tito1231 έγραψε:Επανερχομαι γιατι λυση δεν βρηκα....χ4Θα ηθελα μια συμβουλη-βοηθεια
1.Το vitaraki μου κανει κρακ- κρουκ οταν στριβω το τιμονι τελειως δεξια και ξεκιναω για 2,3 μετρα
2.Και οταν βαζω 4χ4 φωναζει σαν να μην κομπλαρισε (σαν γραναζια που δεν κουμπωσαν σωστα) αυτο ακουγετε απο το βοηθητικο οπως διαπιστωσα "βαζοντας" αυτι...στο συνεργειο ειπαν πλυμνες τις οποιες αλλαξαμε {με την ευκαιρια χειροκινητες WARN)ΚΑΙ ....ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
καμια ιδεα???
Και με την ευκαιρια που μπορουμε να βρουμε την σελιδα απο το manual που αναφερει την ελκτικη ικανοτητα του αυτοκινητου (vitara jlx 1,6 5d) για αδεια ρυμουλκουμενου την χρειαζομαι και δεν μπορω να την βρω.....
Μηχανικος δεν ειμαι αλλα,θα εκανα τα εξης
1.α.Αν εχεις λασπωτηρες μπροστα ,δες μην μακγωνει κανεις στην κινηση οταν στριβεις.Επισης δεν ξερω τι λαστιχα φοράς,ενδεχεται να βρισκει καπου το λαστιχο,συνηθως στο γωνια του θόλου -μαρσπιε συνοδηγου.
β.Θα τσεκαρισα τους μπιλιοφορους
γ.Τσεκαρισε τη χελωνα και τις βασεις της.
δ.Ελεγξτε ακρόμπαρα,μπαρα τιμονιού.
ε.Κουτι τιμονιού
Σε οτι αφορα το κουμπωμα που λες,περιεργο αλλα εγω θα το ανεβαζα σε δικόλωνη (με τα διχαλα που πιανουν σασι) ,θα το σηκωνα,θα εβαζα εναν μεσα στο τιμονι να βαλει μπροστα και να δουλεψει μια 3η (ανθρώπινα και ηρεμα),και επισης να βαλει-βγαλει τετρακινηση.Απο κατω θα εχετε πιστευω την δυνατοτητα να δειτε τι γινεται και απο ακουγεται κατι περιεργο.Να τα εχει φτυσει η βοηθητικη χλωμο το βλεπω,αν και δεν ξερω τι χιλιομ.εχεις.Ειναι κατι που μονο επι τόπου το βλεπεις.
Αυτα σκεφτομαι τωρα...
Suzuki Vitara,SAS,custom coil suspension,OTT Kicker 3 -double t cases,ARB F-R,33's