεις ,,το χειμωνα ,,,θα σου γινουν τα νευρα κροσια ,,εισαι που εισαι με αυτο που επαθες!!
Τωρα το αλλο θεμα ,εχει πολλες πτυχες ,,βασικα μου εκανε εντυπωση το αλλο που εβγαλες ,και ειχε κανει μονο 65,000,, :shock:
Στο καινουργιο που πηρες οπως ειπες ,,αλλαξες και δισκο πλατο(αν καταλαβα καλα )και εκανες και εξαερωση,,,τοτε τις πιθανες αιτιες τις εχεις αποκλεισει
Αν και εξ αποστασεως διαγνωση θα ητο λανθασμενη ισως -----ισως λεω και το νεο να εχει θεμα (τωρα θα μου πεις ουτε τζοκερ να επαιζες :cry: )
Στον μηχανικο που πηρα να ρωτησω μπας και μπορεσω να σε βοηθησω ,,ειπα τα καθ εκαστα,,και μου ειπε αν δεν εχει καποιο θεμα με τον λεβιε(δεν το καταλαβα να σου πω)
Τοτε πες του να ερθει δωρεαν να του το κοιταξω,,αλλα αν κρινω απο το αβαταρ σου εισαι θεσσαλονικη ;αν οχι παλι ,,στειλε μυνημα να σου δωσω διεθυνση :D
Εγω θα το δουλευα με αντιριβικο για μερικα χιλ,,,και θα εβλεπα αν μαλακωνε,,,αν οχι τοτε οπως λεει ο χριστακης θα το κατεβαζα ,,(ξερω εχει κοστος) και θα το επεστρεφα ,,δεν μπορει ρε γμτ ,,,θα επερνα και τριτο ,,,και αν και το τριτο εκανε τα ιδια ,,,θα το εβαφα γαλαζιο και θα το πεταγα στην θαλασσα(το αμαξι)γιατι τοτε δεν ξερω τι να σκεφθω ,,,κατι εχει το αμαξι και οχι τα σασμαν!
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Πέμ Σεπ 18, 2014 12:25 pm

Το δικό μου σασμάν είναι και εμένα λίγο γραντζουνιστό -αν κάνω τις αλλαγές "ραλίστικα"-
Αν όμως τις κάνω 'παπουδίστικα' :mrgreen: δεν κάνει κιχ

Βέβαια έχω ρίξει και αντιτριβικό και τις αλλάζω κάθε άνοιξη τις βαλβολίνες του... έχει όμως 170000km πάνω του...
Σκέφτομαι.. μήπως είσαι λίγο γρήγορος στις αλλαγές σου; Για δοκίμασε χαλαρά να δεις. Μου κάνει εντύπωση να είναι και τα 2 :???:
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό nikos sakkas » Πέμ Σεπ 18, 2014 12:40 pm

ερωτηση..? το σασμαν που αγορασες πως το τσεκαρισες? ηταν πανω σε αυτοκινητο? το ειδες ενω το ειχαν στο πατωμα? το οτι δεν μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες μπορει να ειναι κ απο το συμπλεκτη παρολο που ειναι καινουριος. δοκιμασε ενα "ζουμι" για σασμαν για αρχη αλλα οχι με τεφλον. υπαρχει ενα της tune up. ειναι δοκιμασμενο κ ειναι πολυ καλο. το ριχνεις στις βαλβολινες που εχεις βαλει τωρα σαν προσθετο. βοηθαει κ σε θορυβο απο ρουλεμαν κ μαλακωνει το σασμαν (γιατι βοηθαει κ τα φθαρμενα συγχρονιζε). αποτελεσμα θα αρχισεις να βλεπεις μετα απο λιγα χλμ (100 περιπου). επισης αν το χρησιμοποιησεις με το που το ριξεις θα πρεπει να το κανεις μια μεγαλη βολτα (20 λεπτα) τουλαχιστον. αν κ με αυτο δεν βελτιωθει η κατασταση τοτε πρεπει να κοιταξεις τον συμπλεκτη (αν απομονωνει τελειως) η αλλιως το σασμαν...
Vitara 1.6 turbo, 16v, 5D
Άβαταρ μέλους
nikos sakkas
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Malatesta Kaiman
Suspension: Ιδιοκατασκευή
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Πέμ Σεπ 18, 2014 5:27 pm

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφερόν...
Παμε σιγα σιγα να τα πούμε...

kostasRS έγραψε: Εγω θα το δουλευα με αντιριβικο για μερικα χιλ,,,και θα εβλεπα αν μαλακωνε,,,αν οχι τοτε οπως λεει ο χριστακης θα το κατεβαζα ,,(ξερω εχει κοστος) και θα το επεστρεφα ,,δεν μπορει ρε γμτ ,,,θα επερνα και τριτο ,,,και αν και το τριτο εκανε τα ιδια ,,,θα το εβαφα γαλαζιο και θα το πεταγα στην θαλασσα(το αμαξι)γιατι τοτε δεν ξερω τι να σκεφθω ,,,κατι εχει το αμαξι και οχι τα σασμαν!

