chris7gtir έγραψε:ΤΑΚΗΣ SPORTAGE έγραψε:Αφου θερμοκρασια δεν ανεβασε μπερδεμα νερα λαδια δεν υπαρχει ετσι οπως λες αρα το προβλημα ειναι η διαροη (για μενα αντλια νερου κοιτα τα μποσικα δεν ειναι απαραιτητο να χανει πολυ νερο και οσο για την πιεση θερμοστατης δεν δουλευει σωστα) η γνωμη μου αλλαξε αυτα πρωτα που το κοστος ειναι μικρο και μετα πας για φλατζα.
νερο δεν χανει απο πουθενα απο οτι εχω ψαξει.το μονο που κανει ενω του κανω εξαερωση και κλεισω την ταπα του ψυγειου μολις το παω βολτα τα κολαρα του ψυγειου ειναι τεζα στον αερα και ετσι ανοιγει η ταπα και τα περναει στο βοηθητικο δοχειο.και θερμοστατη αλλαξα και εβαλα και μικροτερο.τι να πω δεν ξερω.το κοβω για καμια εβδομαδα γιωργο.Mastergunner έγραψε:chris7gtir έγραψε:ναι γιωργο μεταχειρισμενο το πηρα και ισα που προλαβα να κανω κανα 700 χιλιομετρα.τελικα θα με βοηθησει(εγω μαλλον θα βοηθησω)ενα φιλαρακι που ειναι μηχανικος εδω στη διωρυγα που δουλευω.χρηματα δεν θα μου παρει μονο σουυβλακια και μπυρες αλλα στο τελος βλεπω να ξεπερναω το ποσο που θα πληρωνα σε ενα μαστορα![]()
![]()
![]()
Προβλέπω με τα σουβλάκια και τις μπύρες να αργήσει πολύ το τουτούνι να θεραπευτεί
![]()
Φώτο μην ξεχάσεις
Παντως εγω στη θεση σου θα εβγαζα το θερμοστατη τελειως να δω τι κανει ετσι με τα κολαρα.Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εχει καψει φλαντζα μεταξι χωρου καυσεως και αγωγου νερου αλλα ψαξτω πρωτα τι να πω αλλο