Ας δούμε λοιπόν τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο:
Εγερτήριο από τις 4.30 ώστε 8.30 να είμαι στο μαγαζί του Κώστα....
9 παρά κάτι έφτασε κι ο Κώστας με ένα καλογυαλισμένο (

) Caliber και άνοιξε, μου έφτιαξε καφέ και κάτσαμε λίγο να τα πούμε. Γρήγορα όμως έπιασε δουλειά και τα στάδια είναι τα εξής:
Χάρτωμα σημείων του αυτοκινήτου για να μην αφήσει σημάδια η αλοιφή
Καθάρισμα εμποτισμένων λεκέδων και μικρών σωματιδίων, που δεν έχουν φύγει με το πλύσιμο, με ένα κομμάτι πηλό. Είναι σαν πλαστελίνη να φανταστούμε και αφαιρεί όλα τα μικροσωματίδια που είναι "καρφωμένα" στο βερνίκι και δε φεύγουν με τίποτε άλλο. Μετά το πέρασμα με τον πηλό, η λαμαρίνα έχει μια άισθηση επιδερμίδας μωρού!!! Το άγγιζα και δε το πίστευα!
3ο στάδιο: άπλωμα αλοιφής με τη βοήθεια τριβείου, αναμονή για 20-30 λεπτά.
Και τέλος...κέρωμα για γυαλάδα και προστασία!
Να πω εδώ ότι η όλη διαδικασία διήρκεσε από τις 9 περίπου μέχρι τις 13:10!!! Ο Κωνσταντίνος με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια!!! Δίκαια λοιπόν το Dtail Xperts

Απ'οτι μου είπε κι ο Κωνσταντίνος η διάρκεια αυτή είναι από τις μικρότερες, καθώς το αυτοκίνητο ήταν σε πάρα πολύ κατάσταση και δε χρειάστηκε πολλή επιμονή σε διάφορα σημεία με τον πηλό, ούτε παραπάνω χέρια με την αλοιφή. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι κορυφαίας τεχνολογίας της σειράς Meguiar's. Και για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία, ιδού και το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα δύσκολα το αποτυπώνει η φωτογραφία καθώς δε βοηθάει και το χρώμα του αυτοκινήτου... ΟΜΩΣ προσέξτε στο σήμα της Suzuki στη μάσκα πως καθρεφτίζεται πάνω στο bull-bar!!!!! Επίσης κοιτάξτε και τη γυαλάδα στην καράφλα μου, μετά από ένα λούσιμο με το κερί!
Να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον Κωνσταντίνο για την προσφορά του στο club, αλλά και το φίλο Νίκο (nikos.grand) που πέρασε μια βολτίτσα να γνωριστούμε και τα είπαμε λίγο. Νίκο, μετά το γυάλισμα που θα κάνεις στον Κωνσταντίνο, το δικό σου που είναι και μαύρο θα τα σπάει!!!!!!!
ΑΥΤΑ....πάω να το σκουπίσω πάλι....

Με βάλατε σε δουλειές!