καλημερα σε ολους
σας ευχαρηστω για την αποδοχη μου στην παρεα σας και σας στελνω τους χαιρετισμους μου.Ειμαι νεος εδω και δεν ξερω που και σε ποια ενοτητα να γραψω.σιγα σιγα και με τη βοηθεια σας ελπιζω να βρω το δρομο μου εδω και να μην σπαταλαω το χρονο σας.
εχω ενα vitara ανοιχτο το 92.συμβαινουν 2 περιεργα με αυτο το αμαξι το οποιο πηρα μεταχειρισμενο αλλα σε σουπερ κατασταση απο καποιον που το ειχε παροπλισμενο απο το 95 λογω μετακομησης στο εξωτερικο.Το πρωτο ειναι οτι το αμαξι εχει αδεια LANDROVER και ειναι φτιαγμενο στο αντοιστιχο εργοστασιο στην αγγλια.ενταξει αυτο δεν ειναι προβλημα βεβαιως.το δευτερο ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα με το που ξεκιναει η μηχανη ανεβαζει στροφες για 2 δευτερα περιπου και μετα πεφτουν και κανω να φυγω και οταν πατησω γκαζι κανει σαν καγκουρο οταν αφησω γκαζι στο ελαχηστο παει νορμαλ.σε λιγα λεπτα σταματαει αυτο και το αυτοκινητο ειναι νορμαλ και δουλευει και σχεδον αθορυβα και ομορφα.το πηγα στο συνεργειο να το δουν και αλαξαμε θερμοστατη με μικροτερο γιατι δεν ειχαν τον ιδιο και μου ειπε ο μηχανικος οτι δεν πειραζει αλλα η βελονα θερμοκρασιας ανεβαινει ελαχηστα μεχρι την εγκοπη την προτη και μενει εκει ακομη και μετα απο 60 -70 χιλιομετρα σε καυσωνα.το ξαναπηγα στο μαστορα και μου αλαξε βαλβιδα θερμοκρασιας αλλα τα ιδια.καποια στιγμη τον ρωτησα μηπως εχει κοληση η βελονα κι αυτος κατι εκανε εκει με τα καλωδια και μου λεει κοιτα αν κουνηθει και η βελονα τερματησε στο κοκκινο αρα δεν ηταν η βελονα κολημενη.Επισεις παρατηρησα οτι με το που το βαζω μπροστα αρχιζει να δουλευει το βεντιλατερ ειναι νορμαλ αυτο μιας και ειναι του 92 μοντελο?δεν ξερω
μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας ρε παιδια???