AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Αντικατεστησα το dpf μετα απο την διαγνωση που εκανε ο (Μαστορας) και εβγαλα το αμαξι για πρωτη φορα στην εθνικη οδο.....στην πρωτη ανηφορα μπαπ....safe mode και παλι τα ιδια οπως πριν βαλω το νεο φιλτρο.Αναστροφη στον κομβο και πισω στον Μαστορα να του πω τα νεα
Ακολουθει συζητηση που θα την γραψω σε στιλ καουμπο'ι'κης ταινιας.
- Μαστωρα μου ξανα εκανε τα ιδια.
-Κατσε να βαλω το διαγνωστικο.
-Α να το γραφει βαλβιδα egr.....
-Καλα ρε μαστορα εδω υπεγραψες πριν 120 χιλιομετρα οτι ειχα θεμα με το dpf και τωρα μου λες εχει και egr (πως σκ....τα την λενε).
-Να δες μονος σου, γραφει την βλαβη που σου λεω και απο κατω βλαβη 2002 με ενα γραμμα μπροστα που πανω στα νευρα μου ξεχασα.
-Τι ειναι το Ε η Α 2002 ρωταω?
- Οτι μην πειραζεις dpf ειναι καλα θελει αλλαγη η egr.....
-Μαστορα συγνωμη αλλα μου φαινετε λακακια αυτο νομιζω εκανες λαθος διαγνωση....
-Ελα μεσα μου λεειι ανοιγει το προγραμμα της suzuki και ωπ... διαβαζουμε την βλαβη 2002 (με ενα γραμμα μπροστα) και μας λεει μαζι με αρκετες αλλες παραμετρους οτι το dpf δεχεται καυσαερια συνεχωμενα η κατι τετοιο αλλα αυτο εννοουσε αλλα σε καμια περιπτωση δεν ελεγε(μην το πειραξεις μπλα μπλα μπλα...)
Δεν λεω τιποτα και σκεφτομαι εδω μπερδευτικε ο μαλα....ς μενει ανοιχτει η βαλβιδα και μπαινουν συνεχεια καυσαερια και μπαινει safe mode αρα απ την αρχη αυτο εφταιγε....Που ομως να το παραδεχτειι ο μαστορας????
Συνεχεια συζητησης.
-Ωραια τι επιλογες εχουμε???
-500 ευρω απο την εταιρια 350 απο την vdo που τετοια ειναι η βαλβιδα.
- εσυ με ποσο την Αλλαζεις του λεω.
- Δεν ειναι τιποτα 50 ευρω.
-οκ θα σε ενημερωσω.
Τηλεφωνω σε διαφορα ανταλλακτικα και την βρισκω 230.(vdo) τον περνω τηλεφωνω.
-Ελα σε δυο μερες θα την εχω ερχομαι να την βαλεις.
- μην βιαζεσε ρε μικρε.....αυτη μπορω να την καθαρισω.
-καλα και οταν σε ρωτησα ρε μαστορα ποιες οι επιλογες γιατι δεν μου ειπες καθαριζει?????
-Σκεφτηκα ερχετε πασχα θα ερθεις μετα!!!
-Καλη ανασταση με υγεια μαστορα.......(καταλαβα πολλα και ας μου ελεγες ολη την ωρα δεν ξερεις για αυτο δεν καταλαβαινεις!!!)