Μετά από οχτώ μήνες και 11.500 χιλιόμετρα που φοράω τα Michelin lc 215/60/17 τα συμπεράσματα μου που έβγαλα είναι τα εξής :
1. Η πρώτη εντύπωση είναι πιο τραχιά λειτουργία που μάλλον οφείλεται στο πέλμα σε σχέση με τα εντελώς ασφάλτινα continental
2. Πηγαίνοντας σε χιονισμένο χωματόδρομο όπου υπήρχαν ροδοσιές από προηγούμενα οχήματα δεν γλίστρησε πουθενά ενώ στα σημεία που χρησιμοποίησα για να κάνω μανούβρα , όπου ήταν εντελώς απάτητό χιόνι (στο ύψος του αυτοκινήτου περίπου) , γύρισα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και σε σημείο με μεγάλη κλίση. Πάντα βέβαια σε λειτουργίας snow.
Σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο με πυκνή χιονόπτωση συμπεριφέρθηκε και εδώ άψογα, απλά επέστρεψα από ένα σημείο και μετά , γιατί ήμουν μόνος.
Τέλος σε δοκιμή στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων περνούσε τα σημεία με μπόλικο χιόνι με ευκολία ενώ κόλλησε μόνο όταν μετά από απότομη κίνηση βρεθήκαμε στο σημείο που ακούμπησε η κοιλιά. Εκεί σπινάρουν και οι τέσσερις τροχοί με λειτουργία lock και μετά από αρκετό φτυάρισμα και μεταφορά χώματος αλλά και με τη βοήθεια από τα πατάκια ξεκολλήσαμε.
3. Σε άσχημους χωματόδρομος και με φυτευτές πέτρες σου εμπνέει μία εμπιστοσύνη με τα σκληρά πλαϊνά του, κινούμενος όμως με προσοχή.
4. Σε παραλία με πέτρες δεν κόλλησα πουθενά, το ίδιο όμως έκαναν και τα continental.
5. Σε συνθήκες έντονης βροχής προσπαθώντας να δημιουργήσω φρεναρίσματα πανικού ή μπαίνοντας να περισσότερο γκάζι σε στροφή , η απόδοση του ήταν αρκετά ικανοποιητική , Πολύ καλή στον διαμήκη άξονα και αρκετά καλή στον αγκάρσιο . (Οι δοκιμές έγιναν πάντα σε ελεγχόμενο περιβάλλον)
6. Το τελευταίο διάστημα ,λόγω επαγγελματικής απασχόλησης , αρκετές φορές κινήθηκα σε εθνική οδό με ημερήσια ταξίδια απόστασης 400 km με ταχύτητες 145 km και έδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά.
7. Έχουμε αυξημένη κατανάλωση περίπου μισό λίτρο στα 100 km ενώ επανήλθε το ταχύμετρο σε πραγματικά χιλιόμετρα όχι όμως και του cruise control στο οποίο παραμένει το σφάλμα 5km περίπου .
8. Πριν μια βδομάδα που ψιχάλισε και υπήρχε γλίτσα , το λάστιχο γλίστρησε επικίνδυνα

απλά επειδή βιαζόμουν και δεν είχα χρόνο για περαιτέρω δοκιμές δεν μπόρεσα να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα.
Αυτά είναι τα συμπεράσματα μου πάνω κάτω από τα λάστιχα , και τα θεωρώ μία πολύ καλή επιλογή. Θα ήθελα όμως περαιτέρω χρόνο για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα μιάς και τα παραπάνω έγιναν σε συνθήκες καραντίνας όπου δε μου επέτρεπε πολλές(νόμιμες)

μετακινήσεις.