Ξαναεπανερχομαι μετα απο καιρο.Πριν 3 μηνες μπηκα στην διαδικασια και αλλαξα τελικα πισω μπαμπριζ λογω μιας ινας ξεθαμπωματος με προβλημα ολα καλα μεσα στην εγγυηση.Μου το αλλαξανε χωρις κανενα προβλημα.Τωρα με τις παγωνιες βαζω να δουλεψει και βλεπω 3 ινες ξεθαμπωματος καμμενες
Περνω τηλ.αντιπροσωπεια μιλανε με τα κεντρικα και απαντανε οτι αυτο δεν εχει ξαναγινει δεν τους ξαναετυχε ποτε και τα σχετικα.Και για να αλλαχτει και αυτο το μπαμπριζ τωρα θελει πραγματογνωμονα επι τοπου να το δει οτι δεν δουλευει λογω οτι το αμαξι εχει περασει απο τα τρια χρονια της εγγυησης και τα επομενα δυο χρονια που μου μενουνε οτι μου τυχει θα χρειαζεται πραγματογνωμονας.Το προβλημα μου ειναι τι τροπο να βρω ετσι ωστε να περιμενω την αγια μερα να κανει παγωνια να παγωσει το μπαμπριζ να κανω μια αποσταση 20χλμ με παγωμενο μπαπριζ να περιμενω τον πραγματογνωμονα στην αντιπροσωπεια ποτε να ερθει για να το αναψω για να δει αν δουλευει.Ειναι δυνατον να μεινει παγωμενο τοση ωρα για να το δει πραγματογνωμονας παμε καλα??

Πρεπει να μενω στην Αλασκα για να γινει αυτο.Στο διαταυτα γιατι θα με τρελανουνε.....Γνωριζει καποιος φιλος καποιον τροπο να παω στην αντιπροσωπεια να το θαμπωσω με καποια πατεντα οταν ερθει ο κυριος πραγματογνωμον και να δει οτι δεν δουλευει??Εν το μεταξυ η αντιπροσωπεια μου το ξεκοψε οτι δεν εχει καποιο μηχανικο τροπο να το ελεγχξει η να το μετρησει με καποιο πολυμετρο παρα μονο περι οφθαλμον και παγωματος μπαμπριζ

.Σκεφτηκα με ατμο αλλα δεν ξερω θα δουλεψει??Αντε τωρα βγαλε ακρη αλλαξα το δικο κου με μια και μου φερανε με τρεις καμμενες τι Iso ειναι αυτο δεν μπορω να καταλαβω ακουσα και απο αλλους με το ιδιο προβλημα.....