Το αμάξι μια χαρά ειναι....Εγω πετυχα το λαχείο.....Δεν υπάρχει να κατέβει το σασμάν.....Θα μείνει πάνω μεχρι να παραδώσει πνεύμα....Οτι και να γίνει :D :D :D

vitaroulas έγραψε:Το δικό μου σασμάν είναι και εμένα λίγο γραντζουνιστό -αν κάνω τις αλλαγές "ραλίστικα"-
Αν όμως τις κάνω 'παπουδίστικα' :mrgreen: δεν κάνει κιχ

Βέβαια έχω ρίξει και αντιτριβικό και τις αλλάζω κάθε άνοιξη τις βαλβολίνες του... έχει όμως 170000km πάνω του...
Σκέφτομαι.. μήπως είσαι λίγο γρήγορος στις αλλαγές σου; Για δοκίμασε χαλαρά να δεις. Μου κάνει εντύπωση να είναι και τα 2 :???:

Αμα τις κανω ραλίστικα κλάφτα.....Κανονικά τις κάνω και σημερα τις αλλαγές τι έκανα 1-Ν-2 ή 2-Ν-3 δλδ διπλοσυμπλεκτάρισμα με Νεκρα για να μν κανει κιχ...Οχι παππού...Αλλαγές πεθαμενου ειναι αυτές... :violin: :violin: :violin:

nikos sakkas έγραψε:ερωτηση..? το σασμαν που αγορασες πως το τσεκαρισες? ηταν πανω σε αυτοκινητο? το ειδες ενω το ειχαν στο πατωμα? το οτι δεν μπαινουν ευκολα οι ταχυτητες μπορει να ειναι κ απο το συμπλεκτη παρολο που ειναι καινουριος. δοκιμασε ενα "ζουμι" για σασμαν για αρχη αλλα οχι με τεφλον. υπαρχει ενα της tune up. ειναι δοκιμασμενο κ ειναι πολυ καλο. το ριχνεις στις βαλβολινες που εχεις βαλει τωρα σαν προσθετο. βοηθαει κ σε θορυβο απο ρουλεμαν κ μαλακωνει το σασμαν (γιατι βοηθαει κ τα φθαρμενα συγχρονιζε). αποτελεσμα θα αρχισεις να βλεπεις μετα απο λιγα χλμ (100 περιπου). επισης αν το χρησιμοποιησεις με το που το ριξεις θα πρεπει να το κανεις μια μεγαλη βολτα (20 λεπτα) τουλαχιστον. αν κ με αυτο δεν βελτιωθει η κατασταση τοτε πρεπει να κοιταξεις τον συμπλεκτη (αν απομονωνει τελειως) η αλλιως το σασμαν...

Το σασμάν ηταν πάνω στο αμαξι και το αμάξι δουλευε αλλα δεν "περπατούσε"....Ηταν τακαρισμένο....
Το δοκιμασα σε Νεκρο στο τρανφερ και σε 2H καθως το 4χ4 δεν μπορουσε να δουλέψει αφου ειχε χτυπήσει στο ψαλίδι....

Αν δεν κινηθεί το αμάξι όμως να φάει "ζορια" δεν μπορεις να καταλαβεις ζημιά....

Ατό ακριβως θα βάλω αύριο....ΤοTUNE UP....
Βασικα ο δικος μου δούλευε το SLICK 50 Gearbox αλλα δεν το βρίσκουμε...Αυτο μου είπε ειχε δοκιμασμένα αποτελέσματα....Τεσπα
μετα απο καποια τηλεφωνα μου ειπε να δοκιμάσουμε το tune up....

Θα πάω αυριο να το βάλουμε.....Και για τη βόλτα μου είπε οτι θα πρεπει να το δουλεψω σε ολες τις ταχυτητες και ειδικά στην 3η που εχει προβλημα....

Επισης σημερα είχε και νέα διαπιστωση....Αφου μου λέει δεν χτυπαει στα κατεβάσματα αλλα στα ανεβάσματα τοτε δεν ειναι απαραιτήτως συγχρονιζέ αλλά μάλλον αρπαγμένο γρανάζι απο καρφωτές :doh: :doh: :doh: το οποίο βεβαια αν δουλευτεί σωστά και με το "ζουμι" κατα πάσα πιθανότητα θα στρώσει....

Εις αύριον τα νεώτερα...
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Πέμ Σεπ 18, 2014 7:13 pm

Εύχομαι να σου στρώσει ρε γμτ :pray:
vitaroulas

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Παρ Σεπ 19, 2014 11:40 pm

vitaroulas έγραψε:Εύχομαι να σου στρώσει ρε γμτ :pray:

Η ευχη σου έπιασε??? Τι να πω.... :D :D :D :D :D

Λοιπόν βάλαμε σμρ το tune up και είδα σημαντιή διαφορά από την 1η στιγμη....
Εκανα γύρω στα 200 κμ μετα την εφαρμογή και οι ταχύτητες όντως είναι καλύτερες...

ΜΕ νορμάλ αλλαγές δεν γρατζουνάει καθόλου....Για xtreme καταστάσεις δεν δοκίμασα καθόλου....

Το παληκάρι που μας το έφερε είπε οτι θα δω ολικη αλλαγή μετα απο 3-4 ημέρες.....
Μακάρι να παει έτσι....

Εγω πάντως προς το παρών είναι απόλυτα ικανοποιήμενος με το προϊον....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Παρ Σεπ 19, 2014 11:42 pm

Πολύ ευχάριστο αυτό περιμένουνε και τα αποτελέσματα των επόμενων ημερών :dance:

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό costas66 » Σάβ Σεπ 20, 2014 12:25 am

Ελπίζω να μην ξανασχοληθείς με το σασμάν και να πάνε όλα καλά. :pray:
Everything is okay in the end, if it's not ok, then it's not the end.
Άβαταρ μέλους
costas66
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Michelin Latitude Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: KYB + MAD + 7cm
Aka: Ο "έχω έναν γνωστό..."
Name: Κώστας

Επόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες