Εχω το βιτάρα 1600 του 92..τρίθυρο γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ,δεν μου έχει βγάλει τίποτα εκτός απο μία τρόμπα νερου που ευτυχώς την πρόλαβα πρίν γίνει το κακό κι βέβαια το έχω άψογα συντηρημένο.
Εχω κάνει 97χιλόμετρα μιά και δεν ήταν το κύριο αυτοκίνητο.Τώρα είναι...σκρόφα κρίση

Τώρα τελευταία όμως παρατηρώ οτι δεν δουλέυει σωστά η ένδειξη του δείκτη της βενζίνης.
Και εξηγούμε..
Οταν το φουλάρω ποτέ ο δείκτης δεν τερματίζει αλλά φτάνει στα δύο τρίτα της διαδρομής του

Υστερα απο μερικά χιλιόμετρα πέφτει στη μέση ,μετά απο λίγο στο ένα τρίτο και όταν το αφηνω και το παίρνω μετά απο μερικές ημέρες ξαναπάει στη μέση ,μετά ξαναπέφτει αδικιολόγητα στο ένα τρίτο και ίσως πιο κάτω και σκαλώνει εκεί....
Πιστεύω πως είναι το φλοτεράκι στο ντεπόζιτο ,αλλά σε μιά πρόχειρη έρευνα που έκανα ενώ το βρήκα στο διαδύκτιο 30 με 40 ευρώ ,όταν πήγα να το παραγγείλω μου είπαν πως δεν υπάρχει παρα μόνο στην αντιπροσωπεία .
Η SUZUKI θέλει 90 ε

Τελικά σκέφτομε να κατεβάσω το ντεπόζιτο μ'ονος μου ,να το βγάλω και να το καθαρίσω γιατί προφανώς κολλάει απο την μάκα τόσα χρόνια...
Εχεις κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα;;