Πρωί Κυριακής 5/8 τώρα, το απαραίτητο φόρτωμα στο γκου-βου και μεσημεριανός (τελικά ) απόπλους για Άγραφα! Διάλεξα το συντομότερο δρομολόγιο Ναύπακτος - Θέρμο - Προυσσός - γέφυρα Επισκοπής - Φραγκίστα - Κρέντης - Άγραφα, αλλά το κομμάτι, που θα δείτε παρακάτω, από Βελωτά έως λίγο πριν την Επισκοπή με τσάκισε χρονικά, καθώς είχε ΠΟΛΛΑ στροφίδια και της τρελής από πέτρες λόγω κατολισθήσεων. Προφανώς το κομμάτι αυτό δεν καθαρίζεται καθόλου...
Τέζα φορτώ και κάπου στην Καλλιθέα (μετά το Θέρμο) στάση για μεσημεριανό με αθερινούλα και καλαμαράκια, που είχαν περισσέψει από τη χτεσινοβραδινή ταβέρνα. Εκεί έφαγα και τις ψιχάλες μου!!
Το αλσύλιο με τα πεύκα, όπου και είναι στάνταρ σημείο στάσης όποτε ταξιδεύω προς τα εκεί...
Κάπου στο χωριό Σαρκίνη, μετά το πέρασμα από τις πολλές κατολισθήσεις, βρέθηκα σ'αυτό το γεφύρι του π. Τρικεριώτη. Δεν αντιστάθηκα... (2 κλικ για μεγαλύτερη πανοραμική φωτό!!)
Δε φτάνει που θα αργούσα, είχα και καλλιτεχνικές ανησυχίες τρομάρα μου...
Εδώ είναι η διαδρομή που ακολούθησα από Προυσσό έως γέφυρα Επισκοπής. Το χωμάτινο κομμάτι μέχρι Ασπρόπυργο ήτανε... αεροπορία (με 40-50 χ.α.ω.)! Καλό κόψιμο δρόμου!
Φτάνοντας Φραγκίστα, τα παιδιά είχαν ήδη κατασκηνώσει στη στα Άγραφα και με περίμεναν πως και πως... Γιατί όμως; Γιατί είχα αποστολή να κάνω ντελίβερι τα παϊδακο-μπριζολο-λουκάνικα που θα προμηθευόμασταν από το Νερόμυλο του Τάκη, οπότε τους είχα στο χέρι! Με τα πολλά, 9παρά έφτασα στην κατασκήνωση και μόλις κατέβασα τις πολυπόθητες σακούλες έσβησε και η παρουσία μου... Με ξέχασαν άπαντες και πήραν φωτιά οι ψησταριές και οι σχάρες!!
Και πάμε με μερικές:
Τσαντιροκατάσταση στα Ξύλα Κόκκαλη στα Άγραφα
Πρωϊνή μελέτη για Μυρτώ και Μαρία...
Η πετσέτα του παθιασμένου αρχηγού dpol! Παραλία νόμιζες ότι θα πας πουλάκι μου;;;
...και μια πιο κοντινή να το εμπεδώσουμε...!!
Πρωϊνός ελληνικός για τον Ινδιάνο, ζμπλατάν' από κάτ'..!!
Οι Βασίλης και Αλέξανδρος άπλωσαν τραχανά...εεεε... το χάρτη και τσεκάρουν που θα πάμε σήμερα (Δευτέρα).
-Να ρε, εδώ είναι η διασταύρωση. - Όχι εδώ είναι!!
Κι άλλη μια, όχι επειδή δείχνει τους αστέρες, αλλά για τα πέριξ του φόντου περισσότερο. :P :P
Μετά τα καφεδάκια, τα πρωϊνα, τη μελέτη, κλπ ξεκινήσαμε ζγα-ζγα για την κύκλα των Ανατ. Αγράφων, από Βραγγιανά, Νιάλα, Άγραφα και πάλι πίσω. Πάρτε τοπία να'χετε!!!!
Συνεχίζεται........
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Αρχίσαμε και επισήμως δώστεεεεεεεεεεεεεεεεεε όμορφα τα ορεκτικά
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Απλά φοβερά πάντα να περνάτε τόσο όμορφα και μαγευτικά
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
αααααυτα ειναι,μπραβο σας παιδια που το οργανωσατε κ το απολαυσατε ολοι σας οικογενειακως αναμενουμε κ αλλες φωτο ,αλλα λιγο το καλοκαιρι λιγο ο ρυθμος του τζονι...