kaliakouda έγραψε:Τι να πω τώρα? από τα ουσιαστικότερα και πιο στενάχωρα θα έλεγα offtopic, κράτα γερά φίλε μου είμαστε πολλοί στην θέση σου, στείλε μου πμ με κινητό και μόλις μπορέσω να ανέβω Άγιο Κων/νο θα πιούμε ένα καφεδάκι είτε παραλία είτε στο βουνό
Γιωργο καλημερα !!Σαφως παραπανω αναφερομαι σε παραδειγμα δοξα το θεο εχω τη δουλεια μου και εχει και η γυναικα μου ,ευτυχως η δυστηχως δεν εχω ακομη παιδια και οσο αφορα τα οικονομικα μου οπως και να το κανεις ειμαστε με δυο μισθους πραγμα πολυ σημαντικο για την σημερινη εποχη ,τωρα το τι μου επιφυλασει η μοιρα κανεις δεν ξερει !!Παραπανω εκανα ενα παραδειγμα στον φιλο Κωστα για να του δειξω οτι καλο ειναι να κοιταμε το μελλον αλλα σιγουρα θα πρεπει να κοιταμε και το παρον διοτι πιστεψε με εργαζομαι σε μια εταιρια στην οποια εχω να κανω με πολυ κοσμο καθε μερα και αν μη τι αλλο εχω να κανω με το αυτοκινητο !!Ολα τα παραπανω ειναι οι φωνες χιλιαδων ελληνων που ερχονται να αγορασουν ενα αντ/κο μονο και μονο επηδης το αμαξι τους χαλασε και δεν παει ουτε βημα ,οχι οπως παλια που ολοι αλλαζαν το παραμικρο να το προλαβουν πριν ειναι αργα !!Εχω φτασει σε σημειο πιστεψε με να το πληρωσω εγω γιαυτους ,δεν μπορεις να καταλαβεις σε τι σημειο ερχομαστε πολλες φορες !!Ξερεις τι ειναι να ρχεται ο συνταξιουχος πρωτη του μηνα που μολις εχει παρει 350ε απτον Ο.Γ.Α. και να μου ζηταει δισκο πλατω διοτι το αμαξι πατιναρει και τον κοψαν στο κτεο κ το δισκο πλατω ναχει 150 συν την εργασια 100ισον 250 ??!!!!Ας μην κουραζω αλλο το θεμα οσο μπορουμε ολοι σιγουρα κοιταζουμε το μελλον και θα θελαμε τα παιδια να ζησουν σε να καλυτερο αλλα ειμαστε και μεις εδω και ζουμε το παρον μην το ξεχναμε !!!Συγνωμη για το

αλλα κατι χτυπησε μεσα μου !!
Υ.Γ. Το τηλ μου θα σου το στειλω σε p.m.οποτε ερθεις πανω ο καφες δικος μου .