από nikolaos » Παρ Σεπ 16, 2011 11:56 pm
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω παρα πολυ για τα καλωσορισματα σαν νεο μελος που ειμαι.Το θεμα ειναι η τρομπα φρενων του βιταρα σε ισπανικο μοντελο 2002.Ειχα προβλημα στα φρενα και μετα απο 2 επισκεψεις σε φρεναδες μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξεις τρομπα η να παρεις σετ επισκευης.Κατεληξα τελικα στο σετ επισκευης απο την ιαπωνικη.Παμε να το δοκιμασουμε,δεν εκανε.Παιρνουμε την τρομπα απο την ιαπωνικη, δεν ταιριαζε ουτε αυτη μιας και ηταν πιο μεγαλη και δεν χωραγε, εβρισκε στον θολο και επισης τα σωληνακια θελαν μετατροπη.Το σετ επισκευης επισης ειχε προβλημα μιας και τα κυλινδρακια ηταν μικροτερα και επαιζαν στην δικια μου τρομπα.Τριτη λυση στο προβλημα, να βρουμε καποιον να μας αλλαξει τα λαστιχακια στα κυλινδρακια της δικιας μου τρομπας.Δεν βρηκαμε καποιον, ψαχνωντας σε 2 με 3 γνωστους μεσα στην αθηνα.Εννοειτε οτι τα υλικα τα γυρησα πισω στην ιαπωνικη και πηρα τα χρηματα πισω.Καλα αυτη η ιαπωνικη τι εχει τελικα? Τελος παντων μετα απο 4 μερες εξερευνισης, πηγα και απο την αντιπροσωπεια. Η τιμη φωτια, καινουρια 283 και δεν την ειχε στην μεταμορφωση η suzuki,μου ειπαν πηγαινε στον κηφισο να την παρεις.Το σετ επισκευης 120 και θα ερθει σε 10 με 15 μερες,τιμες φωτια και στο περιμενε.Η τρομπα που εχε το αυτοκινητο ειναι AISIN,οπου τελικα τη βρηκαμε σε καποιον που την ειχε παρατημενη στην αποθηκη μετα απο 4 μερες ψαξιμο.Την βαλαμε και ησυχασαμε μετα απο τοση ταλαιπωρια.Θελω να ρωτησω στο σημειο αυτο,υπαρχει οντως προβλημα με τα ανταλλακτικα η υπαρχει καποιος που να εμπορευεται υλικα τα οποια ταιριαζουν.Ποια ειναι η γνωμη σας και ποιος γνωριζει αντιπροσωπους και που ειναι αυτη η aisin.Αυτα τα ανταλλακτικα που μπορει να τα βρει καποιος?