από triptec » Σάβ Δεκ 29, 2012 7:26 pm
Ναι ο κινητήρας συνήλθε πλέον και όλα καλά. Στον εγκέφαλο τελικά δεν μπήκε, για να καταλάβετε το σκεπτικό μου, το αυτοκίνητο το καταφέρνω και το επισκευάζω μόνος μου, σε αυτή την βλάβη όμως κόλλησα! Σκέφτηκα λοιπόν αφού το αυτοκίνητο θα πάει συνεργείο να ενισχύσω κάποιο μικρό συνοικιακό συνεργείο γιατί δύσκολοι καιροί και τα συνεργεία κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Ξεκίνησα από τον μηχανικό μου που ξέρω 15 χρόνια από το ford που είχα γνωρίζοντας ότι δεν έχει εγκέφαλο, χωρίς τελικά να βγάλουμε αποτέλεσμα.
Αμέσως μετά πάω σε έναν άλλο που είχε εγκέφαλο αλλά τελικά δεν έκανε στη δικιά μου φίσα, εκεί μου γύρισε και το AVANS. Κλείνω ραντεβού στον τούντα γιατί διάβασα καλές εντυπώσεις στο φόρουμ, αλλά έμεινα στο δρόμο από αντλία. Αφού την άλλαξα ξανακλείνω ραντεβού, αλλά πριν το πάω βρήκα τον Δουλάκα, ο οποίος μου είπε τηλεφωνικά ότι δεν είναι σίγουρος ποιά φίσα έχω και να πάω να το δει. Αφού το είδε, δε το έβαλε καθόλου στον εγκέφαλο, μου λέει καθάρισε αυτή τη βαλβίδα και άμα δεν είναι θα τα ξαναπούμε. Κανονικά αυτή η βαλβίδα βγάζει chek engine, αλλά μπορεί και όχι γιατί δεν είναι και τελευταίας τεχνολογίας που διαβάζουν αμέσως την βλάβη, μου είπε..
Τελευταία επεξεργασία από
triptec και Δευτ Δεκ 31, 2012 1:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
VIT' 1.6, '00, JLX, 5D
Καλό ταξίδι παναγιώτη..