gsV6 έγραψε:μηπως σου ετοιμαζει να καψει φλαντζα......?
να πω την αληθεια,ειμαι κατα του γκαζιου....(ναι οικονομικο αρκετα δεν λεω αλλα εχω ακουσει-δει πολλα ).
εχεις ρωτησει τιμη για να σου αλλαξουν καδενα και τα συναφη ? (ανταλακτικα-εργασια ) απ οτι ξερω λυνεται το μισο μοτερ .
ποσα χλμ εχει το μοτερ σου ?
costas66 έγραψε:Δες αν σου "μπαλωνιάζει" τα κολάρα του ψυγείου όταν ζεσταθεί και αν βγάζει νερά από την εξάτμιση (θα είναι σα να την έχεις πλύνει εσωτερικά).
Το υγραέριο τι μάρκα είναι;
Έλεγξε αρχικά τα κολάρα που έχουν βάλει στις διακλαδώσεις του ψυγείου για τον πνεύμονα του γκαζιού, πολλές φορές βάζουν πλαστικά και χάνουν.
giannisV6 έγραψε:μηπως σου ετοιμαζει να καψει φλαντζα......?
να πω την αληθεια,ειμαι κατα του γκαζιου....(ναι οικονομικο αρκετα δεν λεω αλλα εχω ακουσει-δει πολλα ).
εχεις ρωτησει τιμη για να σου αλλαξουν καδενα και τα συναφη ? (ανταλακτικα-εργασια ) απ οτι ξερω λυνεται το μισο μοτερ .
ποσα χλμ εχει το μοτερ σου ?
Νικολόπουλος έγραψε: εχω πρόβλημα με θερμοκρασία στο αμαξι.!
Νικολόπουλος έγραψε:Κώστα τι είπες τώρα ρε φιλέ? όντως βγάζει νερά απο πίσω σχεδόν συνέχεια....καιτα κολαρα δεν θα έλεγα ότι είναι και στην καλύτερη κατάσταση...lovato είναι το υγραέριο αλλά από ότι βλέπω μου φενετε ότι δεν έχουν και την καλύτερη δουλειά...το δοχείο λαδιού χύμα κλπ...παντως απο πουθενά αλλού δεν έχω δει νερά να χάνονται...λες το πρόβλημα μου να είναι τα κολαρα?
STRANTZALIS K. έγραψε:Νικολόπουλος έγραψε: εχω πρόβλημα με θερμοκρασία στο αμαξι.!
Ανήγεις τη τάπα του ψυγείου , αφήνεις το κινητήρα στο ρελαντί , για περίπου μισή ώρα και αν έχεις υπομονή και περισσότερο , και παρατηρείς εάν βγαίνουν έστω και μικρές φουσκάλες , ακόμη και μία ανά δέκα λεπτά.
Ταυτόχρονα πιέζεις ελαφρά το κολάρο επιστροφής στο ψυγείο να παρατηρήσεις εάν σκληραίνει !!
costas66 έγραψε:Νικολόπουλος έγραψε:Κώστα τι είπες τώρα ρε φιλέ? όντως βγάζει νερά απο πίσω σχεδόν συνέχεια....καιτα κολαρα δεν θα έλεγα ότι είναι και στην καλύτερη κατάσταση...lovato είναι το υγραέριο αλλά από ότι βλέπω μου φενετε ότι δεν έχουν και την καλύτερη δουλειά...το δοχείο λαδιού χύμα κλπ...παντως απο πουθενά αλλού δεν έχω δει νερά να χάνονται...λες το πρόβλημα μου να είναι τα κολαρα?
Διάβασε τι είχε το δικό μου και πιστεύω θα βρεις ομοιότητες.![]()
Το πρόβλημα δεν είναι τα κολάρα, αν βγαίνουν νερά απ' την εξάτμιση.
Νικολόπουλος έγραψε:STRANTZALIS K. έγραψε:Νικολόπουλος έγραψε: εχω πρόβλημα με θερμοκρασία στο αμαξι.!
Ανήγεις τη τάπα του ψυγείου , αφήνεις το κινητήρα στο ρελαντί , για περίπου μισή ώρα και αν έχεις υπομονή και περισσότερο , και παρατηρείς εάν βγαίνουν έστω και μικρές φουσκάλες , ακόμη και μία ανά δέκα λεπτά.
Ταυτόχρονα πιέζεις ελαφρά το κολάρο επιστροφής στο ψυγείο να παρατηρήσεις εάν σκληραίνει !!
αν το έκανα σωστά όπως το είπες δεν ειδα φουσκαλες...το μονο που εκανε ανεβαινε το νερό από το στόμιο της ταπας...τίποτα άλλο....
costas66 έγραψε:Αν δε λύσεις το θέμα με τη φλάντζα, μην ασχοληθείς με την καδένα.
Είναι διπλά εργατικά, αφού πάλι θα λυθεί ο κινητήρας.
Το υδράργυρικο σύστημα ψύξης του ψυγείου λειτουργεί κανονικά;
Ίσος έχει πρόβλημα και χάνει στροφές
Μπορείς εύκολα να το τεσταρεις !
Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες