Tony Louk έγραψε:Με το ΚΤΕΟ τι γίνεται???
Απο θεμα ασφαλειας σε περιπτωση ατυχηματος????? που ρωτησε ο dennis;;
Εχεις κανεις απαντηση σε αυτα τα σοβαρα ερωτηματα;;
Επισης κι εγω εκει δεν εβαζα μπουκαλα οπως και εκει το ντεποζιτο βενζινης.
Φιλε εχεις κανει αξιολογη προσπαθεια ,και αφου κερδισες το πορτ μπαγκαζ εισαι μια χαρα
Ομως αν το τελικο αποτελεσμα δεν ειναι εγκεκριμενο(προσεξε το εχω κανει bolt) ,η αν εχεις θεμα με το ντεποζιτο βενζινης λογο σημειου η με την μπουκαλα η βαλε λαστιχο αναμεσα βαλε βιδες,βαλε αλουμινιο ,καλυτερα να σε τρακαρουν και να εχεις κοτσαδορο η εμπασι περιπτωση δεν ξερω τι μηχανικος δεν ειμαι ,και στο τελος γινει το βιταρα πυροτεχνημα
Ευχαριστω δεν θα παρω ,,και οχι τπτ αλλο αλλα οσο σκεφτομαι οτι παρομοιες μοντιφες κυκλοφορουν αναμεσα μας χωρις καμμια πιστοποιηση ,,και μπορει ανα πασα στιγμη να με παρουν στο λαιμο τους (εμενα η την οικογενεια μου) με κανουν να νοιωθω ακομα ποιο μ@λ@κ@ που φροντιζω να εχω
ασφαλεια κτεο σωστα λαστιχα να οδηγω σαν κυρια να κανω σερβις κλπ κλπ για να προφυλασω εμενα και τον συνανθρωπο μου+ του οτι δεν θα επρεπε να εχουν καθολου βημα εδω μεσα ενα εγκυρο φορουμ τοσων ετων με χιλιαδες αναγνωστες εγγεγραμμένους και μη!
-
-υγ. ολα τα παραπανω που γραφω δεν ισχυουν για οσα αυτοκινητα εχουν πιστοποιηση απο εγκεκριμενο κατασκευαστη.