batfalcon έγραψε:Διϋλιζουμε τον κωνοπα. Για τα λαδια, δεν ξερω, ουτε ΚΑΝΕΙΣ απο εμας ξερει. Αρκουμεθα στο οτι γραφει το μπουκαλι / κουτι. Απο την αλλη δεν θα παιξει η Suzuki το ονομα της για να κερδισει τελειως εφημετα απο τα λαδακια!!! Τα φιλτρα παντως ειναι ενα κωλοχατρο τυλιγμενο σε μια βαση. Και 10 € ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για αυτη την υποθεση. Εδω αγοραζουμε φιλτρα για τον καφε, που ΠΙΝΟΥΜΕ και κανει ποσο το κουτακι στο σουπερ μαρκετ;
Ηλεγξε ποτε κανεις μας, με τι τροπο εχει λευκανθει αυτο το χαρτι και τι σκατοχημικα περιεχει; Οχι, αλλα πινουμε τον καφε που εχει στραγγισει απο μεσα του!!!
Σε ολα τα πράγματα υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες αν πιστεύεις οτι ενα φιλτρο τον 10 ευρω ειναι το ιδιο με ενα τον 37 η ενα λαδι ειναι το ιδιο με ενα αλλο οκ , εγω πάντως δεν το πιστεύω, και αυτο που θελω ειναι να μπει στο αμαξι αυτο που πρεπει ,αν διαβασες ποιο πανω ακομα και στο λαδι δεν ειχα θεμα να μπει και αλλο νούμερο παρόλο που δεν το λεει ο κατασκευαστής αλλα ηταν λαδι που το ηξερα οτι ειναι καλο.
Απο εκει και περα αν αρχίζουν και αλλάζουν ολα τα αναλώσιμα με δεύτερης ποιότητας η αλλα που δεν βαζει η μαμα suzuki ναι με ενοχλεί.
Το εχεις ψαξεις και ξερεις οτι ειναι εφάμιλλης ποιότητας ? αν το εχεις κανει τοτε κανενα προβλημα και εγω μαζι σου γιατι υπαρχουν και αναλώσιμα που ειναι τα ιδια με της μαμας αλλα απλα δεν γράφουνε πανω την μαρκα , γιατι και η suzuki απο καπου τα περνει και εκει ακομα παλι ειμαι οκ .
Αν οχι και απλα εχεις εμπιστοσύνη παλι καλος εγω απλα δεν εχω
αν ειναι να αρχίζουμε να βαζουμε aftermarket αναλώσιμα στην αντιπροσωπία καλο δεν μου ακούγετε.
Και εγω απο εκει το πηρα το αμαξι αλλα να παίζω ρουλετα το τι θα μου βαλει καθε φόρα δεν μου αρεσει , αν μου πει κοιτα εχουμε 2 φιλτρα το ενα κανει 37 και το αλλο 10 αλλα εμεις σου λεμε βαλε και το 10 δεν υπαρχει θεμα οκ , αλλα εσενα να σου εχουν βαλει τον 37 και εμενα τον 10 κατι δεν παει καλα .....
Τωρα για το ονομα της suzuki και όλων τον άλλων μην το ξαναπείς γιατι έχουμε χιλιάδες παραδείγματα οτι μας εχουν γραμμένους και μας βλεπουν σαν πορτοφόλι.
Μην σου πω τα δικα μου παραδείγματα απλα δες απο εδω μεσα που ενα παιδι πηρε προβληματικό αμαξι και αφου του αλλάξανε κινητήρα και εκανε το αμαξι σαν πλυντήριο, στο φιλτρο θα κολλήσουνε...