vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Φιλαρακι απο οτι βλεπω στο αβαταρ φορας calmini αν ναι θελω να μου πεις αν σου σπαει ο μπιλιοφορος που ειναι απο τον τροχο η αυτος που ειναι απο το διαφορικο.και θα σου πω την λυση.
KON.GV έγραψε:vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Φιλαρακι απο οτι βλεπω στο αβαταρ φορας calmini αν ναι θελω να μου πεις αν σου σπαει ο μπιλιοφορος που ειναι απο τον τροχο η αυτος που ειναι απο το διαφορικο.και θα σου πω την λυση.
και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
Καταρχην για να μην σου πω ψεματα για το gv δεν ξερω.Αλλα αν κανεις οτι και στο vitara δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα κοιταξεις ενα μαμα gv τι κληση εχουν τα ημιαξονια οταν το αυτοκινητο παταει στους τροχους σε ευθεια θεση.Θα τοποθετησεις την calmini και θα βρεις τροπο [γιατι σου ειπα δεν ξερω για gv]να τα φερεις στην ιδια κληση γιατι σιγουρα θα εχουν μεγαλυτερη.Και θα μαζεψεις και λιγο το τιμονι να κοβει λιγοτερο.KON.GV έγραψε:και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
τα παραπανω θελει το βιταρα σιγουρα θα σου βαλω φωτο να δεις.αν το θελεις για extreme τοτε σιγουρα πρεπει να βαλεις μαντεμενιο μπροστινο.εχει ο αλεξελης ενα σε πολυ καλη τιμη. τοιδιο φοραω και εγω θελει λιγο δουλεια αλλα μπενει.δεν θα βρεις να μπει ακριβως οπως ειναι το δικο σου.εχει διαφορα στις βιδες και πρεπει ουτως η αλλως να κατεβει πιο χαμηλα χωρις να κοπει τιποτα απο το αυτοκινητο.μην σε φοβιζει ο αλεξελης με τον τροχο εγω δεν τον χρησιμοποιω.και αν θελεις να ρωτησεις για καινουργιο ρωτα απο GV XL7 μαλλον diesel αλλα καθισε πριν σου πουνε τιν τιμη.και τελος αν σου λενε δεν μπενει και τετοια παρε το βιταρα και ελα στα γιαννενα που μπενει.εγω το εχω δυο χρονια πεζω τρεις φορες την εβδομαδα γιατι μενω και σε χωριο και μπενω και σε κ2 και εσπασα 1 ημιαξονιο γιατι εκανα πισω με κλειδωμενο μπλοκε.superzukaki έγραψε:ειναι αναλογα για ποια δοθλεια και τι χρηση κανεις στο αυτοκινητο. παντως η αναρτηση τα σπαει ειναι πολυ καλη και εγω αυτη θα βαλω. τρομερη δοθλεια του μαριου και πολυ καλες επιδοσεισ. χωρια οτι τις πληρωνεις μια φορα εξ αρχης κατασκευη και μετα τις εχεις για μια ζωη επισκευαζονται οι ιδιες
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Καταρχην για να μην σου πω ψεματα για το gv δεν ξερω.Αλλα αν κανεις οτι και στο vitara δεν νομιζω να εχεις προβλημα.Θα κοιταξεις ενα μαμα gv τι κληση εχουν τα ημιαξονια οταν το αυτοκινητο παταει στους τροχους σε ευθεια θεση.Θα τοποθετησεις την calmini και θα βρεις τροπο [γιατι σου ειπα δεν ξερω για gv]να τα φερεις στην ιδια κληση γιατι σιγουρα θα εχουν μεγαλυτερη.Και θα μαζεψεις και λιγο το τιμονι να κοβει λιγοτερο.KON.GV έγραψε:και εγω προκειται να τοποθετησω calmini με bi-mors αμορτισερ!
τι να προσεξω?
ναι πρεπει να μεγαλωσουν οι βασεις.μεγαλωνεις τις ιδιες τις calmini ειναι σιδερενιες και ο σταυρος δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω!για να κατεβουν τα ημιαξονια και αλλο θα θελει αλλες μεγαλυτερες βασεις,ωστε το καβουκι να κατεβει κιαλλο!
τι γινεται με τη γωνια που κανει η ουρα του καβουκιου με το διαφορικο???ο σταυρος εκει την παλευει αμα μεγαλωσω τη γωνια???
Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
απλα για τον σταυρο στο διαφορικο ειχα μια εννοια....
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
vitaras ΙΩΑΝΝΙΝΑ έγραψε:Μην εχεις καμια εννοια στοδικο μου το κατεβασα ακομη 5cm απο την calmini και δεν εχει προβλημα.KON.GV έγραψε:οκ ευχαριστω και παλι!τις βασεις τις εχω αλλα ειναι και ευκολο να γινουν και αλλες απο την αρχη!![]()
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
antonis1627 | Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm | Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
Zoderman | Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm | Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ; |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 25, 2025 6:11 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 24, 2025 9:27 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:40 am | Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ | Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 am | καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..) |
arahova | Παρ Μάιος 23, 2025 10:21 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 5:53 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες