stelios8ess έγραψε:Dante_vitara
Αυτός ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ 100% που θέλεις να βάλεις... (για να καταλάβω) τι είναι; που μπαίνει;
Μήπως λες τον "εργάτη" με το συρματόσχοινο;;
όχι για το υποβραχιόνιο μιλάω που έχει και αποθηκευτικό χώρο.
stelios8ess έγραψε:Dante_vitara
Αυτός ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ 100% που θέλεις να βάλεις... (για να καταλάβω) τι είναι; που μπαίνει;
Μήπως λες τον "εργάτη" με το συρματόσχοινο;;
stelios8ess έγραψε:....Είναι επιλογή που μπορείς να την αλλάξειςΑντωνης Λουκιδης έγραψε:stelios8ess έγραψε:, έχει GPS χωρίς ελληνικά που για να το ορίσεις κατεύθυνση πρέπει να έχεις τραβηγμένο χειρόφρενο,
Μπορώ να αλλάξω την επιλογή του GPS εγώ;; και πως ;; μπορείς να πεις τα "βήματα"
ή θα πρέπει να πάω στους ιδικούς;;
[/quote][/quote]Αντωνης Λουκιδης έγραψε: έχει GPS χωρίς ελληνικά που για να το ορίσεις κατεύθυνση πρέπει να έχεις τραβηγμένο χειρόφρενο,
Ανοίγεις GPS, μπαίνεις ρυθμίσεις, βρίσκεις επιλογή : "Lock keypad while driving", το ξεκλικάρεις και είσαι ΟΚ..
[/quote]unknown_path έγραψε:Στέλιο πήρες το full extra GLX και δεν σου έβαλαν υποβραχιόνιο![]()
.Αυτό μαζί με ρεζέρβα τα πιο must have για μένα αξεσουάρ
![]()
Σε πιο μέρος είσαι Θεσσαλονίκη να τα πούμε αν τύχει? ίσως σε οργανωμένη συνάντηση μελών.Αντωνης Λουκιδης έγραψε: έχει GPS χωρίς ελληνικά που για να το ορίσεις κατεύθυνση πρέπει να έχεις τραβηγμένο χειρόφρενο,
Ανοίγεις GPS, μπαίνεις ρυθμίσεις, βρίσκεις επιλογή : "Lock keypad while driving", το ξεκλικάρεις και είσαι ΟΚ..
marios.iona έγραψε:Για το 4χ4 του vitara διαφωνώ με οσους δεν το εχουν ικανό για πολλα. Το εχω "βυθισει" σε δύσκολες καταστάσεις και με έβγαλε . Το χειρότερο ηταν που θαφτικε μέχρι της ποδιες σε ψιλό χαλίκι σε αβατη παραλία τραβαγε και την βαρκα. Οταν το μάθει κάποιος το εργαλείο αποδίδει. Το κορυφαίο ητανε που οταν ζοριστικε πολυ προστατεψε το ECU το transferbox του και στην συνέχεια αρχησε να με τερμα το γκάζι να "κτυπά " διαδοχικά για να ξεκολλήσει το οχημα. Αυτα. Μέχρι τώρα απο εμενα Άριστα τπ βιταρα. Εννοείται με A/t ελαστικό
tsilos έγραψε:marios.iona έγραψε:Για το 4χ4 του vitara διαφωνώ με οσους δεν το εχουν ικανό για πολλα. Το εχω "βυθισει" σε δύσκολες καταστάσεις και με έβγαλε . Το χειρότερο ηταν που θαφτικε μέχρι της ποδιες σε ψιλό χαλίκι σε αβατη παραλία τραβαγε και την βαρκα. Οταν το μάθει κάποιος το εργαλείο αποδίδει. Το κορυφαίο ητανε που οταν ζοριστικε πολυ προστατεψε το ECU το transferbox του και στην συνέχεια αρχησε να με τερμα το γκάζι να "κτυπά " διαδοχικά για να ξεκολλήσει το οχημα. Αυτα. Μέχρι τώρα απο εμενα Άριστα τπ βιταρα. Εννοείται με A/t ελαστικό
Συγγνώμη τι είναι το ecu??δεν σε άναψε ο δισκος?εντύπωση μου κάνει εμένα όσες φορές προσπάθησα να το ξεκολλήσω από λάσπη μου άναψε ο δισκος
unknown_path έγραψε:tsilos έγραψε:marios.iona έγραψε:Για το 4χ4 του vitara διαφωνώ με οσους δεν το εχουν ικανό για πολλα. Το εχω "βυθισει" σε δύσκολες καταστάσεις και με έβγαλε . Το χειρότερο ηταν που θαφτικε μέχρι της ποδιες σε ψιλό χαλίκι σε αβατη παραλία τραβαγε και την βαρκα. Οταν το μάθει κάποιος το εργαλείο αποδίδει. Το κορυφαίο ητανε που οταν ζοριστικε πολυ προστατεψε το ECU το transferbox του και στην συνέχεια αρχησε να με τερμα το γκάζι να "κτυπά " διαδοχικά για να ξεκολλήσει το οχημα. Αυτα. Μέχρι τώρα απο εμενα Άριστα τπ βιταρα. Εννοείται με A/t ελαστικό
Συγγνώμη τι είναι το ecu??δεν σε άναψε ο δισκος?εντύπωση μου κάνει εμένα όσες φορές προσπάθησα να το ξεκολλήσω από λάσπη μου άναψε ο δισκος
Ουσιαστικό ρόλο παίζουν τα λάστιχα σου. Με τα ασφάλτινα όσο και να προσπαθείς να βρείς πρόσφυση μέσα στη λασπουριά δεν.... με αποτέλεσμα να ζορίζεται ο συμπλέκτηςΤο τετρακίνητο Vitara χρειάζεται ALL-TERRAIN
Hands down![]()
kaliakouda έγραψε:Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Αντώνης, 4κίνητο χωρίς Α/Τ είναι σούπα χωρίς ρύζι
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες