George ωραια η ιδεα σου. Το σκεφτηκα για εκει, αλλα φοβηθηκα για τους κραδασμους.
Πάντως έκατσαν πολύ καλά στο bullbar. Το εκανα και 3 ταξιδια που ηταν σε δρομο με πετρα κατα 90% και βραδυ, και ηταν πολυ καλα. Με βοηθανε πολυ.
Γενικά το ξέρω ότι απαγορεύονται. Με σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική, αλλά δεν ασχολήθηκε κανένας για το bullbar ή για τους προβολεις. Ειναι το 3 αυτοκινητο με bullbar και προβολεις που εχω και ποτε δε μου δημιουργησε κανενας προβλημα. Μεσα σ αυτα και ενα niva...που το bullbar του ηταν σαν "κουβας" απο μπολντοζα....
Και μια τελευταία ενημέρωση. Αρχικά είχα βάλει έναν προσορινο διακόπτη, με ταινία διπλής, κάτω από το τιμόνι και τώρα έκανα την αλλαγή. Δεν ήθελα να τρυπήσω ή να χρησιμοποιήσω τις κενές θήκες δίπλα στο λεβιέ. Ίσως να βάλω κάτι άλλο εκεί. Συνέδεσα λιπον το καλώδιο του διακόπτη με τον υπάρχον διακόπτη που είναι για την ένταση του καντράν. Το ILLUMIN καπως.. Οταν λοιπον ειν αι ανοικτος ο διακοπτης της μικρης σκαλας και πατησεις το ILLUMIN, αναβουν και οι extra προβολεις. Ισως να δωσει καποιου ειδους λυση σε καποιους.
Θα τα δούμε αποπ κοντά σε κάποιο καφέ μέσα στο χειμώνα ή περιμένω μήνυμα αν ακποιος βρεθεί Φολεγανδρο