AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
kostasRS έγραψε:γιαυτο αλλωστε και τα ακριβα off αυτοκινητα εχουν hill descent.
Μα και τα ΝV ΕΧΟΥΝ hdc (hill descent control)
kostasRS έγραψε:γιαυτο αλλωστε και τα ακριβα off αυτοκινητα εχουν hill descent.
Asterios έγραψε:Aυτή είναι από τη μύτη Φανάρι όπου φαίνεται η άμμος.
Τα sand tracks που υπάρχουν (δεν φαινονται στη φωτο) από τα οποία περνάνε όλοι ειναι άνετα για το ΝV , προς τη Μυτη μπορεί να βαθαίνουν όχι όμως σε σημειο να ανησυχησείς για ζημιά η να κολλήσεις.
Asterios έγραψε:Asterios έγραψε:Aυτή είναι από τη μύτη Φανάρι όπου φαίνεται η άμμος.
Τα sand tracks που υπάρχουν (δεν φαινονται στη φωτο) από τα οποία περνάνε όλοι ειναι άνετα για το ΝV , προς τη Μυτη μπορεί να βαθαίνουν όχι όμως σε σημειο να ανησυχησείς για ζημιά η να κολλήσεις.
Η φωτό που έβαλα στο προηγούμενο post από τη μύτη Επανωμή φαίνεται????????
Antonioz έγραψε:Τόνυ όταν θα αδειάσουνε οι παραλίες και σφίξει λίγο η άμμος (10ος, 11ος μήνας) και ελπίζουμε δεν θα έχει και lockdown κλπ κανονίζουμε ενα ΣΚ εξερευνισης των δυνατοτήτων των οχημάτων μας στο παραλιακό μέτωπο της Επανωμής
Asterios έγραψε:Asterios έγραψε:Aυτή είναι από τη μύτη Φανάρι όπου φαίνεται η άμμος.
Η φωτό που έβαλα φαίνεται????????
Tony Louk έγραψε:Antonioz έγραψε:Τόνυ όταν θα αδειάσουνε οι παραλίες και σφίξει λίγο η άμμος (10ος, 11ος μήνας) και ελπίζουμε δεν θα έχει και lockdown κλπ κανονίζουμε ενα ΣΚ εξερευνισης των δυνατοτήτων των οχημάτων μας στο παραλιακό μέτωπο της Επανωμής
Αντώνη, εννοείται ότι, είμαι μέσα σε ότι κανονιστεί αλλά:
1. Όπως είπα και πιό πάνω, την άμμο τη φοβάμαι πολύ και μόνο κατ' ανάγκη θα προσπαθούσα κάτι (με οποιοδήποτε αυτοκίνητο)!
2. Αφού δεν θα είμαι μόνος, δεν πάω μπροστά...., αλλά σίγουρα ακολουθώ!
2. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βουτηχτούμε στη λάσπη, μέχρι τα μπούνια (βλέπε ...λεντόμπαρα)!
3. Ευκαιρία να δοκιμάσω τον εργάτη μου, που μέχρι τότε θα φροντίσω να είναι έτοιμη και η βάση στήριξης πίσω.
Antonioz έγραψε:Τόνυ όταν θα αδειάσουνε οι παραλίες και σφίξει λίγο η άμμος (10ος, 11ος μήνας) και ελπίζουμε δεν θα έχει και lockdown κλπ κανονίζουμε ενα ΣΚ εξερευνισης των δυνατοτήτων των οχημάτων μας στο παραλιακό μέτωπο της Επανωμής
tasos1983 έγραψε: ένα συμπλέκτη τον έκαψα κ πήγα για αλλαγή
stelios8ess έγραψε:tasos1983 έγραψε: ένα συμπλέκτη τον έκαψα κ πήγα για αλλαγή
Από ότι βλέπω έχεις πολύ καινούργιο ΝV. Πότε πρόλαβες
Δεν ξέρω μια ευαισθησία την έχουμε στον συμπλέκτη
Έχω το NV Diesel. Σίγουρα παίζει ρόλο η κατάσταση της Άμμου. Σημείο με πολλές βαθιές ροδιές, πολλά βουλιάγματα από άλλους θα το απέφευγα.
Μπαίνω ταχτικά στην άμμο γιατί στο σημείο που θέλω να κάνω μπάνιο δεν βρίσκεις Parking. Αντίθετα έχει φαρδιά και μεγάλη αμμουδιά.
Δεν πρέπει για κανένα λόγο να μας σπινάρει το αυτοκινητο επάνω στην άμμο. Με λίγο σπινάρισμα έχει βρει απο κάτω, εκεί χάνουμε το παιχνίδι
και ψάχνουμε άλλο όχημα να μας τραβήξει. Δεν καίμε τον δίσκο. Εφόσον μπορώ κατεβάζω τους επιβάτες. Δεν τραβάω τρέιλερ στην άμμο.
Πριν μπω στην άμμο, ESP Οff, Lock On. Βεβαιώνομε ότι πήρε το ESP Οff, σε εμένα θέλει 2-3 δεύτερα (ακούγετε ήχος ανάβουν ενδείξεις στο ταμπλό)
Επάνω στην άμμο δεν στρίβω τέρμα το τιμόνι είναι λόγος βουλιάγματος. Δεν κάνω μανούβρες επάνω στην άμμο. Προτιμώ να βγω με όπισθεν.
Κινούμε ευλαβικά, σαν επάνω σε αυγά. 1η ταχύτητα στο σασμαν, λίγες και σταθερές στροφές στον κινητήρα. Ένας ακόμα λόγος για να μη σηκώνετε η άμμο
η οποία χώνετε στα πιο απίθανα σημεία και κάνει ζημίες. Ακόμα και στο σταμάτημα το κάνω πολύ μαλακά και έτσι γλυκά ξεκινάω.
Αν καταλάβω ότι βουλιάζω, εφόσον έχω περιθώρια κάνω πείσω. Υπόψιν με την όπισθεν είναι ακόμα πιο ευαίσθητος ο συμπλέκτης.
Μια άλλη λύση, ενεργοποιώ το ESP. Αν μου σβήνει ο κινητήρας, δεν το ζορίζω θα κάψει δίσκο. Βγάζω λίγο αέρα απο τα λάστιχα.
Απελευθερώνω τους τροχούς από την άμμο προς την κατεύθυνση που θέλω να φύγω και βάζω τα πατάκια που διαθέτω.
Η άμμος είναι ύπουλη έχω δει αυτοκίνητα με πολύ περισσότερες δυνατότητες από τα δικά μας να τακάροντε
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
SIAL | Πέμ Οκτ 31, 2024 12:00 pm | Καλημέρα Ελλάδα! |
arahova | Πέμ Οκτ 31, 2024 11:05 am | Καλημέρα σε όλους. |
john maxx | Τετ Οκτ 30, 2024 7:34 pm | Καλησπέρα |
Σταύρος 4x4 | Τετ Οκτ 30, 2024 7:01 pm | Καλησπέρα κόσμε |
arahova | Τετ Οκτ 30, 2024 10:53 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Οκτ 30, 2024 7:15 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τρί Οκτ 29, 2024 3:55 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Οκτ 29, 2024 7:12 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Δευτ Οκτ 28, 2024 9:27 am | Καλημέρα και Χρόνια Πολλά ΕΛΛΗΝΕΣ. |
antonis1627 | Δευτ Οκτ 28, 2024 8:11 am | Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. |
arahova | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:48 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
gi@nn@kis | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:23 am | να αλλαξετε κ την ωρα!!! |
gi@nn@kis | Κυρ Οκτ 27, 2024 11:21 am | καλημερα στην παρεα!!!! |
antonis1627 | Κυρ Οκτ 27, 2024 7:06 am | Καλημέρα σας. |
Nikola Tenv | Σάβ Οκτ 26, 2024 3:33 pm | Καλημέρα απο εορτάζουσα Θεσσαλονικη απελευθερωση απο τουρκικο ζυγο πριν 112 χρόνια . |
arahova | Σάβ Οκτ 26, 2024 11:00 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σ/Κ/Δ. |
antonis1627 | Σάβ Οκτ 26, 2024 6:58 am | Καλημέρα σας κύριοι καλό τριήμερο σε όλους και χρόνια πολλά στη νύφη του Θερμαϊκού την όμορφη Θεσσαλονίκη μας. |
MakisGV | Παρ Οκτ 25, 2024 10:46 pm | Καλό 3 ήμερο σε όλους και καλό βράδυ |
arahova | Παρ Οκτ 25, 2024 10:20 am | Καλημέρα σε όλους και καλό 3ήμερο. |
antonis1627 | Παρ Οκτ 25, 2024 6:28 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Οκτ 24, 2024 10:32 am | Καλημέρα σε όλους. |
Σταύρος 4x4 | Πέμ Οκτ 24, 2024 9:00 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Πέμ Οκτ 24, 2024 6:32 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Οκτ 23, 2024 10:09 am | Καλημέρα σε όλους. |
JuanRackham | Τετ Οκτ 23, 2024 10:08 am | καλημέρα σε όλους |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες