Κύριοι καλησπέρα σας. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να αλλάξω για πρώτη φορά μόνος μου δισκόπλακες και τακάκια στο αυτοκίνητο. Επειδή αν δεν είχα μία μικρή αλλά πολύ σημαντική βοήθεια από εδώ ακόμα θα πάλευα, φτιάχνω αυτό το post ελπίζοντας να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον επόμενο. Πριν αρχίσω την διαδικασία βήμα προς βήμα θα ήθελα να σημειώσω (προσωπικές μου απόψεις) τα εξής:
1) Μεγάλη προσοχή στην σωστή αγορά ανταλλακτικών. Έχετε μαζί σας αριθμό πλαισίου μαζί σας κατά την αγορά.(Με πήγε μία εβδομάδα πίσω ένα λάθος του υπαλλήλου αν και του έδωσα την άδεια κυκλοφορίας από εκεί που τα αγόρασα)
2) Πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε ότι χρειάζεστε.
3) Επειδή όσο εύκολη κι αν φαίνεται αρχικά μια εργασία πάντα υπάρχουν σημεία που θα μας κολλήσουν καλό θα είναι να ξεκινήσετε έχοντας το αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε κλειστό χώρο όπου θα μπορέσει να μείνει ένα ή και περισσότερα βράδια "λυμένο".
4) Αν δεν είστε σίγουροι για ότι πάτε να κάνετε καλύτερα εμπιστευτείτε τον μηχανικό σας (Ειδικά σε θέματα που αφορούν άμεσα την ασφάλειά σας).
5) Την παρακάτω διαδικασία την έκανα για πρώτη φορά. Οποιαδήποτε λάθη εντοπιστούν από εμπειρότερους παρακαλώ να τα επισημάνετε άμεσα.
6) Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να το δοκιμάσει πρώτη φορά (όπως κι εγώ) να πιούμε καφεδάκι και να το κάνουμε παρέα.\
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...