vitaraonoff έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος να ελένξουμε την ορθή λειτουργία του βεντιλατέρ των Vitara για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας τώρα που σφίγγουν οι ζέστες...Το βεντιλατέρ παίρνει κίνηση με ιμάντα και εμπλέκεται μέσω υδραργυρικού συμπλέκτη...Τα φώτα σας κύριοι...![]()
![]()
vitaraonoff έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος στάνταρ τρόπος να ελένξουμε την ορθή λειτουργία του βεντιλατέρ των Vitara για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας τώρα που σφίγγουν οι ζέστες...Το βεντιλατέρ παίρνει κίνηση με ιμάντα και εμπλέκεται μέσω υδραργυρικού συμπλέκτη...Τα φώτα σας κύριοι...![]()
![]()
Συμπληρώσει;;taxidriver06 έγραψε:(Εκεί εχω συμπληρώσει και το δικό μου,στο παλιό ταξί)
tzivi_tzon έγραψε:Συμπληρώσει;;taxidriver06 έγραψε:(Εκεί εχω συμπληρώσει και το δικό μου,στο παλιό ταξί)Τι εννοείς; Το τζελ που έχει η φτερωτή;
chris7gtir έγραψε:μπα εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος λειτουργειας αυτος.μολις βαλω το αμαξι μεσα να το λυσουμε για την φλατζα θα παρω αλλο βεντιλατερ και θα το δουλευω με βαλβιδα να ξεμπερδευουμε και με αυτο το θεμα.ασε που αυτο το βεντιλατερ που θα βαλω επειδη το ειχα σε προηγουμενο αμαξι επαιρνε τρελες στροφες.τσουναμι λεμε
Mastergunner έγραψε:chris7gtir έγραψε:μπα εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος λειτουργειας αυτος.μολις βαλω το αμαξι μεσα να το λυσουμε για την φλατζα θα παρω αλλο βεντιλατερ και θα το δουλευω με βαλβιδα να ξεμπερδευουμε και με αυτο το θεμα.ασε που αυτο το βεντιλατερ που θα βαλω επειδη το ειχα σε προηγουμενο αμαξι επαιρνε τρελες στροφες.τσουναμι λεμε
Σωστός και ένας διακόπτης στο ταμπλό δεν θα έβλαπτε καθόλου..
ΤΑΚΗΣ SPORTAGE έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει τον κοπο να κανεις πειραματα με το βεντιλατερ καλητερα να βαλεις ενα καινουργειο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,καθε τρια τεσσερα χρονια που θελει αλλαγη το κοστος ειναι μικρο σε σχεση με τη ζημια που μπορει να κανει.( σκεφτηκατε οτι μπενει τζελ τα ρουλεμαν που εχει και αν θαντεξουν το σκευφτηκατε)
vitaraonoff έγραψε:ΤΑΚΗΣ SPORTAGE έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει τον κοπο να κανεις πειραματα με το βεντιλατερ καλητερα να βαλεις ενα καινουργειο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,καθε τρια τεσσερα χρονια που θελει αλλαγη το κοστος ειναι μικρο σε σχεση με τη ζημια που μπορει να κανει.( σκεφτηκατε οτι μπενει τζελ τα ρουλεμαν που εχει και αν θαντεξουν το σκευφτηκατε)
Σήμερα τσέκαρα το βεντιλατέρ σε εξουσιοδοτημένο...Το αυτοκίνητο ανέβασε λίγο θερμοκρασία(πριν τη μέση) αφού δούλεψε στο ρελαντί για 25 λεπτά...Με το που κινήθηκε για 50 μέτρα έπεσε αμέσως...Μάλλον είναι θέμα βεντιλατέρ λοιπόν (αν και γυρίζει κανονικά αλλά ίσως να μην γυρίζει στις στροφές που απαιτείται...)...Τη Τετάρτη θα περάσουμε άλλο βεντιλατέρ να δούμε τι γίνεται...Πάντως ο μάστορας μου είπε ότι σπάνια βγάζουν προβλήματα αυτά τα βεντιλατέρ...
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:tzivi_tzon έγραψε:Συμπληρώσει;;taxidriver06 έγραψε:(Εκεί εχω συμπληρώσει και το δικό μου,στο παλιό ταξί)Τι εννοείς; Το τζελ που έχει η φτερωτή;
Ναι Γιάννη ! Το έχω ακούσει και εγώ ότι γίνεται γέμισμα ( refill ) με πτητικό υγρό - δεν γνωρίζω για gel - στις συγκεκριμένες φτερωτές .
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες