Την πιο «άγρια» και macho έκδοση του δημοφιλούς Wrangler, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη Mopar και το Centro Stile, παρουσίασε η Jeep στο Παρίσι.
image (1).jpg (83.52 KiB) 14146 προβολές
Ονομάζεται Unlimited Rubicon Stealth και διαθέτει ένα off-road πακέτο για κίνηση και στα πιο δύσβατα εδάφη. Ξεχωρίζουν οι νέοι προφυλακτήρες, οι προβολείς LED στο roll bar, τα τεράστια ελαστικά 37 ιντσών, τα φαρδύτερα φτερά, το καπό με τον αεραγωγό και η υπερυψωμένη ανάρτηση. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί δερμάτινες επενδύσεις και καθίσματα σε brown vintage, με το πίσω τμήμα της καμπίνας να φιλοξενεί τρεις επιβάτες.
image.jpg (80.86 KiB) 14146 προβολές
Τροφοδοτείται από ένα 2.8 turbodiesel κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 460 Nm ροπής, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4WD. Το αυτοκίνητο είναι σε πρωτότυπη μορφή, με τη Jeep να μην ανακοινώνει αν θα το περάσει στην παραγωγή.
Εντάξει εμείς τον αφήνουμε τον θείο που λέει και η διαφήμιση αλλά δεν μας κάθετε και το τζόκερ....{ πιάνουμε το τρίο } άλλο ένα όνειρο απατηλό....
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
nick_89 έγραψε:Έλα ρε σοβαρέψου!! Τι ζάντολάστιχο είναι αυτο??!!! Δεν ντρέπεται λιγάκι να κυκλοφορεί??
Πλάκα μου κάνεις?Αφού χωράει.Κοίτα λάστιχο που έχει πάνω. Δε λέω το ζαντικό παίζει και το ρόλο του κυρίου.Δηλώνει οτι είμαι κύριος αλλά αλητεία κιόλας.
αυτοματο; αστο καλυτερα, δεν μ'αρεσει!! Παντως αν επιανα το τζοκερ θα προτιμούσα να "κανω" το δικο μου rangler παρα να παρω ενα ετοιμο σαν αυτο(που θα ειναι κ υπερτιμολογιμένο!!)
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!