Λοιπόν εκανα και εγω μερικά τεστ απο οτι καταλαβα τελικα λαμπακι για το καπο δεν υπαρχει μιλαμε για το λαμπακι του συναγερμού
Τεστ 1
1) ξεκλειδώνω αμαξι κατεβάζω παράθυρο βγαίνω εξω
2) κλειδωνω το αμαξι περιμένω να μπει ο συναγερμος και βαζω το χερι μου σιγα σιγα και ανοίγω το καπο .
Αποτέλεσμα τα αλαρμ αρχιζουν και αναβοσβήνουν και σε λιγα δευτερόλεπτα βαράει ο συναγερμος (δεν χρειαζετε να πας να ανοιξεις το καπο . )
Τεστ 2
2) κλειδωνω το αμαξι περιμένω να μπει ο συναγερμος και βαζω το χερι μου σιγα σιγα και ανοίγω το καπο .
3) τρεχω αμέσως και ανοίγω το καπο .
Αποτέλεσμα δεν χτυπάει ο συναγερμός , ο συναγερμός θα ξεκινήσει σε συγκεκριμένο χρονικό όριο απο την στιγμη που θα τραβήξεις τον μοχλο ασχετα τι θα κανεις με το καπο . πχ να το ανοίξεις να δεις και να το κλείσεις παλι .
Τεστ 3
1) ανοίγω το καπο απο το μοχλο βγαινω εξω ,κλειδωνω το αμαξι και περιμένω να μπει ο συναγερμος .
Αποτελεσμα δεν μπαίνει ο συναγερμος το λαμπάκι του δεν αναβει καθολου το καπο ανοίγει κανονικα
Τεστ 4
2)Βαζω μεσα το χερι μου στο υψος του οδηγού
Αποτέλεσμα βαράει ο συναγερμός
το Ιδιο τεστ με τα πισω παράθυρα δεν βαραει τιποτα

Κωστα τον εγκεφαλο πως θα στον παρουν θα τον διακτινισουν ?

δεν θα πρεπει να παρακάμψουν τον συναγερμό ?

δεν πρεπει να ξερουμε αν ο συναγερμός μπλοκαρει το καπο και συνεπώς προστατεύει και τον εγκέφαλο και οχι μονο ? οχι Off Topic ειναι αυτη η πληροφορία αλλα καρα SOS που λεγαμε και στο σχολείο