Kostas1973 έγραψε:Έκανα έρευνα αγοράς σήμερα σε 3 μεγάλους λαστιχαδες στα νότια προάστια. Η καλύτερή τιμή που βρήκα είναι 200 ευρώ με το ζόρι να πάρουν τα μαμισια τα οποία είναι απάτητα και να πληρώσω 490 για να βάλω τα latitude. Δηλαδή να δώσω 290 ευρώ τη διαφορά. Δεν ξέρω αν αξίζει να τα σκοτώσω κάτω από τη μισή τιμή που έχουν Αγορά από έμπορο
Επίσης οι 2 μου είπαν ότι είναι μη εμπορική αυτή η διάσταση και δύσκολα θα φύγουν. Πάντ'
ως είδα ότι και το κόνα σε 17αρα αυτή τη διάσταση φοράει.
Τα 200€ που σου δίνουν είναι σαν να στα παίρνουν τσάμπα οπότε καλύτερα να τα κρατήσεις. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου που άλλαξα τα μαμά λάστιχα (καινούργια) με άλλη μάρκα και το μόνο που πλήρωσα ήταν η διαφορά της τιμής τους σαν καινούργια ούτε καν τα περαστικά.
Επειδή μένω νότια προάστια, οι λαστιχάδες της περιοχής είναι πανάκριβοι ειδικά αυτός που εμπορεύεται τα michelin στη Βουλιαγμένης.
Το ότι είναι σπάνια διάσταση είναι βλακεία, σκέψου μόνο πόσα vitara κυκλοφορούν

Τα latitude είναι καθαρά χειμερινά ελαστικά, για καταστάσεις που σπάνια έχουμε στη χώρα μας και ειδικά στην Αττική, δεν θα σε καλύψουν και ειδικά το καλοκαίρι θα το μετανιώσεις.
Αν θες να κάνεις την αλλαγή πήγαινε σε 4 εποχών (crossclimate+). Σκέψου μόνο πως ένα 4Χ2 με 4 εποχών κινείται πολύ καλύτερα από ένα 4Χ4 με καλοκαιρινά (υπάρχουν πολλά video στο youtube να δεις)
Ευχαριστήσου το αμάξι σου με αυτά που έχει τα οποία είναι πολύ καλά λάστιχα, τα continental είναι από τα κορυφαία που κυκλοφορούν και αν θες να ξοδέψεις τα λεφτά σου άλλαξε σε πρώτη φάση τα ηχεία του που ακούγονται σαν κατσαρόλες με άλλα καλύτερα. Νάσαι σίγουρος θα τα ευχαριστηθείς περισσότερο από τα λάστιχα.