Καλημερα σας φιλοι μου !! Πριν ενα χρονο πηρα μεταχειρισμενο το Suzuki vatara 1.6 μοντελο 2000 .
Απο την αρχη μου ειχε βγάλει κάμποσα προβλήματα (*διαφορικό και διάφορα άλλα ..) ένα απο αυτα ηταν απομόνωση και ταχύτητες .
Δηλαδη πατώντας την απομόνωση ακουγόταν το αμάξι να πατηναρι (μου λέγανε οι μηχανικοί οτι τα λουριά έφταιγαν, ηταν δηλαδή κακης ποιότητος και κάθε μηχανικός που πήγαινα μου άλλαζε και απο ενα λουρί )και για να μπει η πρώτη έπρεπε να ξαναπατήσω τέρμα την απομόνωση και ξανα προσπαθήσω που έμπαινε παντα σχεδον σχετικά δύσκολα (λες και έβρισκε σε κάποιο "εμπόδιο") ,στην 4η πάλι τα ίδια και πολλές φόρες ακουγόταν σα να τρώει γρανάζι (κουρεύει) .
Απο την άλλη για να βάλω όπισθεν , έπρεπε τις να βάλω τις περισσότερες φορες πρώτα 4η και μετα όπισθεν για να την πάρει .
Οι μηχανικοί με καθησύχαζαν οτι θα του περάσει ..
Την προηγούμενη βδομαδα και δυστυχώς μονο για 2 μερες οι ταχύτητες στα καλα καθούμενα αρχισαν να μπαίνουν αερας αλλα δυστυχώς ηταν μονο για 2 μερες μετα.... ηταν χειρότερα απο πριν !
Χθες το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι επειδει πρεπει να κατεβάσουν ολο το σύστημα θα μου πάρουν πανω απο 300-400 € για να το φτιάξουν ...
Εσείς τι λέτε ?
Τι μπορει να ειναι ?
*Για το διαφορικό κανεις δεν εβρισκε τι ειχε και γιαυτο αλλαζα μηχανικους και ο καθε μηχανικος μου επαιρνε 100ρια γτ με επιαναν κοτσο οτι σου αλλαξα τα λαδια και τα λουρια ..βρε παιδια μ τα αλλαξαν..η απαντηση τους ?
Ε δεν σου εβαλαν τα σωστα γιαυτο ...
Μεχρι που το πηγα αντιπροσωπεια και μου αλλαξαν το σετ με 200 €