Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά γιατί θα τρελαθώ,πριν λίγο καιρό αφού άλλαξα την τάπα γιατί διαπιστώθηκε ότι είχε φύγει το λαστιχένιο δακτυλίδι που είχε, παράλληλα άλλαξα και το πλαστικό που μπαίνει ι θερμοστάτης γιατί είχε ρίγμα,όλα καλά μέχρι που βλέποντας μια διαρροή στο περιμετρικό πλαστικό καπάκι του ψυγείου πήγα στον ψυγειά μου να το δει,και εάν χρειάζεται πρεσαρισμα για να σφίξει,μου λέει ότι η διαρροή είναι από το κολάρο γιατί μαλάκωσε πολύ από τα χρόνια,άλλαξε το αλλά παράλληλα άλλαξε και το υδραργυρικό γιατί δεν δουλεύει σωστά,αλλαγή λοιπόν κολάρο και αλλαγή υδραργυρικό με γνήσιο AISIN που ήρθε από Γερμανία,αφού τα έχω κανένα μήνα σήμερα διαπιστώθηκε ότι το περιμετρικό πλαστικό καπάκι κάτω από το στόμιο της ταπας έχει ένα ψηλό ρίγμα,ξανά στον ψυγειά του το δείχνω λέγοντας ότι τα άλλαξα όλα και πιάνοντας την φτερωτή από το βιντιλατέρ μου λέει το έξεις,δεν βλέπεις ότι το υδραργυρικό είναι άδειο μέσα χωρίς υγρό,μα του λέω ότι το παρήγγειλα καινούργιο και το έβαλα επάνω,και ποιος σου είπε ότι τα καινούργια υδραργυρικα έρχονται με υγρό μέσα, έρχονται άδεια και τους βάζεις εσύ ένα μπουκαλάκι υγρό, γι'αυτό σου το έκανε αυτό,έμεινα κάγκελο υπάρχει περίπτωση τα υδραργυρικα να έρχονται καινούργια και να είναι άδεια και χρειάζεται να τα ανοίξουμε εμείς να τους βάλουμε υγρό,κάθε βοήθεια από γνώστες δεκτή πριν τον αρπάξω

ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗ ΛΕΩ.