Μετά από κάθε εκδρομή-εκδήλωση θέλουμε να γράψουμε δυο πραγματάκια για το πως περάσαμε και να μεταφέρουμε μέσα από τις φωτογραφίες η από τον γραπτό λόγο το τι ζήσαμε.....
Μετά από 3 χρόνια γεμάτα πλέον στο club μας, πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να το κάνω......
Μετά από αρκετές εκδρομές....μετά από αρκετές εκδηλώσεις..... ήρθε αυτή που πραγματικά έκανε την διαφορά!
Έκανε την διαφορά στην καρδιά μου, στην ψυχή μου αλλά και στα υπέροχα συναισθήματα που μου δημιούργησε....
Ένα μέρος βγαλμένο μέσα από τα παραμύθια....ένα μέρος που το κοιτούσες και νόμιζες ότι κοιτάς έναν πίνακα ζωγραφικής....
Ένα μέρος μαγικό που ειλικρινά δεν πίστευα ότι βρισκόμουν εκεί αυτές τις τρεις μέρες......
Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω.......
Από το δασικό χωριό του φίλου Βασίλη...... από το σαλέ του φίλου Ηλία..... από το χιόνι που το καταχαρήκαμε όλοι στο έπακρο.... από όλους τους υπέροχους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτό το club??? Ειλικρινά δεν ξέρω!!!
Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι όλα τα παραπάνω έδεσαν για να περάσουμε μαζί ένα απίστευτο τριήμερο γεμάτο από χαρά...γέλιο...τραγούδι και παιχνίδι! Μόνο όμορφα συναισθήματα.....
Έβλεπα όλα τα παιδιά να παίζουν και να χαίρονται και είχα γίνει ένα με αυτά.... γύρισα μέσα σε τρεις μέρες πάρα πολύ πίσω στην ζωή μου, όταν όλα ήταν ένα παιχνίδι για εμένα...χωρίς έννοιες...χωρίς προβλήματα....χωρίς τίποτα.....
Και όμως αυτή είναι και η μαγεία αυτού του club.... αυτό που έχει καταφέρει..... να μας ενώσει και να μας δίνει απλόχερα
τα καλύτερα που θα μπορούσαμε να έχουμε!
VITARAclub.gr ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!Μπράβο σου για τους ανθρώπους που σε απαρτίζουν....Μπράβο σου γιατί κατάφερες να ενώσεις ανθρώπους από την μια άκρη της Ελλάδας εως την άλλη.....Μπράβο σου για τις στιγμές που μας κάνεις να ζούμε.....Μπράβο σου γιατί μας εκτονώνεις αυτές τις δύσκολες στιγμές....Μπράβο σου γιατί είσαι στην καθημερινότητα μας.....χίλια τα Μπράβο σου 
Και εύχομαι να είσαι για πάρα πολλά χρόνια ζωή μας και στην καθημερινότητα μας....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους επιμελήθηκαν και έτρεξαν για αυτήν την διοργάνωση
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα μέλη που παρευρέθησαν και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που παρά τις αντίξοες συνθήκες έκαναν του κόσμου τα χιλιόμετρα για βρεθούμε όλοι μαζί έστω και για τρεις ώρες
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη και στα παιδιά του δασικού χωριού για την άψογη φιλοξενία
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία και στο προσωπικό του από το σαλέ Λελούδα για την φιλοξενία της εκδήλωσης και το υπέροχο φαγητό του
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάζαρο για την απίστευτη πίτα του
Και το μεγαλύτερο Ευχαριστώ στο vitara μου γιατί με έκανε μέλος αυτής της υπέροχης παρέας που λέγετε VITARAclub.gr
Να είστε όλοι καλά!!! και του χρόνου!!!