gmak έγραψε:βασικα για να μην παρεξηγηθω...σεβομαι απολυτα τις επιλογές σας και πραγματικά σας θαυμάζω για την προσπαθεια σας και για τα οποια ρισκα εχετε κάνει εως τωρα..βασικα το γεγονος οτι κανετε αυτό που γουσταρετε και που ειναι συνάμα το ονειρο σας ειναι πραγματικα εντυπωσιακό!
Εγώ επικεντρώθηκα μόνο στο αυτοκίνητο και πουθενά άλλου και χωρίς δίαθεση να κρίνω τις επιλογές σας παντα όσο αφορά το αυτοκίνητο και μόνο αυτό. Έγραψα την άποψη μου ...μακάρι όπως είπα να είμαι λάθος..ευχομαι να ειμαι λάθος...
Φίλε gmak, σεβόμαστε απόλυτα την άποψή σου όσο και τον τρόπο που τοποθετήθηκες. Και φυσικά αντιληφθήκαμε αμέσως ότι δεν υπήρχε καμία εμπάθεια παρά μόνο ειλικρινής τοποθέτηση και κάπως "αυστηρή" κριτική που ασφαλώς είναι αποδεκτή και στα πλαίσια των καλών προθέσεων.. και δεν χρειάζεται να είσαι λάθος.. άλλωστε δεν υπάρχει σωστό και λάθος..

Και βασικά ευχαριστούμε εμείς προσωπικά σαν Νίκος και Γεωργία το "βήμα" που δίνει το vitaraclub σαν διαδικτυακός χώρος στον οποιονδήποτε να εκφράσει την άποψή του χωρίς λογοκρισίες, να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο και να βοηθήσει όποιον χρειάζεται βοήθεια μεταφέροντας γνώσεις, πληροφορίες και εμπειρίες όλα αυτά στα πλαίσια που ορίζει ο σωστός και εποικοδομητικός διάλογος και αμφίδρομη συναναστροφή.