Το σύστημα παράγει υδρογόνο απο την διάσπαση του νερού και χρησιμοποιείται ως επιπλέον καύσιμο για το αυτοκίνητο!
Το συστηματάκι είναι αυτό,
Εχει δικό του εγκεφαλάκι το οποίο λαμβάνοντας διάφορες παραμέτρους (θερμοκρασίες κτλ) κάνει και την ανάλογη παραγωγή,
Εχει όργανο ελέγχου εσωτερικά στο αυτοκίνητο,
το οποίο αυτόματα μας δείχνει την παραγωγή, αναλόγως και των στροφών του κινητήρα,
και βεβαίως κουμπί on-off για να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε το σύστημα όποτε εμείς θέλουμε,
Τοποθετημένο το σύστημα είναι αυτό,
και αποτελείται απο το μεγάλο κεντρικό δοχείο που γίνεται η πλήρωση του νερού αλλά και η παραγωγή του υδρογόνου, και απο ένα μικρότερο που δουλεύει ως υδατοπαγίδα + την ηλεκτρική του καλωδίωση.
Προς το παρών μου έχει κάνει μια οικονομία της τάξης του 20%-22% που για μένα είναι αρκετά σημαντική, και βέβαια πρέπει να λάβουμε υπ'όψιν ότι το αμάξι δεν είναι πλέον 'μαμά' και τραβάει πολλά παραπάνω ζόρια απο ότι θα έπρεπε.
Σε μαμα αυτοκίνητα έχω δει με το συγκεκριμένο κιτ και 35% οικονομία

Το δικό μου αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ όπως είναι αυτήν την στιγμή, μου έβγαζε το πολύ 330 χλμ. ενώ τώρα είδα στο κοντέρ και 410χλμ!!

Το προιόν είναι Ελληνική πατέντα και κατασκευή και πιστευω ενα πιο αξιοπιστα μηχανήματα (μιας και το έχω ψάξει πολύ) που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!!
Κόστισε 550,00€ τοποθετημένο και αν θέλεται οποιαδήποτε πληροφορία σας στέλνω το τηλ. του ανθρώπου με πμ.