Ο κυριος Λευκαρος μου το διευκρινησε οτι δεν παιρνει ευθυγραμμιση στους πισω τροχους, μονο μετρησεις μπορουνε να δουνε.
Για να το διευκρινησουμε με τις τιμες, μου εξηγησε οτι η ολικη συγκληση των πισω τροχων στο συνολο και του αριστερου και του δεξιου ειναι +-6. Δηλαδη αν ο αριστερος ειναι 4,2 και ο δεξια ειναι4,8 στο συνολο ειναι9mm ειναι εντος οριων,για την ημισυγκληση εδωσε +-4mm στον καθε τροχο.
Αυτα τα τεχνικα στοιχεια ειναι του εργοστασιου δεν ειναι δικα του.
Το λαθος, ειναι που δεν μου ζητηθηκε να κανω μετρησεις στον πρωτο αξονα για να δουμε τι γινοτανε. Κακως μου ειπε επρεπε να γινει, αλλα ειχε εμπιστοσυνη στον κυριο Κακαβα και επιγνωση για την φθορα των ελαστικων οπως και μου τα φωτογραφισανε για να τα δουνε γιαυτο και αντικαταστηθηκε ο αξονας. Παραδειγμα στον δευτερο αξονα μου εξηγησε ο αριστερος ειναι 3,2 ο δεξια 4,7 συνολο 7,9, ειμαι απολυτα εντος εργοστασιακων. Και στην ολικη συγκληση και στην ημισυγκληση.
Στο διαταυτα, απο οτι καταλαβα προσεξτε το και εσεις, εχω δει πολλα αυτοκινητα και στο grand το προηγουμενο και σε sx4 -cross που δεν κανανε αλλαγη μπρος πισω στο συνολο των χιλιομετρων ειναι φαγωμενα μονοπατα οταν σου δινει +-4 συνεπαγεται αλλος εχει πολυ θετικη συγκληση αλλος λιγοτερο.
Παντως ολα τα μοντελα εχουνε θετικη συγκληση πισω, για να μην ειχανε επρεπε να μου πει οτι οι τιμες επρεπε να ειναι 0 +-2mm.Μετα απο αυτο μου εμεινε εμμονη και κοιταω ολα τα suzuki sx4,cross,grand,,nv. Σε ενα grand ναι σε ενα grand προηγουμενο μοντελο ητανε τρελα φαγωμενα πισω εξωτερικα του.
Ρωτάω, εκανες μπρος πισω? Οχι. Καταλαβες τιποτα για το φαγωμα ?Οχι. Τι να πω μετα

Κανεναν ομως με grand δεν ακουσα κατι

Παω στου πεθερου μου τα ιδια στο sx4, καθολου μπρος πισω κοιταω!! Αστο καλυτερα. Τερμα φαγωμενα πισω. Κανενας μα κανενας ομως δεν το αντιληφθηκε, δεν διαμαρτηρηθηκε.
Και καταλήγω οτι ειναι η πολιτικη της εταιριας, παει και τελειωσε, δεν πας να φωναζεις.
Σαν να σου λεει παρε αλλο μοντελο.
Τωρα εγω που μετρησα + 3,2 και + 4,7 εννοειται δεν θα εχω εξωτερικο φαγωμα??

Φυσιολογικο ομως

.
Καντε ευθυγραμμισης σε σωστα συνεργεια απο μονοι σας για να εχετε εικονα! Και ανεβαστε την να την δουμε και εμεις, οντως ειναι οτι λενε οι εργοστασιακες?
Παντως αρνητικη συγκληση την ξεχναμε βαση εργοστασιου.