johndrama έγραψε:Μην επηρεαζεσαι τοσο απο αυτα που διαβαζεις μιλα με ατομα που εχουν το αυτοκινητο που θες, κανονισε να το δεις απο κοντα ετσι θα σχηματισεις γνωμη.
Leonvitara έγραψε:Αγαπητέ Παύλο,
αλήθεια γιατί προτιμάς την βενζίνη;Για το diesel μπορώ να σου πω ότι είναι αεροπλάνο.
Οι χαζομάρες για τα πλαστικά,τις πόρτες ή τον θόρυβο δεν ισχύουν.Διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο αυτοκίνητο χωρίς περιττά extra.
Ο εισαγωγέας έχει και άλλες μάρκες αυτοκινήτων και η συνεννόηση με την μαμά είναι δύσκολη ακόμη και για τους τοπικούς εμπόρους.
Το αυτοκίνητο είναι πλήρες απλά να το παραγγείλεις από έμπορο που ξέρεις ότι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει και θα ζαλίζει την μαμά εταιρεία που δυστυχώς δεν έχει γρήγορα αντανακλαστικά.Ρώτα λοιπόν από που έμειναν ευαχαριστημένοι άλλοι κάτοχοι Vitara κοντά στην περιοχή σου ή ακόμη και λίγο πιο μακρυά.
paolito έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,
Νιώθω πολύ προβληματισμένος για το αν τελικά θα πρέπει να καταλήξω στην αγορά του νέου Vitara GL+ 4X4 βενζίνη. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω δώσει κάποια προκαταβολή, βρίσκομαι στην διαδικασία να το κάνω.
Γράφτηκα στο forum για να γίνω κομμάτι της παρέας σας και για να μάθω μέσα από τις συζητήσεις ότι αφορά το νέο Vitara που σκέφτομαι –μουν να αγοράσω. Δεν σας κρύβω ότι ο ενθουσιασμός μου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν πολύ μεγάλος. Αυτή την στιγμή όμως είμαι πολύ μπερδεμένος (θα δείτε παρακάτω τον λόγο) και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου ζητώντας την γνώμη σας.
Την έρευνα αγοράς την ξεκίνησα περίπου πριν 2 μήνες. Είδα αρκετά SUV και κατέληξα στο NV. Είδα video στο YouTube, διάβασα σχόλια σε ξένα forums, φορτώθηκα με ένα κάρο διαδικτυακές… πληροφορίες και ήρθα και μπούκωσα. Κάποιες πληροφορίες όπως το ότι φτιάχνεται στην Ουγγαρία, το ότι τα πλαστικά του θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, όπως και οι διακόπτες που σε πάνε μια 15ετια πίσω, οι πόρτες που όταν κλείνουν ακούγονται χειρότερα από τις πόρτες ενός cinquecento που είχα κλπ κλπ δεν… με πτόησαν.
Είναι ένα 4X4 με πολλά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά καλούδια που πραγματικά μου κέντρισαν το ενδιαφέρον άλλα και από την άλλη με προβλημάτισαν για την αξιοπιστία τους. Από μεριά κινητήρα δεν το έχω ψάξει, ούτε που ξέρω που φτιάχνεται.
Δεν σας κρύβω ότι ως νέο μέλος δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλη την θεματολογία του forum. Το πάω σιγά σιγά. Έλα όμως που σήμερα έπεσα πάνω στην ενότητα “service”. Διάβασα για τα ευτράπελα των συνεργείων, τα… ανύπαρκτα ανταλλακτικά για τις τσουχτερές τιμές τους, τα διάφορα άλλα προβλήματα, για την after sale αντιμετώπιση της Suzuki Hellas κλπ κλπ . Μιλάμε έριξα πολύ ξεφύσημα, σε σημείο που η σύζυγος σε κάποια στιγμή με ρώτησε αν είμαι καλά. Δεν ξέρω… σήμερα το ηθικό και ο ενθουσιασμός μου με αυτά που διάβασα έπιασαν πάτο.
dpol έγραψε:Το θεμα ειναι τι ζητας και με τι προυπολογισμο, τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες και συμβιβασμοι.
Κατεγραψε τις πραγματικες σου αναγκες, κοιτα την τσεπη σου, βρες αυτο που πλησιαζει οσο το δυνατον πιο κοντα, ρωτα την καρδια σου αν σου αρεσει και παρτο, αυτη ειναι η αποψη μου.
Leonvitara έγραψε:Συμφωνώ με τον unknown_path.Το αυτοκίνητο είναι ασυναγώνιστο στα χρήματά του.Μίλα από κοντά και κάνε καμμιά βόλτα με κάποιον κάτοχο. Σημαντικό με την αργή Suzuki είναι ο έμπορος να είναι σαίνι και να ενδιαφέρεται.
paolito έγραψε:dpol έγραψε:Το θεμα ειναι τι ζητας και με τι προυπολογισμο, τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες και συμβιβασμοι.
Κατεγραψε τις πραγματικες σου αναγκες, κοιτα την τσεπη σου, βρες αυτο που πλησιαζει οσο το δυνατον πιο κοντα, ρωτα την καρδια σου αν σου αρεσει και παρτο, αυτη ειναι η αποψη μου.
Όλα αυτά τα έχω σκεφτεί, τα δικά μου θέλω είναι ξεκάθαρα, η αξιοπιστία του πακέτου με... απασχολεί κομματάκι. Σχετικά με τον... συμβιβασμό που αναφέρεις, ναι, θα έκανα σε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και όχι σε ένα ολοκαίνουργιο. Πρέπει να είμαστε απαιτητικοί και όχι να συμβιβαζόμαστε με τις όποιες κατασκευαστικές αστοχίες. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.
Πάντως το καλό είναι ότι εδώ στο forum υπάρχουν πολλές χρησιμότατες πληροφορίες. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχω λύσει τις περισσότερες απορίες μου.
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες