Μια νυχτα Οιτη στην Βρυση Καλογερου, μια νυχτα στην Οξυα στην Μεταμορφωση Σωτηρος, δυο νυχτες Αγραφα αναμεσα στα χωρια Αγραφα - Τροβατο στα Ξυλα Κοκκαλη, μια νυχτα στην Ασβεσταρια στο Ορος Τριγγια, δυο νυχτες στο Αρκουδορεμα στον Δρυμο της Πινδου, οκτω ημερες σε πανεμορφες διαδρομες μεταξυ 800 και 2000 μετρων με την πλειοψηφια να ειναι πανω απο τα 1300 μετρα υψομετρο, δαση απο ελτα,οξυες, πευκα και δρυινα, νερα δροσερα να σε ξεδιψασουν, ποταμια να σε δροσισουν και να παρουν την σκονη της διαδρομης, ομορφες νυχτες γυρω απο την φωτια με εξαιρετικη παρεα, δροσερα βραδια στην σκηνη και πρωινο ξυπνημα με καταπληκτικες μυρωδιες.
Δυο χρονια μου ελειψε οσο τιποτα στον κοσμο
Ευχαριστω θερμα ολη την παρεα για την συμμετοχη τους και την σημαντικη συνδρομη τους να ολοκληρωσουμε την διασχιση με χαμογελα και προσμονη για την επομενη
Θοδωρη- Σοφια για την εξαιρετικη και ευγενεστατη παρουσια αλλα και συμμετοχη στον σχεδιασμο.
Νικο - Βικυ - Νεφελη - Ταρα, η πλεον πληρης οικογενεια της παρεας με ουσιαστικοτατη συμμετοχη σε ολα , και τα μαγικα χερια του Νικου να δινουν λυσεις.
Λεφτερη - Νικολα ξαδερφε, ειστε ψυχαρες σε ολα και εξαιρετικοι ψηστες.
Κωστας - Γιωργος, οτι και να πω για την ψυχη της παρεας τον Κωστα με τις εξαιρετικες μαγειρικες ικανοτητες και ιατρικες συμβουλες ειναι λιγο, Γιωργο ευχομαι να σου αρεσε και να ακολουθησεις με το δικο σου του χρονου πρωτα ο Θεος
Φωτο απο τους ειδικους, εγω τσαμπα εσερνα την DSLR μαζι μου, θα την πουλησω να αγορασω ΑΤ για το καλοκαιρι
Και του χρονου να ειμαστε καλα φιλοθ