zerarblack έγραψε:madjasgr έγραψε:Εντυπώσεις κανείς από BP Ultimate? Shell VPower diesel?
Από αυτά που δοκίμασα το BP Ultimate έχω την αίσθηση ότι έχει την καλύτερη απόδοση και μου δίνει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Τον τελευταίο ένα χρόνο βάζω από συγκεκριμένο αιτερικό πρατήριο της BP και ως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης λαμπάκι DPF δεν μου έχει ανάψει ποτέ (30Κ) και τις αναγεννήσεις δεν καταλαβαίνω πότε τις κάνει. Η χρήση είναι μικτή μέσα στην πόλη και εκτός (50-50).

Δοκίμασα λοιπόν κι εγώ BP Ultimate και απλά προσκυνώ το πετρέλαιο της συγκεκριμένης εταιρίας.. Δεν υπάρχει!
Έχουμε και λέμε:
- Οικονομία: παίζει στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα, δλδ κοντά στα 5.2-5.4 lt/100km.
- Αναγεννήσεις: Όντως δεν καταλαβαίνεις καθόλου πότε τις κάνει, καθώς δεν κομπιάζει καθόλου. Το καταλαβαίνεις αν τύχει να κοιτάξεις την κατανάλωση που ανεβαίνει στιγμιαία. Δλδ, αν κάποιος δεν είναι υποψιασμένος με το δείκτη της κατανάλωσης, δεν πρόκειται να καταλάβει τπτ από αναγεννήσεις.
- Θόρυβος: Το πιο αθόρυβο απ' ολά.
- Και πάμε στο κορυφαίο για μένα: ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ! Απλά, εντυπωσιάστηκα! Φουλαρα την Παρασκευή και πήγα ταξίδι μέχρι την Ορεινή Κορινθία σε auto mode. Το αυτοκίνητο ήταν πρόθυμο να ανεβάσει μέχρι τα 150-160 χωρίς πρόβλημα, γρήγορα και άνετα, ακόμα και σε ανηφόρες! Γύρισα χθες από Ξυλόκαστρο-Λαγονήσι πηγαίνοντας συνεχώς με 140-150-160, σε ανηφόρες, κατηφόρες, ισιώματα κλπ, χωρίς να κόβει!!! Έπαθα πλάκα! Και από κατανάλωση, έγραψε 5.7lt !!! Δύο άτομα και γεμάτο πορτ μπαγκαζ!
Νομίζω είναι το καύσιμο που του ταιριάζει πιο πολύ. Είναι πολύ πιο ομαλή και γραμμική η οδήγηση με αυτό το καύσιμο! Αξίζει να το δοκιμάσετε! Με το που θα το βάλετε, στα πρώτα 5-10 χλμ θα νιώσετε να κάνει συνεχώς αναγεννήσεις (έβαλα BP Ultimate, έχοντας περίπου 5-6 lt από καύσιμο άλλης εταιρίας). Πιθανόν να καθαρίζει από τις "βρωμιές" των υπόλοιπων καυσίμων. Μετά όμως, θα δείτε ένα άλλο αυτοκίνητο!
Ζήρεια is calling me and i must go...