Φίλε drdm12345 διάβασα με προσοχή το post σου και διαπίστωσα οτι πουθενά δεν αναφέρεις τιμή.Βάση της τιμής αγοράς θα κρίνεις αν σε συμφέρει η αγορά του συνυπολογίζοντας βέβαια το κόστος των επισκευών,απο τις οποίες,όπως αναφέρεις,είναι σοβαρές πχ. τιμόνι.Αν ψάξεις στον γκούκλη για αγορά vitara θα δείς οτι οι τιμές παίζουν απο 3000 μέχρι και 9000 ευρώ για ένα του 2002 ή φτιαγμένο.Όπως σου προανέφερα οι ζημιές που λές είναι σοβαρές και χρήζουν άμεσης επισκευής και με την αγορά του θα έπρεπε να επισκευαστούν παρέχοντας έτσι ασφάλεια τόσο σε εσένα όσο και στους γύρο σου.Φυσικά κανείς δεν θέλει να κάνει ¨χαλάστρα¨σε κάποιον άλλο δυσφημίζοντας το προιόν που πουλάει,όμως ζήτησες την γνώμη του forum και αυτή πήρες.
Όλοι εδω μέσα είμαστε στο ¨τρέξιμο¨ για τα προς το ζην,αλλιώς δεν θα ασχολούμαστε με ιδιοκατασκευές ή άλλα tips προκειμένου να μειώσουμε την τιμή του όποιου ανταλακτικού
Εγώ το δικό μου όπως θα δείς εδώ:
viewtopic.php?f=33&t=8042&start=0 το πήρα,ύστερα απο ψάξιμο,4000 ευρώ μοντ 2000 είναι το 16 βάλβιδο.Ξέρω οτι ο μαντράς που το πήρα ¨έβγαλε¨ όμως το πήρα και το παλεύω με μόντιφες κτλ. κάποιες ατέλειες όμως έχω γράψει κι΄αλλού είχε τις οποίες επισκεύασα μόνος μου ή με την συνδρομή των θεμάτων του Forum.
Αν κρίνεις οτι για τα χρήματα του είναι συμφαίρουσα αγορά για σένα προχώρα,όμως να ξέρεις οτι η επισκευή όλων αυτών θα κοστίσει γύρο στο 2000 με 2500 ευρώ όπως είπε και ο Κώστας.
Μην προχωρίσεις στην αγορά αν έχει σάπιο σασί γιατί δεν επισκευάζεται και είναι επικίνδυνο.
Αυτή ήταν η δικιά μου γνώμη
Φιλικά πάντα και ανευ παρεξηγήσεως απο τον οποιοδήποτε
Γιώργος
