από Dimis » Τετ Αύγ 10, 2011 12:02 am
Αν και λίγο (τι λίγο δηλ. αρκετά) καθυστερημένα....
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά για αυτήν την υπέροχη εκδρομή...
Αν και ένα μεγάλο μέρος της το είχα πραγματοποιήσει παλαιότερα με το φίλο Καλιακούδα, ήμουν σίγουρος εκ των προτέρων ότι άξιζε να συμμετέχω και σε αυτή....
Και όντως, όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά την ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από όσο περίμενα....
για πολλούς και διάφορους λόγους,
.....γιατί είδα καινούργιους τόπους,
.....γιατί μπόρεσα να ολοκληρώσω το παζλ της χαρτογράφησης παλαιότερων κομματιών με καινούργια,
.....γιατί είναι πάντα υπέροχα να ζεις την ελληνική φύση χωρίς ποτέ να την χορταίνεις,
..... γιατί, γιατί, γιατί....
Ο σημαντικότερος όμως λόγος που απόλαυσα αυτήν την εκδρομή είναι για την υπέροχη και ακούραστη παρέα....
όχι μόνο γνώρισα και άλλα μέλη του κλαμπ που δεν ήξερα από κοντά,
αλλά γιατί όλα τα παιδιά το κάθε ένα ξεχωριστά με τον τρόπο τους έδιναν το δικό τους χρώμα και χροιά....
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω, τον Αλέξανδρο για την πραγματικά αψεγάδιαστη εκδρομή που προγραμμάτισε.. που τόσα είχα ακούσει από πριν και διαβάσει μέσα από αυτό το φόρουμ αλλά που όλα ήταν πραγματικά, όπως το πόσο χαρισματικός είναι στο να οργανώνει εκδρομές, να προσανατολίζεται και να βρίσκει πορείες (χωρίς τα τεχνολογικά μέσα που όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα χρησιμοποιούμε, αναγκαστικά), στο να κατανοεί τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων αλλά και στο να προνοεί τυχόν μελλοντικές ανάγκες.... Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου και συνταξιδιώτη μου Δημήτρη (ή κατά το κινούν, Μητσάρα) για την απίστευτη υπομονή που έδειξε στο πρόσωπο μου παρά τις όποιες παραξενιές μπορεί να εμφάνισα στην διάρκεια της εκδρομής... Μήτσο θέλω να πιστεύω ότι κάνουμε καλό team, και πιστεύω ότι μπορούμε πια να πάμε σε οποιαδήποτε εκδρομή μαζί όσο μεγάλη και απαιτητική και αν είναι....
Δεν θέλω να ξεχάσω, τον Νίκο τον ακούραστο φωτογράφο μας, που αντιλαμβάνονταν τα σωστά πλάνα εν κινήσει και είχε την υπομονή και επιμονή να μας βάζει να σταθούμε σωστά παρά την κούραση... και τα κατάφερνε άψογα όχι μόνο σε αυτό αλλά και στο να έχει το επιτελικό ρόλο του <<ελατηρίου-σκούπας>>... και εξηγούμε...
Το ρόλο της σκούπας έχουν κάνει πολλοί και ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αλλά το να μπορούν το ίδιο αποτελεσματικά να είναι σκούπα και να έχουν το ρόλο του φωτογράφου της εκδρομής (όπου όποιος ήθελε φώτο από οποιοδήποτε τοπίο εν κινήσει, του το ζητούσε από το cb και ο Νίκος έμενε πάντα πίσω, χωρίς αντίρρηση το φωτογράφιζε και μετά με μεγάλη άνεση χωρίς καν να έχεις καταλάβει ότι έχει ξεμείνει πίσω επέστρεφε σφαίρα στην θέση του, όπως το ελατήριο μια ανοίγει και μια κλείνει !!!),
και φυσικά όλους τους υπόλοιπους φίλους όπως τον loverboy και ψυχή της παρέας τζιτζιλόνη, έεε συγνώμη τζιβιτζόνι ήθελα να πω, τον εξαιρετικό και απίστευτα μυημένο στην φύση και μαγκάιβερ του camping φίλο ινδιάνο με την ακούραστη και πάντα χαμογελαστή κορούλα του Μυρτώ, το φίλο Balato, φυσικά το εξαιρετικό δίδυμο, ο Πάνος με το γιο του Νίκο.
Παίδες σας ευχαριστώ όλους για την καλή παρέα και τις όμορφες εμπειρίες που βιώσαμε μαζί.... να είμαστε πάντα καλά να το επαναλάβουμε με ακόμα ποιο ωραίες εκδρομές.....
Grand Vitara 2.0 JLXEW, ESP/TCS, Xenon, RR Lift Kit, GEOLANDAR A/T-S (225/65/17), XMC Ποδιές
ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.