από βαλαντης » Πέμ Ιουν 19, 2014 1:05 am
Καλησπεριζω ολους τους φιλους στο club. Kαι οπως σας εγραψα πριν ενα μηνα αγορασα το αμαξακι μου ενα grand vitara 1.6 3d 2003, 148.000 χιλιομετρα. Ουτε ενα χιλιομετρο περπατημενο σε βουνο, επειδη το σηκώσαμε στο συνεργειο και ουτε ενα χτυπημα ουτε γρατζουνια εχει απο κατω απο το αμαξι. Ελεγμενο απο μηχανικο μεσα απο αντιπροσωπεια της suzuki, η μηχανη του δουλεύει ρολοι με ειπε ο μηχανικος, ο ιμαντας χρονισμους στις 90.000 χιλ χιλιομετρα αλλαγμενος, τσεκαρε και το 4χ4 διαφορικα ολα μια χαρα κανενα προβλημα.. Απλος 2 πραγματακια διαπίστωσα εγω, το ενα εναι η πρωτη ταχυτητα που δεν με κουμπώνει καμια φορα, και στην δευτερα οταν παει να κουμποσει με την εστησει του χεριου μου καταλαβαινω ενα κλικ. απο οτι διαβασα στο βιβλιο service που ολα εχουν γινει στην αντιπροσωπεια δεν εχει αλλαξει ακομα δισκο πλατο. Απο αυτο λετε να οφειλετε, η και οταν θα τον αλλαξω ετσι παλι θα με κανει. Και μεχρι ποσες χιλιαδες παει το δισκο πλατο σε αυτο το αμαξι.... Και το δευτερο. Οταν εχω αναμενο το air condition η κλειστο, καποιες φορες με αναβοσβήνει το πρασινο λαμπακι του για λιγο, και μετα σταματαει χωρις να επηρεαζει την ψυξη η την λειτουργια του.... Αυτα ειναι τα θεματακια μου