Tony Louk έγραψε:Φίλοι έχετε / έχουμε ένα καινούργιο και ακριβό αυτοκίνητο.
Έχει νόημα το ψάξιμο - τρέξιμο - ρίσκο, για να γλυτώσουμε??? λίγα € ???
Αντωνη με της θερμοκρασιες που εχουμε στην ελλαδα ( εκτος και αν εισαι μόνιμος κάτοικος αραχοβας :P ) η 0w βαλεις η 5w βαλεις αν τα αλλαζεις καθε 10.000 που λεει το βιβλιαράκι δεν νομιζω να εχεις θεμα ( προσωπική μου άποψη ) και τα 10.000 τα λεει το βιβλιαράκι ειναι οταν οδηγείς σε δύσκολες συνθήκες.
Εγω θα κανω αλλαγή καθε 10.000 και το κόστος αν ειναι μεγαλη η διαφορα θα παω στο 5w.
Ρώτησα αρκετούς μηχανικούς και μου ειπαν το ιδιο και νομιζω οταν παω και στον χανιωτη αυτο θα μου πει , αν του πω βαλε 0w και μου πει +50 δεν θα παρω ,αν ειναι τωρα κανα 20αρικο τοτε πασο :) ενας αλλος φοβος μου ειναι μιμπος το πολυ ψιλο λαδι το καίει ποιο εύκολα στα ζόρια
Εδω ειναι μια απάντηση που μου έδωσε ενας Mod απο το global suzuki forum
Originally Posted by darkman74 View Post
Do you believe there is any change for the specific engine if we use 5w or 0w ?
Most of the Suzuki manuals I've seen have a standard chart that shows the appropriate oil viscosities for different temperature ranges, if yours does, then take a look at it and select a suitable grade of oil.
In hotter climates or summer weather in temperate climates a 0W30 maybe not be the best choice, personally I prefer a 10W40, but that is based on the climate where I am (rarely below 80*F, frequently exceeds 90*F).
Specifically addressing 0W vs 5W, it's not going to make much of a difference unless the ambient temps are very (and I do mean VERY) cold - manufacturers are recommending thinner oils to reduce drag and improve fuel consumption, but this has more to do with meeting government targets than anything else, so don't expect any drastic differences.