HuskyG.V. έγραψε:Έχω NGV 2000cc ,τα τελευταία δυο χρόνια ασχολήθηκα πολύ με την υδρογονοκίνηση .Δοκίμασα έν κιτ αμερικάνικο και τώρα φοράω ένα greek patent . Το αμερικάνικο το πέταξα εξετίας μιας διαροής ηλεκτρολύτη με αποτέλεσμα να τρυπήσει το ψηγείο του air contition και ο σωλήνας του τιμονιού (μόνο μπροστά στη μάσκα βρηκα το χώρο για την εγκατασταση). η κατανάλωση έχει πέσει περιπού 20% για το δικό μου πόδι, έχει αυξηθεί το τράβηγμα στην ανηφόρα.Όσον αφορα εάν αξίζει τα λεφτά του : νομίζω πως όχι, είναι πολύ ακριβό για αυτό που δίνει.Η καλήτερη "μετατροπη" και που δεν το μετανιώνω στο αυτοκίνητο είναι ο παράλληλος εγκέφαλος.
tjordas έγραψε:HuskyG.V. έγραψε:Έχω NGV 2000cc ,τα τελευταία δυο χρόνια ασχολήθηκα πολύ με την υδρογονοκίνηση .Δοκίμασα έν κιτ αμερικάνικο και τώρα φοράω ένα greek patent . Το αμερικάνικο το πέταξα εξετίας μιας διαροής ηλεκτρολύτη με αποτέλεσμα να τρυπήσει το ψηγείο του air contition και ο σωλήνας του τιμονιού (μόνο μπροστά στη μάσκα βρηκα το χώρο για την εγκατασταση). η κατανάλωση έχει πέσει περιπού 20% για το δικό μου πόδι, έχει αυξηθεί το τράβηγμα στην ανηφόρα.Όσον αφορα εάν αξίζει τα λεφτά του : νομίζω πως όχι, είναι πολύ ακριβό για αυτό που δίνει.Η καλήτερη "μετατροπη" και που δεν το μετανιώνω στο αυτοκίνητο είναι ο παράλληλος εγκέφαλος.
Σε τι τιμή αγόρασες φίλε μου την greek patent; το 20% είναι σοβαρό νούμερο! Εχεις τίποτα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου μετα την τοποθέτηση; (παράξενες ενδείξεις κλπ)
HuskyG.V. έγραψε:tjordas έγραψε:HuskyG.V. έγραψε:Έχω NGV 2000cc ,τα τελευταία δυο χρόνια ασχολήθηκα πολύ με την υδρογονοκίνηση .Δοκίμασα έν κιτ αμερικάνικο και τώρα φοράω ένα greek patent . Το αμερικάνικο το πέταξα εξετίας μιας διαροής ηλεκτρολύτη με αποτέλεσμα να τρυπήσει το ψηγείο του air contition και ο σωλήνας του τιμονιού (μόνο μπροστά στη μάσκα βρηκα το χώρο για την εγκατασταση). η κατανάλωση έχει πέσει περιπού 20% για το δικό μου πόδι, έχει αυξηθεί το τράβηγμα στην ανηφόρα.Όσον αφορα εάν αξίζει τα λεφτά του : νομίζω πως όχι, είναι πολύ ακριβό για αυτό που δίνει.Η καλήτερη "μετατροπη" και που δεν το μετανιώνω στο αυτοκίνητο είναι ο παράλληλος εγκέφαλος.
Σε τι τιμή αγόρασες φίλε μου την greek patent; το 20% είναι σοβαρό νούμερο! Εχεις τίποτα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου μετα την τοποθέτηση; (παράξενες ενδείξεις κλπ)
η τιμή είναι απαγορευτική περίπου 600€ ,κανένα πρόβλημα απολύτως σε ηλεκτρονικά ούτε το διαγνωστικό έδειξε κάτι.
η τιμή είναι απαγορευτική περίπου 600€ ,κανένα πρόβλημα απολύτως σε ηλεκτρονικά ούτε το διαγνωστικό έδειξε κάτι.
Συγκρίνοντας τον Παράλληλο εγκέφαλο και την υδογονοκίνηση, ανεξάρτητα απο το κόστος αγοράς, με ποιο τρόπο πιστεύεις οτι είχες μεγαλύτερη απόδοση σε ισχύ και μείωση καυσίμου; Το γράφω αυτό γιατι είπες οτι παρατήρησες και αύξηση στο τράβηγμα, πέραν του 20% μείωσης της κατανάλωσης.
Επίσης πες μου, είχες ταυτόχρονα τον παράλληλο εγκέφαλο και την υδρογονοκίνηση;
έχω και τα δύο επί σεις έγραψα περίπου 20%, όταν έβαλα τον παράλληλο η διαφορά σε τράβηγμα ήταν αισθητή σε κατανάλωση ίσως , δεν κατάλαβα κάτι θεαματικό.το σίγουρο είναι ότι δεν αποχωρίζομαι κανένα από τα δυο, εαν επέλεγα όμως θα κράταγα τον παράλληλο. επίσεις δοκίμασα και κάνα δυο μαγνητάκια (μεγάλη μούφα)
tjordas έγραψε:έχω και τα δύο επί σεις έγραψα περίπου 20%, όταν έβαλα τον παράλληλο η διαφορά σε τράβηγμα ήταν αισθητή σε κατανάλωση ίσως , δεν κατάλαβα κάτι θεαματικό.το σίγουρο είναι ότι δεν αποχωρίζομαι κανένα από τα δυο, εαν επέλεγα όμως θα κράταγα τον παράλληλο. επίσεις δοκίμασα και κάνα δυο μαγνητάκια (μεγάλη μούφα)
Εβαλες τον παράλληλο μετα απο το υδρογόνο;
Την μείωση σε καύσιμο την αποδίδεις σε συνδιασμό των δύο; ή σε ένα απο αυτά;
(Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις....άσχετος)
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες